Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 8 iul 2003 18:53 de Japan
Frate daca astea la tine sunt discutii suna in *#$% mea la linia fierbinte si ti-o suge aia pana mori dar te suge si pe tine telefonul
Re: Re: SEX ANAL din 8 iul 2003 18:46 de Japan
Nu conteaza ce zic altii ....
Chestia e ca ai facut bine in a te informa mai intai..bravo!!
Acum ai aflat: e mai dureros decat sexul normal dar si mai placut odata ce te obisnuiesti
Decizia iti apartine daca vei face sau nu
Re: Re: DE CE?????? din 8 iul 2003 06:11 de cristi
Merci pentru informatie batrinule!
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 8 iul 2003 04:27 de Vip3r
Parerea mea:
->este prea devreme, gandeste-te ca mai ai cel putin 30 de ani in care poti sa faci sex cum si cu cine vrei. Eu iti propun sa ii spui ca nu esti pregatita
sa-ti pierzi virginitatea, iar el, daca te iubeste te va intelege, iar ...
Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba din 8 iul 2003 02:05 de nemesis
Cred, ca, satul, tau, este, cat, se, poate, de, corect. Tot, ceea, ce, trebuie, sa, faca, este, sa-si, schimbe, viata, din, radacini. Intrebarea, mea: Este, capabil, un, asemenea, personaj, de, o, astfel, de, schimbare ?
P.S. Incearca, sa faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2003 01:58 de nemesis
Da, dragul meu... o sa-i sterg mesajele! Ai ceva impotriva ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o fac din 8 iul 2003 01:56 de nemesis
Imi vine sa vars :x cand vad astfel de posturi... Tu esti de Neuropsihiatrie baiete!!! B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iul 2003 01:53 de batranul
stai linistit ! ce iar a intrat jandarmul? e cu cenzura? ce nu-l sti? ignora-l!
Re: ce sa fac??? din 8 iul 2003 01:47 de nemesis
Pai cum "o iubesti", din moment ce ai inselat-o ? Zau ca mi se pare lipsit de sens...
:wacko::wacko:
Oricum... trecand peste asta, nu cred ca o viata fara libertate, are sens; cu atat mai putin, nu are sens, un cuplu in care cei doi ...
Re: DE CE?????? din 8 iul 2003 01:46 de batranul
domnule expert! chiar nu sti? e mai greu ca un barbat sa se cupleze cu o femeie! (e la latitudinea ei) dar daca o femeie vrea! gaseste la orice colt! nu e greu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 8 iul 2003 01:28 de camelia
Daca ai un copil si se mai poate face ceva in casnicie, este normal sa mai incerci, dar daca totul este mort, este normal sa iti vezi de viata ta si sa mergi mai departe!!
Un copil inseamna mult, dar pina a te sacrifica sa spunem, de exemplu am ...
Re: saluti din 8 iul 2003 01:13 de camelia
Si ce i-ai face tu, daca ar fii prietena ta??
saluti din 8 iul 2003 00:25 de toxiangel
hmmmm.... de ce nu esti tu prietena mea... ca ai vedea tu cum ai trece de timiditate... ti-am zis care e faza cu prietena mea.... si numai bine daca ar fi ca tine... pa pa... mai vb noi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FE din 7 iul 2003 23:30 de Segal
Semi-Felatie :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o fac din 7 iul 2003 23:12 de Segal
Eu zic sa lasi biblia si sa ii zici ceva de genul,
daca iti facea sotul tau asta si aflai ce se intampla ? cum te-ai fi comportat? ti-ar fi placut ?
ce tie nu-ti place altuia nu-i face
Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu? din 7 iul 2003 20:26 de mareurs
Apetitu creste odata ciu pivitul!...
:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATI din 7 iul 2003 20:25 de CarmenT
Daca: "Felatia este o partida de sex oral bine lucrata." atunci una mai putin bine lucrata sau chiar prost lucrata cum se numeste? Malatio? Prostatio?
Re: Re: ce sa fac??? din 7 iul 2003 19:43 de CarmenT
Cum adica ce sa faci?!? Pai e clar ca trebuie sa te conformezi pretentiilor ei ca defapt nici n-ai alta optiune. Iti dai seama, daca iti da papucii ce mai faci? Te inseli tu pe tine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca din 7 iul 2003 19:15 de mareurs
:unsure:
Janinne ca si Cami esti geniala:o Ai stiut sa creezi un subiect care i-a facut pe toti sa se intreaca in a-ti da sfaturi si a te compatimi sau a te blama. :D
Cand Maria Magdalena a fost pedepsita pentru preacurvie sa fie omorita in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu? din 7 iul 2003 15:02 de TendrePoison
Frumos. Multumesc.
Pagina 3626 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |