Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really n

din 15 iul 2003 01:33 de anubis

Vad ca ai intrat pe forum la foarte putin timp dupa mine si tot asa de repede mi-ai si raspuns....asa ca iti raspund si eu din nou in speranta ca vei citi replica mea inainte sa parasesti site-ul.Sunt de acord cu tine ca decat 10 care sa nu-ti ...

Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need

din 15 iul 2003 01:24 de YLoveCamelia

ok..e de la rush..:p ideea insa ai inteles o cred..si anume ca mi e foarte facil sa mi fac prietena. pe langa cele cateva admiratoare pe care deja le am ..insa nu mi trebuie 10 fara nimic deosebit,special in ele...ci doar 1 dar asa cum este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o fac

din 14 iul 2003 23:37 de YLoveCamelia

prost si concomitent dobitoc mai esti tata..

Re: Dezvirginarea diminetzii

din 14 iul 2003 17:23 de nemesis

Deci... tu nu ai nici o problema, pana la urma! Ai vrut doar sa ne instiintezi de locul si modul in care ai fost dezvirginata...! Bine! Puteam trai si fara sa stim asta!

Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need

din 14 iul 2003 17:09 de YLoveCamelia

imi place ce ma sfatuiesti tata..insa vad chestia oleak diferit..adik..dupa ce ii spun..daca imi zice ca sentimentul e reciproc..nu cred ca o sa ma afecteze tare fiindca e f putin probabil sa fiu cu ea si stiu asta ..cred totusi ca ma va ajuta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 iul 2003 16:55 de nemesis

Nu stiu cum exact o sa-i faci viata un infern, lui Isis, dar iti pot spune ceva si mai frumos: O SA POSTEZI PE ACEST SITE ATUNCI CAND O SA TE CIVILIZEZI... DEOCAMDATA NU PRIMIM NEANDETHALIENI CA TINE... Atunci cand intru o sa caut ...

Re: vreau sa invat sa sarut

din 14 iul 2003 16:36 de nemesis

Am descris, de cel putin doua ori, pe acest forum, cum "arata" un sarut, in viziunea mea... Cauta prin paginile mai vechi si vei gasi... P.S. Uite, draga Camelia, ca exista si material informativ... :ninja:

Re: Re: Dezvirginarea diminetzii

din 14 iul 2003 16:17 de ursuletu

Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp... Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate ...

Re: Re: Dezvirginarea diminetzii

din 14 iul 2003 16:16 de ursuletu

Ce-i asa complicat??? Chiar trebuie sa ti se explice si asta? O sa iti fac eu o schita odata, dar acum nu am timp... Fata este fericita, pt ca a fost dezvirginata intr-un mod si cadru ideal. Eu o inteleg, si sincer ma bucur pt ea. Din pacate ...

Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 14 iul 2003 15:51 de osiris1394

carmenT, vroiam sa iti raspund, dar ... ai primit un raspuns la obiect . nu mai e nevoie sa adaug nimic la ceea ce s-a spus aici. B) p.s.: poate o completare: nu lua lucrurile, asa, in tragic ... ;) :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi

din 14 iul 2003 12:29 de TendrePoison

in primul rand, daca merita sau nu sa fie ucis... este discutabil, oricum nu asta este tema... nu ma intelege gresit, nu spun ca toata lumea ar trebui sa-si ia pistol... eu nu ma refeream decat la persoana proprie. in al doilea rand (pt faza ...

Re: vreau sa invat sa sarut

din 14 iul 2003 07:25 de camelia

Sarutul vine de la sine, dragul meu...Nimeni nu te poate invata cum sa saruti, incearca si ai sa reusesti!!

Re: Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need it..

din 14 iul 2003 02:00 de Vip3r

Iti propun sa nu ii spui ca o simpatizezi f. mult.... gandeste-te bine, daca spune ca sentimentul este reciproc, ce vei face? vei suferi si mai mult stiind ca nu ai nici un viitor alaturi de ea, si ea va suferi la fel.... daca iti spune ca ...

Re: Re: un sfat ceva pls ? i really need it...

din 14 iul 2003 01:54 de YLoveCamelia

hmm desi ai dreptate in genere o iei mult prea tare..stai relax ca nu am de gand sa stric o familie...desi gandul unei destramari de la sine venita a acestei familii imi poate da sperante..sooner or later..don t ya` think ? desi e putin probabil ...

din 14 iul 2003 01:50 de YLoveCamelia

lol nene..2 sfaturi bune la inceput dar ambigue la sfarsit..e buna ideea cu defectul..o foloseam doar oleak..acum o s o amplific cred....la varianta 2 cred ca pot obtine o prietenie...:rolleyes:

din 14 iul 2003 01:43 de YLoveCamelia

mdea..recunosc ca cam ai dreptate :D imi e oleak greu sa ma vad pus in fara realitatii si nu a proriei viziuni.insa te asigur ca e iubire... evident k nu vreau sa sparg o familie ..dar cred ca o sa ma multumesc in final si in a i fi prieten ...

Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 13 iul 2003 22:45 de eduard

vreau sa invat sa sarut si nu stiu cum,si asi vea un material informativ de la voi daca se poate!:heart:

Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

din 13 iul 2003 19:58 de Vip3r

Simplu: baga vibratorul si gata....:P:P:P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e oare posibil....

din 13 iul 2003 19:44 de Vip3r

Sunt de acord cu P>S. tau anubis, nimik altceva, cat despre tine mekie, daca tipa chiar ti-a facut ce ai zis tu atunci a meritat tot ce i-ai facut.....bine.....poate nu tot, dar majoritatea sigur......, asta in ciuda faptului ca eu cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: e oare posibil....

din 13 iul 2003 18:22 de anubis

Ti-am facut "complimentul" respectiv pentru aerul cu care ne-ai descris toate mizeriile alea...care deja nu mai au nici o legatura cu forumul asta...Apropos, de curiozitate...cum califici gestul tau de a arata fotografia respectiva ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3621 din 3731
«   1 ... 3618   3619   3620   3621   3622   3623   3624 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare