Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral din 2 iul 2003 03:01 de copilita
1. ce nu are nici o legatura cu varsta?
Sunt copila cu varsta... 2. la 17 ani nu mint cand zic ca sunt copila. Insa nu ma simt, pentru ca trec si am trecut prin greu. Si mai sunt shi mandra pe deasupra, suficient cat sa imi permit sa zic ca-s ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de c din 2 iul 2003 02:53 de camelia
1: nu are nici o legatura virsta!
2: daca nu esti copila asa cum spui tu, de ce te dai una!
3: nu-mi plac persoanele care folosesc lasitatea!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calit din 2 iul 2003 02:49 de copilita
1. Admit ca sunt copil pentru ca e o forma mascata de lashitate. Asha pot sa ma scuz orice ash greshi, in plus, am majoritatea calitatilor shi defectelor unui copil.
2. Ma dau cu parerea pentru ca oricine o poate face aici, vad ca... shi pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate din 2 iul 2003 02:32 de camelia
Deci daca admiti ca esti o copila, de ce te dai cu parerea...Stii ce fac copii la ora asta?
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 2 iul 2003 02:05 de copilita
1. daca ash fi mai inteligenta ca ceilalti, nu mi-ash pierde timpul ca tine, scriind inteligentele tale mesaje de care din fericire ne bucuram totii, si nici ca mine, citindu-le, ci ash dormi... aici vin de copila ce sunt, sa ma educ, shi ma mai ...
Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 2 iul 2003 01:57 de camelia
Deci, pina la urma tu ai fost mai inteligenta ca ceilalti si te-ai prins..nu?
Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 2 iul 2003 01:54 de copilita
nici macar intrebare nu a fost, a fost o afirmatie bizara, la care era clar ca cineva va cere explicatie... pe care a dat-o cu toate delatiile, daca asha "ne-am dorit"...
Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 2 iul 2003 01:50 de camelia
Cind ai o casnicie nefericita, trebuie sa uiti de rutina, de obisnuinta si tot ce cade intr-un cuplu..
Sa ai o casnicie, numai pentru ca a devenit o obisnuinta, nu este suficient...Eu nu accept asa ceva..Mergi mai departe si inca iti poti reface ...
Re: Ce parere aveti despre petrecerea burlacilor d din 2 iul 2003 00:54 de copilita
Nu ma deranjeaza absolut deloc ca el sa se distreze, in orice mod, (!) atata timp cat ne respecta pe noi. Am o incredere foarte mare in el shi deciziile lui, shi daca el ishi doreshte asta, nu ma deranjeaza cu absolut nimic.
Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 2 iul 2003 00:21 de copilita
:huh: Exista rutina, bineinteles... si daca nu, ishi face loc. Insa chiar nu cred ca asta e solutia prin care rutina dispare. Intr-o viata implinita simti nevoia de echilibrare shi sustinere, care prin definitie ii o completare cu o alta ...
Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 23:25 de Alinache
Nu traiesti singur pe lume, intri in contact cu destul de multa lume in timp si poate una din acele persoane te va tenta d.p.d.v. sexual. Si nu este vorba de viata sentimentala, ci pur sex, atractie. Nu cred ca e ceva ATAT de gresit (este gresit ...
Re: Re: Re: Re: sex la 16 ani din 1 iul 2003 17:12 de Firebolt
bre,sunt baiat,k sa nu se mai confunde!! :D
Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 12:11 de roxana
fidelitatea este foarte importanta pentru mine, indiferent de genul de relatie. in casatorie mai ales e esentiala, eu nu stiu ca a-si face daca a-si afla ca sotul meu m-a inselat, nu l-as putea ierta si sigur l-as parasi, asa ceva nu are scuza! ...
Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 09:41 de Alinache
Normal ca nu este corect sa-ti inseli sotul sau prietenul. Dar oricat de bine este alimentata o casnicie, tot intervine acea rutina si o sa vrei ma mult, chiar daca iti iubesti sotul. Nu divortezi, pentru ca nu poti renunta la o relatie stabila ...
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 iul 2003 09:25 de vorbaretzu
Pai nu are ce sa se intample...
Numai ca, daca e doar o curiozitate si esti doar de o luna, doua cu respectivul... mai bine mai asteapta, testeaza-i fidelitatea...
Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 09:08 de vorbaretzu
daca e adevarat atunci [ cenzurat] in ea de viata sentimentala...
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 iul 2003 07:37 de anubis
Tu vrei sa faci sex pentru ca iti doresti la randul tau acest lucru...sau numai pentru ca i-ai promis lui?Nu stiu cum stau lucrurile in cazul vostru....insa te sfatuiesc sa te asiguri mai intai ca el sta cu tine pentru ca simte ceva....nu doar ...
Re: DE CE?????? din 1 iul 2003 07:29 de anubis
Acest lucru se intampla si datorita faptului ca exista o diferenta de structura emotionala intre barbati si femei...nu numai pentru ca este o lume guvernata de barbati sau balbaieli de genul asta;din cate am observat marea majoritate raspunde in ...
Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 iul 2003 03:30 de batranul
voi doi hotarati! daca eu spun sa nu... si altul spune da! tu asculti de noi ? ce decizie o sa lua-ti voi e cea mai buna! poate fi prea devreme sau prea prematura ! tot tu sau voi doi hotarati! daca asculti tot ce se spune aici mai rau te blochezi! ...
Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 03:29 de camelia
Am dat un raspuns in ceea ce priveste infidelitatea, la care pentru mine este ceva injusitor...formind o familie si dupa citiva ani frumosi de casincie, sa ajungi sa-ti inseli sotul, nu mi se pare corect!
Da este foarte adevart nu mai exista ...
Pagina 3631 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |