Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: fidelitatea si sexul

din 18 iul 2003 14:43 de Teo

Mi-am inselat fostul partener si m-am simtit groaznic de vinovata dup-aia. Am constat ulterior ca nu ma simt vinovata pentru ca m-am culcat cu alt barbat, ci pentru ca ma complac intr-o relatie cu un om pe care nu-l respect. Mi se pare normal ca un ...

Re: cat pot rezista femeile fara sex , nu dragoste

din 18 iul 2003 13:35 de Teo

Pana la urma, chiar e asa de important? Daca atunci cand te intorci o sa vezi ca i-a fost dor de tine si te iubeste in continuare, conteaza daca a avut vreo aventura in timpul cat ai fost plecat? Oricum, nu se poate generaliza. Presupunand ca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i

din 18 iul 2003 11:39 de YLoveCamelia

pai deja vad ca am resuit sa uit oleak...da` nu vad problema daca ash fi prieten cu ea..huh ? nu vreau sa destram inca nimik....( deocamdata :D )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i real

din 18 iul 2003 11:38 de YLoveCamelia

hahahah not interested of what u're saying..o prietenie e evident de dorit si nu implica neaparat atractie de genu asta..nu te gandi la prostii ca nici macar eu nu ma gandesc...cat despre fetele de varsta mea ce sa zic...observ ca nu ai citit ...

Re: Re: la ce varsta pot face sex?

din 18 iul 2003 00:33 de toxiangel

heiiiiiiiii...ce faceti?..presupuneti voi intrebarile?..intreberea o fost "la ce varsta pot face sex?"..nu "la ce varsta pot incepe viata sexuala"...raspunsul fiind ...toata viata daca ai bani de medicamente si daca ai avut un ...

Re: Re: Inceperea vietii sexuale

din 18 iul 2003 00:27 de toxiangel

n-am ce spune ..sunt niste raspunsuri foarte folositoare..omul vrea sa stie daca a ramas in urma..si sunt multi in situatia lui..ca in vremurile de azi multe fete la 12 ani nu mai sunt virgine ..si atunci e normal sa isi puna intreberea asta... la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 iul 2003 00:22 de toxiangel

mai am si eu o nedumerire..care e diferenta dintre un junior cum sunt eu si un expert cum vreau toti sa ajunga..practic.. si ce tre sa faci?:D:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 iul 2003 00:17 de copilita

:lol: ahaaaa!!... deci tu asha iti "faci placerile"; pui intrebari la care-ti raspunzi singura... (am inteles acum si noi de ce sunt atatea intrebari puse de tine, la care raspunzi tot tu... ai multe placeri de "facut")... ...

Re: Re: Re: Re: fetelor... raspundeti...!!!

din 18 iul 2003 00:00 de copilita

...era oare prea mult sa intelegi ca era o simpla ironie la replica CAMELIEI, nu la a ta? Nu mi se pare nimic deplasat in ce ai facut. Ai pus o intrebare, shi ashteptai un raspuns. Dar Camelia a vazut dezamagita ca nu a pus ea intrebarea, asha ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 17 iul 2003 23:20 de copilita

ca o prima 'zicere', ash arunca nishte semne de punctuatie pe intrebarea ta, ca altfel se nasc alte intrebari, nu raspunsuri. Shi ca raspuns... daca-i pregateshti shi consumi unui tip caruia ii e sila de tine, orice ai fi gustat sau mancat(mai ...

Re: as vrea sa stiu

din 17 iul 2003 14:40 de Teo

Am avut problema asta cu fostul meu prieten. In cazul meu, explicatia era pe cat de simpla, pe atat de ilogica: se simtea inferior. Aveam studii mai inalte, aveam servici si el nu, aratam mai bine, ma descurcam mai bine in societate. Bine, pe langa ...

Re: Re: Re: Sex in locuri netraditionale

din 17 iul 2003 00:56 de toxiangel

nu e o problema foarte grava.. e o chestie banala..daca ea nu vrea sa faca sex cu tine in locuri netraditionale si vrea in locuri cum le spui tu traditionale e pentru ca se teme ..daca ati facut-o pana acum si a fost de acord iar acum nu mai vrea e ...

Re: Re: ce vor barbatii???

din 17 iul 2003 00:49 de toxiangel

hmmm.asta am intrebat si eu in legatura cu fetele... dar am primit acelasi raspuns afla singur...mda... mey in general baietii dupa o varsta se gandesc mai mult la sex decat la dragoste dar asta nu inseamna ca nu poate exista..deci daca ai peste ...

din 17 iul 2003 00:42 de toxiangel

sunt de aceeasi parere..ar trebui sa o uiti si sa te gandesti la fetele de varsta ta.. pe care le astept si eu.......:)..oricum nu cred ca ai vrea sa destrami o familie si nici nu cred ca ai reusi daca au 3 copii..parerea mea

Re: tinere&...mai batraioare?

din 17 iul 2003 00:40 de sorinache

in general tinerii doresc ca partenere de pat fete mai mari,ptr ca au mai multa experienta decat ei,iar cand se maturizeaza si au capatat o experienta sexuala,ar prefera unele mai tinere.o fata,zic eu,ajunge sa aiba suficienta experienta sexuala la ...

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really n

din 17 iul 2003 00:27 de sorinache

tot nu inteleg ce speri sa obtii de la fata asta.la aceasta varsta,o prietenie,in timp tot duce la o atractie carnala.daca ai comis-o,o sa te simti in al noulea cer,dar caderea o sa fie tot de acolo.stai cumintel,fetele de varsta ta tocmai au dat ...

Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 16 iul 2003 22:42 de MariaK

si am si eu o intrebare, eu fiind de parere ca fiecare inghite ce vrea cat vrea, dar tu ca barbat dupa ce iubita ar face asta ce ai face ca daca i-ai intoarce spatele si nu ai mai sarutao pana nu isi "curata" gura esti chiar......ca din ...

din 16 iul 2003 22:15 de YLoveCamelia

asa e tata e o alegere nasjpa..nu zic ca e cea mai nepotrivita dar inimii tale nu i poti indica ce sa iubeasca si cu greu ii poti reprima impulsurile. oricum treaba dintre noi stagneaza pe moment insa astept sa se intoarca roata cat de curand..( ...

Re: Re: Fiecare cu problema lui.....

din 16 iul 2003 19:46 de D.problemÃÆ

Dragà pisikutà, iti multumesc pt mesajul tàu....:)nu nu z fost intotdeauna asa, si chestia e cà nu stiu din ce cauzà s-a schimbat,poate cà cu varsta,corpul s-a maturizat si.....in orice caz,nu-mi place, si ...

Re: Re: Re:

din 16 iul 2003 18:44 de ufo

Si ti se pare ca risti sa devii "fata batrana"?? 17 ani e inca o varsta frageda, indiferent daca vorbim de o tipa sau de un tip

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3619 din 3731
«   1 ... 3616   3617   3618   3619   3620   3621   3622 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare