Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data.. din 11 iul 2003 09:19 de vorbaretzu
Sunt doua variante:
1. Gagiul asta ori e prea meserias, un barbat adevarat care nu cedeaza la orice abureala...
2. Ori e impotent...
Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti din 11 iul 2003 09:10 de vorbaretzu
Oh, ce romantic, pliesteanule... M-am indragostit de tineee... de felul in care vorbeesti... Hai gunoiashul meu...
Re: Re:looool din 11 iul 2003 06:17 de romancutza69
no 'bazatule' cica te ai lipit..suna fata.. ai vrut pretena? pretena ai sa ai...
Re: Re: din 11 iul 2003 04:25 de romancutza69
vorbestei frumos..sarutal lung..excital bine..odata ce l ai excitat e imposibil sa nu te doreasca..ptr ca daca e excitat si nu face nimik o sa l doara ouletzele :) si nu e placut deloc..
good luck..tine ne la curent :)
Re: din 11 iul 2003 03:55 de Vip3r
NU si daca cei 2 se iubesc....atunci relatiile extraconjugale nu mai sunt un rau necesar deoarece nu mai exista....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iul 2003 03:53 de Vip3r
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iul 2003 03:51 de Vip3r
Ai si tu dreptate, prin faptul ca femeile nu stiu sa spuna NU, dar daca ai de a face cu un om bolnav(mental, desigur:wacko:) caruia nu ii pasa ca tu spui nu??atunci ce faci....mai ales daca esti pe strada si te acosteaza un necunoscut... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 11 iul 2003 02:00 de Isis
Ok. Pt. linistea ta e bine sa faci un test. Oricum, parerea mea e ca nu ai ramas insarcinata.
Bafta si... linisteste-te ! Bafta si la examene !
P.S.: 26 de ani
Re: Re: Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 11 iul 2003 00:46 de mihaela
:p merci mult ca m-ai linistit
ca asa ganduri imi treceau shi imi mai trec prin minte... cred a nu am analizat viatza in asemenea prifunzime shi cu toate implicatziile actelor mele in halul in care am facut-o in ultimele 3 zile...
deja ma vedeam ...
Re: Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 10 iul 2003 21:49 de Isis
Da, sunt absolut sigura ! In zilele imediat de dupa menstruatie nu poti ramane insarcinata !
Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca din 10 iul 2003 20:39 de Segal
Cati sau Silvia Dumitru sau cum te numesti dupa ce indicatii dai, propui sa il mai insele inca o data pe sotz si sa nu ii spuna mintindu-l in continuare, e majora si trebuie sa raspunda pentru faptele sale, nu stiu daca esti maritata dar iti doresc ...
Re: Re: Re: cu sexu vin si grijile din 10 iul 2003 20:29 de camelia
Camelia?! :wacko:
Iti dau o informatie: femeia poate ramane insarcinata numai in perioada fertila adica la un ciclu regulat de 28 de zile perioada fertila fiind intre zilele 9-17.
Daca mihaela a facut sex in a 7-a zi de la venirea menstruatiei, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calit din 10 iul 2003 20:26 de camelia
Ar trebui sa il cauti pe Nemesis , asa va puteti consola impreuna!!
Re: Re: Re: Re: care e solutia pentru lipsa de che din 10 iul 2003 19:41 de CarmenT
Un lucru e clar: daca vrei sa ramii in relatia aceasta trebuie sa faci sex! Si daca tot trebuie de ce sa nu incerci sa savurezi. Si ce daca este prea des? Si ce daca este prea de lunga durata? Vorba romanului: "Bine ca este!". Si, defapt, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To din 10 iul 2003 19:36 de CarmenT
In RO problema cu hartuirea este clara, ea este un fenomen destul de extins dar, sa ma scuze toata lumea, si muierile sint de vina. Am lucrat la o firma unde se obisnuia ca vreun coleg sau doi sau trei sa se prezinte in biroul cu populatie ...
Re: am facut sex pt prima data . mi-e teama de ur din 10 iul 2003 15:27 de Energie
Si eu am facut-o fara a ne lua masuri de protejare. Mi-a fost frica de ce va urma. Se spune ca numai fetele au de suferit dar nu sunt genul care sa fug de responsabilitati asa ca si eu as fi avut de suferit. Eu cred ca riscul e prea mare, uneori ...
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 10 iul 2003 12:35 de Vip3r
Nu mai ramane nimic de facut decat sa te felicit.....nici eu nu as fi putut sa fac un comentariu asa de reusit...:)...Ai felicitarile mele.
Si sunt total de acord cu tine....:D
Re: Re: Re: care e solutia pentru lipsa de chef? din 10 iul 2003 11:52 de Vip3r
Problema intervine daca lui ii place prea rau, si nu ii piere cheful......intrebare e....atunci ce faci?????
Re: Varsta primului sarut din 10 iul 2003 10:41 de vorbaretzu
eu: baiat. primul sarut: la 16 ani la un chef... apoi m-a luat ameteala...
Re: Re: cu sexu vin si grijile din 10 iul 2003 10:40 de Isis
Camelia?! :wacko:
Iti dau o informatie: femeia poate ramane insarcinata numai in perioada fertila adica la un ciclu regulat de 28 de zile perioada fertila fiind intre zilele 9-17.
Daca mihaela a facut sex in a 7-a zi de la venirea menstruatiei, ...
Pagina 3624 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |