Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: OF

din 5 iul 2003 03:22 de cristi

Da este normal, si atunci ai sa cresti tu pe linga ea!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATIA?

din 5 iul 2003 03:15 de nemesis

Ei acum... Camelia, darga! Stii foarte bine, ca daca spui ceva de "gramatica" si mai faci si afirmatii aluzive, in legatiura cu inteligenta, atunci trezesti dracusorul din mine... :lol: ! Hai sa vedem: 1. "De ce te bagi tu ...

Re: Re: intrebare

din 5 iul 2003 03:13 de pysykutza

eu cunosc o stripteusa si iti pot garanta ca au sentimente. chiar daca meseria lor este considerata ca a fi mai putin "onorabila" vreau sa stii ca multe dintre ele pur si simplu nu au alta alternativa...sunt multe fete sarace , de la tara , ...

Re: IAR OF

din 5 iul 2003 01:23 de NONAME000

Doamneeeeeeeeee ce intrebare? ce poti sa faci? eu chiar sunt curioasa ce varsta ai de pui asemenea intrebare. Daca te iubeste si el - marfa....daca nu..soarta; iti reorientezi prioritatile. trebuie sa ne conformam cand ceva nu e pe placul ...

Re: DE CE??????

din 5 iul 2003 00:50 de NONAME000

poate pt ca traim intr-o lume plina de conceptii aiurea in care barbatului i se accepta absolut orice. Ar mai fi si alta idee. Eu una, daca as fi barbat as prosti toate femeile care se las prostite (adik curvele despre care e vb) Sincer. Mi ...

Re: Re: SEX ANAL

din 5 iul 2003 00:40 de NONAME000

Eu nu cred ca asta se cheama torturare.Pt ca presupun ca partenera nu este fortata sa faca sex anal...daca-i place -problema ei ( daca o pot numi problema)Si cine te-a pacalit ca poti cuceri o femeie daca ai masina? si in rest ...

Re: OF

din 5 iul 2003 00:27 de NONAME000

Ce ai putea sa faci? sa lasi lucrurile sa curga de la sine....ca in orice alta relatie de altfel...numai sa ai ce invata de la el..nu sa fie prostan facut gramada. Chiar ca of of of...

Re: Re: DE CE??????

din 5 iul 2003 00:05 de sorinache

. dar daca patronul tau era homosexual?ce zici?

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 5 iul 2003 00:02 de NONAME000

de obicei ....bajetii "de cartier" nu au in cap decat hip hop si figuri; nu e nimik de capul lor (repet -de obicei) .Iar acest gen de pers nu prea stiu ce inseamna sa se poarte frumos si civilizat cu o fata (si nu numai), nu stiu ...

e posibil?

din 4 iul 2003 22:59 de Aliosa

Ce apare prima data? Dragostea sau sexul ? O poti iubi chiar daca n-ai facut-o inca cu ea. Mi s-a parut putin deplasata intrebarea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta

din 4 iul 2003 22:32 de camelia

Esti sigur de ceea ce vrei?

Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 4 iul 2003 21:36 de xander

pai oamenii sunt manatzi de curiozitate,nu consider ca ar fi o infidelitate,mai ales daca vizionatzi filmle impreuna.Cum derpinde shi de partener!Nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca min

din 4 iul 2003 19:45 de Tori

Sunt atat de fericita ca nici macar nu ma mai enerveaza ce ai scris. Da, ma simt bine si il iubesc mai tare acum pe sotul meu..... Iliubesti mai tare pe sotul tau din ce motive?De aia ca ai descoperit ca exista cineva mai slab la pat decat el? ...

Re: Re: Re: Ani-lingus...

din 4 iul 2003 19:35 de Tori

Draga pare-se ca n-ai avut parte de sex anal si nu stii ca fetelor le place sa li se faca ani-lingus.Si nu era vorba sa te penetreze pe tine cineva stai linistit ca nici o tpa nu o sa-ti ceara ceva de genul!!:p

Imagini XXX cu sexul opus - infidelitate sau nu?

din 4 iul 2003 15:45 de TendrePoison

Care este sau care ar trebui sa fie reactia partenerilor vostri daca voi vizionati filme sau cititi reviste pt. adulti? Subliniez: aceasta cautare de imagini ale sexului opus si placerea "studierii" lor este sau nu o forma de infidelitate? Intrebarea ...

Re: Re: Re: Re: Cati ani aveti ?

din 4 iul 2003 14:52 de vorbaretzu

Pai, Nemesis... de ce nu stergi acest topic daca nu-ti place ? Doar esti administrator...

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 4 iul 2003 13:50 de Inexistent

Nu e de mirare. In situatie putin asemanatoare sunt si eu. Si vreti sa va spun de ce? Pentru ca sunt de la tara !!! Asta e motivul. Cei de la tara sunt evitati. In Romania "taran" este echivalent cu "prost". Si nu as avea ...

Re: Re: Re: OF

din 4 iul 2003 09:05 de vorbaretzu

Am vrut sa zic ca viata e aceeasi in orice situatie, assta era ideea... si, daca ma gandesc bine, m-as uita si pe Cartoon Network cu ea... :)

Re: Re: Cati ani aveti ?

din 4 iul 2003 08:57 de vorbaretzu

de ce ? ai 50 de ani si 3 copii ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta?

din 4 iul 2003 08:36 de Me-262

Asta face parte dintr-un protocol care, corect executat, face ca ambii parteneri sa se simta foarte bine. Nimic nu imi da mai multa satisfactie decit sa vad ca ii face placere unei femei, insemnind ca programarea mea este corecta.. Mici detalii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3628 din 3731
«   1 ... 3625   3626   3627   3628   3629   3630   3631 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare