Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: e destul __cm?

din 23 iul 2003 16:05 de DrSexpert

Daca traiesti suficient de mult poti sa ajungi chiar la 60-70 de cm :):)

Re: pussy leak

din 23 iul 2003 16:01 de DrSexpert

Si ce daca e la moda in SUA? Ce relevanta are? Ce se intampla in SUA e masura tuturor lucrurilor?

Re: de ce intarzie menstruatia asa de mult?

din 23 iul 2003 14:16 de nemesis

Majoritatea, covarsitoare a fetelor pe care le cunosc, au ciclu neregulat. Am cunoscut chiar o fata careia ciclul menstrual i-a intarziat 11 luni (!!!). Este ceva normal iar daca merge la ginecolog, ii va prescrie anticonceptionale !!! De ce? ...

Re: casa nova

din 23 iul 2003 14:05 de nemesis

In primul rand, exprimarea ta, deloc elevata ar trebui revizuita... Nu ca m-ar afecta pe mine cum vorbesti tu dar totusi... poate ca atributul "babani", nu este chiar potrivit pentru a descrie o parte anatomica a fetelor... Este un pic ...

de ce intarzie menstruatia asa de mult?

din 23 iul 2003 13:54 de marix

salutare! sunt intr-o situatie disperata ....:( prietenei mele i-a intarziat ciclul menstrual 3 saptamani si ceva..... e normal? daca nu...care ar fi cauzele? mentionez ca am facut 2 teste de sarcina(pt siguranta) la interval de o saptamana...si ...

Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?!

din 23 iul 2003 13:51 de nemesis

De ce nu ti se pare aceeasi "kestie"? Simplu! Pentru ca atunci cand vezi doua "lesbi" in tine se trezesc ganduri inconstiente de genul "de ce se satisfac singure? oare considera ca eu sunt inutil? vreau sa le arat ca le ...

Re: Re: Re: Re: 2x2=?

din 23 iul 2003 09:11 de TendrePoison

multumesc... nu poate decat sa ma bucure atentia ta! :,

Re: Re: Re: Re: sunt baiat am 14 ani si nu stiu sa

din 23 iul 2003 08:49 de TendrePoison

si totusi... daca nu spun nimic, de ce atata atentie pt. tot ce scriu? :huh: te cam contrazici :wacko: nu-mi zice, chiar am inceput sa te enervez?... poate pt. ca, lipsite sau nu de esenta, raspunsurile mele atrag atentia... ceea ce nu pot spune ...

Re: Re: Re: casa nova

din 23 iul 2003 08:35 de TendrePoison

apreciam si eu un raspuns... oricum mai bine o critica buna decat un raspuns atat de jenant, domnule avocat :.

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 23 iul 2003 04:43 de Prometeu

Carmen, ai tu oarece dreptate, insa-mi permit sa ridic o exceptie: tot ce-l frustreza pe partener, partenerul nu e obligat sa accepte: doar in cazul in care ar fi obligat, intr-un fel sau altul, atunci se poate vorbi despre "infidelitate", ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 23 iul 2003 04:19 de prometeu

Chiar! Ce te face sa te uiti la o alta tipa? Si ce simti daca partenera ta se uita la altcineva? Esti chiar atat de sigur pe tine, mai ales ca stii vorba ceea: cand o femeie inseala, spre deosebire de barbat, se si indragosteste de ...

belea

din 23 iul 2003 04:16 de Belea....

daca nu tii la prietena ta ..facetio in 4 nene ca tre sa fie misto..dar daca crezi ca tii la amica ta renunta.... nu vei suporta ca sa io traga ei altu..incearca in 3..tu ea si o fata...poate e mai bine..]

Re: Re: salut am o mare problema

din 23 iul 2003 00:40 de toxiangel

oki merci... m-am documentat si acum nu mai este o "mare problema" pt mine..merci oricum

Re: e destul __cm?

din 23 iul 2003 00:22 de toxiangel

daca ai masurat-o corect e destul pentru 15 ani insa mai e si chestia cu "temperamentul' adica sa iti fie jucausa...:lol:

ar trebui sa incerci...

din 23 iul 2003 00:03 de Alexiutza

Nu exista sa nu shti sa sarutzi. Poate ai emotzii cand o fata se apropie de tine sau no..nush. sarutul vine de la sine shi daca..ea shtie sa sarute , itzi va arata ea cum, fara ca tu sa mai potzi face ceva..te va "conduce" unde vrei tuh sa ...

Re: Re: Re: 2x2=?

din 23 iul 2003 00:01 de toxiangel

tendrePoison deja incepe sa ma enerveze insistenta ta.. lasa mai oamenii in pace sa intrebe ce vor ... iti mai reet inca o data.. daca nu iti place nu raspunde...

Re: Re: casa nova

din 22 iul 2003 23:48 de toxiangel

hmmm... ai o problema? ce ai cu "casa nova" nu asta era intrebarea... daca nu iti place subiectul nu raspunde...

Re: e destul __cm?

din 22 iul 2003 10:09 de loly

Nu vad cum si de ce tu iti masori penisul dar la intrebare si raspuns 1. Da 2. Nu e destul natura sa te inzestreze cu un penis de lungimi XXX, mai e chestia cu folositul, daca nu stii ce sa faci si mai ales cum - natura a irosit materie in ...

Re: Re: 2x2=?

din 22 iul 2003 09:50 de loly

draga Camelia, nu vreau sa fiu satisfacuta mai mult, mie imi est interesanta situatia de a fi incitat la culme cand sunt mai multe persoane, nu numai intimitatea dintre cei doi, ci si posibilitatea de a vedea si de a fi vazuta. Sa nu-ti para ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 iul 2003 05:05 de camelia

Draga mea mai ai foarte multe de invatat...In primul rind sa stii sa respecti, persoanele care sint pe acest forum..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3616 din 3731
«   1 ... 3613   3614   3615   3616   3617   3618   3619 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare