Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Infidelitate sau nu?

din 7 iul 2003 14:43 de CarmenT

Infidelitate este tot ceea ce ii displace partenerului, tot ceea ce il face sa se simta nesigur, frustrat sau doar trist. Ceea ce il raneste este insa cruzime. Infidelitate este sa privesti alte femei goale. Atita vreme cit ai o prietena. Care are si ...

Re: ce sa fac???

din 7 iul 2003 12:20 de ursuletu

Sunt de acord cu ea.Ai inselat-o, trebuie sa platesti un pret, nu crezi???Trebuie sa-ti rascumperi intr-un fel increderea, si respectul ei. Si sincer, nu cred ca este chiar atat de tragic, sa fi la dispozitia ei.Asta daca iti doresti sa fi cu ea. ...

Re: e oare posibil....

din 7 iul 2003 11:25 de vorbaretzu

Totul e negociere. Daca ai putere stabileste regula jocului.

Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine s

din 7 iul 2003 11:00 de vorbaretzu

... de tine ce sa mai zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul

din 7 iul 2003 10:46 de vorbaretzu

pai daca alta persoana te atrage psihic inseamna ca nu o iubesti pe cea cu care esti... Aici e marele test al unei relatii: atractia manifestata de alte persoane. As vrea sa vina cea mai tare gagica din Playboy sa ma atraga si fizic si psihic... ...

din 7 iul 2003 09:45 de TendrePoison

Te minti pe tine, ne minti pe noi: daca ai inselat-o, nu o iubesti! Punct. P.S.: Inca unul care se ascunde dupa pateticul "sunt om, gresesc"...:x

salut am o mare problema

din 7 iul 2003 01:49 de toxiangel

salut... am 16 ani si am inceput sa intru in intimitate cu prietena mea... care zice ca e virgina dar eu nu vad nici un himen si nici nu il simt cu degetul ...mesajul e adresat fetelor:) si as vrea sa imi zica daca himenul se poate vedea din afara ...

din 6 iul 2003 21:21 de camelia

Fata si-a pierdut increderea in tine, a fost vina ta!! Sa ai incredere in cineva, nu este usor, iar daca nu iti comvine sa faci ca ea, atunci dragul meu, mergi mai departe.... Daca iubirea este puternica, o sa reusiti sa treceti peste probleme ...

din 6 iul 2003 15:03 de anubis

Explica-i prietenei tale ca iti pare foarte rau pentru ceea ce ai facut si ca iti doresti ca relatia voastra sa continue, dar ca in conditiile mentionate de ea nu este posibil...Spune-i ca iti doresti sa ii recastigi increderea, dar ca o relatie ...

Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fiu sclav?

din 6 iul 2003 14:49 de unknown

Oameni buni dati-mi un sfat!!Ce sa fac?Pe scurt, prietena m-a prins ca am inselat-o.Mi-a spus ca nu mai sta cu mine decat daca o sa fiu suta la suta la dispozitia ei, ca un sclav.O iubesc dar nu-mi convine asa.Ce sa fac???

Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 6 iul 2003 09:28 de adeline

Cristi!l Lasa-le dracu' de virgule , ca nu sunt de nasul tau!:lol::lol::lol:

din 6 iul 2003 05:28 de camelia

Iti dau un sfat, nu stiu daca ai sa-l consideri bun, dar nu trebuie sa ajungi asa departe, ca sa ai faci rau, trateaz-o cu indiferenta, si uita tot ce sa intimplat!! Daca ea te trateaza in felul acesta, este o idioata, imi pare rau sa folesesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE ESTE FELATIA?

din 5 iul 2003 19:46 de osiris1394

welcome back, Nemesis... :D :ninja:

din 5 iul 2003 06:37 de anubis

Tu poti demonstra ca tot ceea ce spune ea este minciuna?Daca da, te sfatuiesc sa procedezi in acest fel...Nu cred ca e bine sa te razbuni pe ea din doua motive: in primul rand pentru ca ai iubit-o odata, in al doilea pentru ca demonstrand ca esti ...

Re: Re: Re: Ani-lingus...

din 5 iul 2003 03:48 de cristi

Dragut!

Re: Re: Ani-lingus...

din 5 iul 2003 03:45 de pysykutza

atata timp cat ambii parteneri isi doresc sa faca asta nu vad care ar fi problema. fiecare e liber sa aiba propriile fantezii si dorinte sexuale. eu una nu am incercat niciodata ani-lingus-ul dar daca prietenul meu mi-ar marturisi ca isi doreste asta ...

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 5 iul 2003 03:43 de cristi

Bercenule!! Nu te-ai gindit ca, poate exista o posibilitate, de a-ti schimba, modul de viata? Poate daca ai face alceva, ai sa reusesti si cu femeile!

Re: Re: Re: SEX ANAL

din 5 iul 2003 03:40 de cristi

Atit de mult iti place?? Nu te intereseaza, absolut nimic de la viata?? Deci pentru tine o floare, sau o sampanie, nu inseamna nimic?? Esti micuta draga Tori!

Re: Re: DE CE??????

din 5 iul 2003 03:33 de cristi

Nu uita, ca si tu la rindul tau esti femeie...

Re: Re: IAR OF

din 5 iul 2003 03:27 de cristi

Dar ce importanta are ce virsta are ea, dupa raspunsul ,pe care tu l-ai dat, se vede ca nici tu, nu esti prea departe!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3627 din 3731
«   1 ... 3624   3625   3626   3627   3628   3629   3630 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare