Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: SEX ANAL din 4 iul 2003 07:53 de Me-262
Absolut corect.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatia la dis din 4 iul 2003 03:36 de batranul
pasiunea naste iubire! da i-mi place cum gandesti! daca vrei cu adevarat , POTI!
felicitari si succes!
Re: amant..sau amanta? din 4 iul 2003 01:49 de sorinache
bine,sunt convins ca e,ramane intrebarea daca este si moral.sa nu-mi spui ca prietena ta va iubeste pe amandoi!mai curand cred ca cel din belgia e sponsor iar nu cel care ii mai umple saculetul cand e el plecat.sper ca esti totusi baiat finut si cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 3 iul 2003 22:49 de Alinache
Si daca nu te trezesti chiar la timp si descoperi ca deja ai si un copil pentru ca atunci cand l-ai nascut totul mergea perfect intre tine si el. Atunci cum iei decizia? Iti refaci viata, te mai gandesti?
Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 3 iul 2003 22:46 de Alinache
Nu e vorba ca "lasi slanina sa hotarasca pentru tine". In final decizi daca o faci sau nu, dar nu poti nega ideea ca poate la un moment dat te vei simti atras de o alta persoana decat partenerul de viata. Si poate acea ALTA persoana te ...
Re: Cati ani aveti ? din 3 iul 2003 22:23 de cristi
Intrebare mai timpita ca asta nici nu am sa mai aud..
Oare, daca stii virsta fiecaruia, te va ajuta cu ceva??
Re: Re: arta seductiei din 3 iul 2003 22:21 de cristi
Nemesis,foarte inteligent,...Tu chiar ca le stii pe toate, esti foarte bine dotat!!
Re: Imaginea conteaza?!! din 3 iul 2003 22:10 de cristi
Daca viata ta sexula, este in perfecta ordine, de ce stai sa te gindesti, ceea ce se poate intimpla la mare, cu prietenii tai??
Nu trebuie sa te simti jenat, este ceva normal, daca nu iti place cum arati in bikini, poarte altceva, la care nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 3 iul 2003 22:02 de camelia
nu stii multe lucruri despre mine, de exemplu ca sunt casatorita de 9 ani si ca in 11 ani de viata sexuala nu am ramas insarcinata absolut niciodata. acum
s-a intamplat ceva si dat fiind ca nu imi pot permite un copil acum a trebuit sa recurg la ...
Re: e posibil? din 3 iul 2003 21:11 de camelia
Este foarte posibil, ca dragostea ta fata de ea, sa fie reala, chiar daca nu ai intretinut relatii sexuale cu ea!!
De ce crezi tu ca ar pute-a fi o provocare?? Interes sexual??
Re: arta seductiei din 3 iul 2003 20:56 de nemesis
Atunci cand ti se pare ca "indrazneste" (in termenii lui) mai mult, INCURAJAZA-L !!! Cum? Da-i de inteles ca ceea ce a facut, ti-a placut ! E simplu! Ca fata trebuie ca stii cum se face asta... Timiditatea lui vine din neincrederea pe ...
Re: Imaginea conteaza?!! din 3 iul 2003 20:25 de nemesis
Eu inteleg "problema" ta, numai ca imi rezerv dreptul la o intrebare...: "Care-i problema ta de fapt?"
:lol::D:lol::D
Tu nu ai nici o problema practic... asculta-l pe xander, Distreaza-te!
Re: Re: SEX ANAL din 3 iul 2003 20:10 de Tori
Fraier esti tu ba!!Cine te-a prostit ca femeile vor flori , sampanie , masini si alte alea?Femeile vor sex normal, sex oral, sex anal...mult sex!Ai inteles? Daca sex nu e , nimic nu e
Re: curios din 3 iul 2003 09:51 de anubis
De ce, te bate cumva vreun gand?:D:lol::D
Re: OF din 3 iul 2003 09:28 de vorbaretzu
Pai: mergeti la plimbare, vedeti filme impreuna, in vacanta la munte/mare, faceti sex, va casatoriti...
sa zic mai detaliat ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 3 iul 2003 09:15 de me
nu stii multe lucruri despre mine, de exemplu ca sunt casatorita de 9 ani si ca in 11 ani de viata sexuala nu am ramas insarcinata absolut niciodata. acum
s-a intamplat ceva si dat fiind ca nu imi pot permite un copil acum a trebuit sa recurg la ...
Re: Re: OF din 3 iul 2003 08:44 de xander
shi sa.i iei ....casa!:=========))))))))))
Re: Re: Imaginea conteaza?!! din 3 iul 2003 08:34 de xander
Da ce vere mergi la nudisti?? Daca crezi ca te dezavantajeaza slipul,poarta shu tu bermude sau pantaloni scurtzi cu plasa.....(sau carton ptr oua)...:) ultima afost o gluma!
curios din 3 iul 2003 05:27 de florin
daca esti castrat mai ai erectie,dorinta sexsuala?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 iul 2003 23:25 de cristi
Lasa mai baiatul, sa se dea cu parerea..Daca nu se potoleste ce ai sa-i faci?? O sa ai stergi mesajele??
Pagina 3629 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |