Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: tinere&...mai batraioare? din 16 iul 2003 17:35 de YLoveCamelia
lol..good point nene...
banuiesc ca majoritatea prefera tinere...din motive lesne de inteles..nu neaparat ca arata mai futere decat alea mai coapte nu e regula deloc. personal prefer mai mature ca femeie in ansamblu ,nu neaparat ca partener ...
Aspectul fizic al fetelor din 16 iul 2003 13:02 de D3R
Iata ce se scria pe un forum de it. Sa-mi spuneti parerea voastra.
O intrebare care ma framanta de multa vreme si sunt curios sa aflu si parerile voastre.
La ce ma refer? E usor... in primul rand la aspectul fizic... multe fete de 12-16 ani ...
Re: Re: din 16 iul 2003 06:05 de camelia
Astea nu sint vorbe , pe care le putem folosi aici..
Re: Fiecare cu problema lui..... din 16 iul 2003 01:35 de pysykutza
Sincera sa fiu eu cred ca e ceva normal ca penisul sa fie colorat mai diferit decat restul corpului. Cred insa ca ar trebui sa ne dai mai multe amanunte. De exemplu de ce nu ne spui daca penisul tau a fost dintodeauna mai inchis la culoare sau nu. ...
Re: pilula de a doua zi din 16 iul 2003 01:32 de Executor
mai iti spun eu ca merge daca nu mia-s fi uzat prietena ca cobay nu as vb dara asa eu unu iti zic ca functioneste in 72 de ore de la sti u pt ce o iei.B)
pilula de a doua zi din 16 iul 2003 01:07 de toxiangel
cine poate sa imi ofere mai multe informatii despre aceasta metoda anticonceptionala..pilula de a doua zi sau pilula de 24 de ore? ...daca este eficienta ..in ce procent si daca nu dauneaza..si poate fi folosita de oricate ori?
Re: Re: propunere din 15 iul 2003 23:04 de DrSexpert
daca membrii sunt inregistrati, printr-un simplu click pe numele membrului poti avea toate aceste informatii si nu numai. :.
Re: din 15 iul 2003 22:27 de vrack27
Tie iti place sa fi sarutata jos? El oare de ce nu ar merita? Iar daca nu ai experimentat asta iti indic sa o faci.
Re: as vrea sa stiu din 15 iul 2003 16:24 de Primaru
Vezi tu care-i treaba: partenerea poate fi si super sexy cu un corp de supermodela, dar daca este inhibata si nu vrea sa auda de alte pozitzii afara de aia cand ea e pe spate si daca este rece in pat - pai sa shtii ca baiatu va alege data ...
Re: Lesbianism din 15 iul 2003 15:59 de Raditza
:blink:da' ce zici daca te-ai gandi sa faci dragoste si nu sex...?
Re: Sex in locuri netraditionale din 15 iul 2003 15:09 de TendrePoison
nu este obligatoriu un motiv de ingrijorare... poate fi decat o perioada sau o dispozitie pasagera... incearca sa ai putina rabdare... daca totusi nu trece, pot fi mai multe motive... nu neaparat ingrijoratoare, ci mai degraba un semnal de alarma pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iul 2003 09:12 de TendrePoison
aaaaa, il criticam pe madalin cum se poate mai aspru, dar cand apare unul care ii da in cap de-a binelea, de ce sa nu-i dam si noi lui? pana la urma ceea ce face nemesis este mult mai urat si vulgar decat ce debiteaza chestia aia cu nume de om, nu? ...
Re: Re: chiuretaj din 15 iul 2003 03:10 de camelia
Panda, nu ar trebui sa vorbesti asa ceva, in primul rind daca nu sa protejat este problema ei , nu a ta.
Si in al doilea rind, nu este bine sa faci avort, dar daca nu ai incotro, ce poti sa faci? Sa d-ai nastere la un copil, la care nu poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce din 15 iul 2003 02:59 de camelia
da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se ...
SEX ANAL din 15 iul 2003 02:12 de obrazNICK
Din punctul lui de vedere o sa fie mai mult ca sigur OK , si daca chiar vrei sa o faci...din punctul lui de vedere o sa fie mai mult decat satisfacut.:)
Re: Re: Re: Sex la prima intalnire din 15 iul 2003 02:08 de jinxi
Pentru pareri din astea "profunde" vezi ca exista parca o emisiune numita "Din dragoste":ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce dor din 15 iul 2003 02:08 de batranul
da zburda mai onanistule! cine te tine in zgarda? vezi sa nu dai cu capul in gard ! de atata alergatura! ametesti baiete si de asta dai rateuri pe forum!mai ai de invatat tincule! vezi si tu ca P.S.se poate intelege ;prost scris sau cu I. in fata se ...
Re: Re: Re: Sex la prima intalnire din 15 iul 2003 02:05 de jinxi
Raspunsul asta a fost din categoria "Sunt anubis si cunosc cu sexu. Bravo anubis".
Re: Re: Sex la prima intalnire din 15 iul 2003 01:59 de jinxi
Femeile,daca nu se tem de sex incognito, inseamna ca isi ascund foarte bine libidoul.
Ok atunci sex direct fara intalnire. Blind-sex.By Jinxi:ninja:
Re: Re: Sex la prima intalnire din 15 iul 2003 01:56 de anubis
Pai din punctul lui de vedere nu e prea greu de inteles:D:lol::D.
Ma intreb insa daca va mai gandi la fel atunci cand va iubi cu adevarat o femeie...sau ma exact daca nu l-ar deranja faptul ca ea sa fi practicat sex de la prima intalnire cu toti ...
Pagina 3620 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |