Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: 2x2=?

din 22 iul 2003 04:57 de camelia

Stau cite o data si nu pot sa inteleg, cum unele persoane gindesc in felul acesta..Crezi ca daca o sa o faci in 4 ar sa te satisfca mai mult? Tu nu intelegi cuvintul rusine? respect fata de alte persoane?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sex

din 22 iul 2003 04:11 de camelia

Ce sa iti spun, daca am noroc in dragoste? Da sint o femeie care are o casnicie foarte fericita..

Re: contraceptive cu progestativ

din 22 iul 2003 04:04 de camelia

Ce pot sa-ti spun, ar trebui sa fii mai atenta..Iti recomand anticoncep...Diane35 sint foarte bune...incearca si vezi daca iti folosesc..

Re: Re:

din 22 iul 2003 04:00 de camelia

Da , am inteles...

Re: Re: Re: Re: care e solutia pentru lipsa de che

din 22 iul 2003 01:08 de batranul

eu zic ca tu inca nu ai prins gustul dragostei! ori el nu stie cum sa te faca sa fierbi in suc propriu si apoi sa -i ceri tu sa faca sex cu tine! m-am intrebat daca tu nu cumva n-ai avut orgasme deloc pana acum in aceasta relatie ! dar fa o proba , ...

Re: casa nova

din 22 iul 2003 01:00 de toxiangel

mie mi s-a parut ca sanii mici sunt mai usor de excitat ..banuiesc eu ca datorita concentrarii nervilor intr-un volum mai mic..presupunand ca nr de nervi sunt egali la orica tip de sani...parerea mea...;)

casa nova

din 22 iul 2003 00:56 de toxiangel

din experientele voastre de casa nova (nu sh daca sa se scrie dar oricum sper ca stiti la ce ma refer) care sani sunt mai usor de excitat :cei mari sau cei mici? ma refer la excitatie pentru fata nu pentru baiat ca la baieti stiu ca cei mai excitanti ...

Re: am facut sex pt prima data . mi-e teama de ur

din 22 iul 2003 00:24 de toxiangel

hmmm.... bravo tie ca iti iubesti prietenul si ca ai facut marele pas dupa cum ii spui tu.... insa inainte de asta trebuia sa fi pusa la punct cu toate pericolele... si trebuia sa sti ca oricate calcule ia face si oricat de regulata ti-ar fi ...

Re: Re: Re: Re: prezervative ?

din 21 iul 2003 21:47 de Teo

Pe bune, ti s-a intamplat sa se rupa vreun prezervativ Durex UltraThin? Eu tocmai le-am descoperit si mi se par destul de ok... adica prietenul meu nu s-a plans, pt. ca nu sunt asa de stramte ca altele...

Re: salut am o mare problema

din 21 iul 2003 20:55 de Teo

Se simte cu degetul, dar nu e obligatoriu sa existe, chiar daca e virgina... e posibil sa te nasti fara himen, sau, daca e mai sensibil, se poate rupe la diverse sporturi (gen gimnastica).

Re: Re: ce sa fac???

din 21 iul 2003 20:39 de Teo

ai mare dreptate... si raspunsul meu: nu poti decat sa-i spui ca esti un prost, ca-ti pare foarte rau, nu stii unde ti-era capul, sa-i promiti solemn ca nu o sa se mai intample si ca o sa te revansezi fata de ea prin felul cum o sa te porti ...

Re: am facut sex pt prima data . mi-e teama de ur

din 21 iul 2003 20:27 de Teo

Teoretic nu e o perioada fertila. Totusi, intotdeauna exista o posibilitate, mai ales daca nu ai ciclul regulat... Incearca un test de sarcina si, in orice caz, mergi la doctor. Mai ales acum, ca ti-ai inceput viata sexuala, e foarte important ...

Re:

din 21 iul 2003 18:14 de Teo

Pai depinde de parteneri. Daca unui individ ii place foarte mult sa ofere sau sa primeasca sex oral, bineinteles ca i-ar crea un sentiment de frustrare sa nu aiba posibilitatea asta. Si frustrarea se va simti in toate planurile relatiei.

Re: Re: contraceptive cu progestativ

din 21 iul 2003 17:56 de Teo

Cum se numeste? Sa-mi intreb si eu doctorul daca as putea sa iau asa ceva...

Re: Re: Dezvirginare dubioasa sau nu?

din 21 iul 2003 16:22 de Teo

pana la urma m-am gandit ca nici macar nu are importanta...daca l-a mintit ca e virgina a facut-o sa nu-l piarda pt ca poate tine la el..ca de nu ar fi asa i-ar fi zis direct ca nu e virgina si gata..dar poate tine la el si crede ca daca ar sti ca a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iul 2003 15:55 de Teo

Nu am constiinta deloc, pentru ca nu are nici o utilitate... Am principii, am kestii in care cred, nu-mi traiesc viata haotic, dar constiinta... de ce!? Principiile te ajuta sa nu faci o kestie, constiinta nu te "ajuta" decat sa-ti para ...

Re: Re: cat pot rezista femeile fara sex , nu drag

din 21 iul 2003 11:13 de vorbaretzu

Of, of, of... Departe de tine sunt, slaninutza mea, si cand ma voi intoarce acasa voi saruta cu foc buzele tale care-au ... :x Nu toate sunt asa dar alea care sunt ...

Re: Re: fidelitatea si sexul

din 21 iul 2003 10:50 de vorbaretzu

Asta-i genul de relatie "bagami-as ...-n ea de viatza". Intr-o zi slanina a devenit mistica si si-a dat seama ca doar asa poate iubi: daca celalalt e tot o slanina. Si se gandeau unul la celalalt de fiecare data cand o faceau cu alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ci

din 21 iul 2003 10:40 de vorbaretzu

Slanina nu poate fi altceva, chiar daca e o slanina cu remuscari. Bafta si da-o-n p[...] mea de constiinta, nu-i asa ? Daca ai constiinta cu adevarat, nu o sa te murdaresti niciodata...

Re: Re: M-am indragostit de cine nu trebuie

din 21 iul 2003 10:33 de vorbaretzu

Draga Laura, daca va scrie prietenul tau pe forum nu cred ca ti-ar conveni sa primeasca astfel de sfaturi. Deci tu ii propui baiatului prima lectie a slaninei: infidelitatea. Atractia aia irezistibila de care spui tu e tocmai lucrul care face ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3617 din 3731
«   1 ... 3614   3615   3616   3617   3618   3619   3620 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare