Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: cu sexu vin si grijile din 10 iul 2003 10:25 de mihaela
hm
zici ca e foarte posibil..:x
da eu stii la ce ma tot gandesc
sa ma mai linistesc
la faptul ca inainte de ovulatzie cu 7 zile nu sunt sanse prea mari
nu stiu daca ma insel
doamne da sa nu fie cu urmari, ca asa ma niste emotzii
si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate din 10 iul 2003 09:52 de CarmenT
Am sa reformulez pasajul tau, ceva mai corect gramatical: "Draga mea, daca asta este parerea ta despre mine, nu am sa te contrazic, te LAS sa gindesti ceea ce vrei tu, dar in privinta "scolii vietii" ... sint multe de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de din 10 iul 2003 03:37 de Vip3r
Eu nu cred ca o arma de foc este o idee asa de buna.Sa-ti explic de ce. Acu ceva timp am vazut la Discovery o emisiune aratand partile bune si proaste in a avea un pistol.A aratat despre multi oameni care si-au impuscat familia/prietenii ...
Re: Re: Cat de periculos e fara prezervativ ? din 10 iul 2003 02:22 de camelia
Sint de acord cu Isis, este un sfat foarte bun..
Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 10 iul 2003 02:19 de camelia
Draga mea, daca asta este parerea ta despre mine, nu am sa te contrazic, te l-as sa gindesti ceea ce vrei tu, dar in privinta ""scoala vietii"" ...sint multe de spus...
Re: cu sexu vin si grijile din 10 iul 2003 02:12 de camelia
Ce pot sa-ti spun ,este foarte posibil sa ramai insarcinata, dar nu iti face griji, deocamdata...
Cu sexul vin si grijile din 10 iul 2003 00:08 de mihaela
am 18 ani
aproape 19
shi am consider destul de responsabila
numai ca de curand am savarsit un act... sa zicem iresponsabil
m-am culcat cu prietenul meu...fara a folosi prezervativ
intrebarea mea e
se poate sa raman insarcinata, daca actul ...
Am facut sex pt prima data, mi-e teama de urmari din 9 iul 2003 23:54 de mihaela
ca sa incep cu inceputul
imi iubesc prietenul shi ma rog
am facut shi noi "marele pas"
ca sa zic asa
faza e ca n-am folosit prezervativul
dar
eu stiam traba cu ovulatzia
adik faptul ca exista perioade in care potzi face sex fara alte urmari, ...
Re: ce sa fac??? din 9 iul 2003 19:56 de Carline
incearca macar o perioada sa fi "sclavul ei",pana cand ea isi va da seama ca te-ai schimbat,apoi mai vezi tu...;)
Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate ! din 9 iul 2003 14:18 de CarmenT
Cami!
Trebuie sa-ti spun ca esti o persoana la fel de draguta si de placuta ca o migrena in miez de vara. Sint oameni care idealizeaza sexul, tu, in schimb il tehnicizezi. Teoretic la stii pe toate, super-bine, dar nu stiu cit la suta pui in ...
Re: ce sa fac??? din 9 iul 2003 10:55 de Isis
E foarte greu ca un om caruia i-ai inselat increderea sa-ti mai raspunda la fel ca inainte. Chiar daca te va ierta, cu siguranta nu va uita ceea ce ai facut. Intotdeauna va exista un semn de intrebare in ceea ce te priveste indiferent de ...
Re: Cat de periculos e fara prezervativ ? din 9 iul 2003 10:37 de Isis
Este destul de periculos. Metoda coitus interruptus se foloseste impreuna cu metoda calendarului. Mai exact... poti folosi aceasta metoda numai in zilele nefertile ale femeii.
In zilele fertile (9-17 la un ciclu regulat, de 28 de zile)e bine sa nu ...
Re: Cat de periculos e fara prezervativ ? din 9 iul 2003 10:34 de anubis
Da, normal ca exista...Cantitati mici de sperma sunt eliminate si in timpul actului sexual, nu numai atunci cand ejaculezi....este vorba despre "picatura placerii", asa cum i se mai spune.Asa ca daca vrei sa fii 100% sigur, eu zic sa ...
Cat de periculos e fara prezervativ ? din 9 iul 2003 09:33 de vorbaretzu
Cat de periculos e fara prezervativ daca ea nu foloseste annticonceptionale ?
Adica existavreun pericol chiar daca ejaculez in afara ?
Re: ce sa fac??? din 9 iul 2003 09:30 de vorbaretzu
Pai ai avut noroc, mai mascariciule ! Este o onoare pentru tine sa fii sclavul ei. Ar fi trebuit sa-ti puna conditia sa o insotesti, dar nu 100% ci cu pauze, atunci cand isi gasea vreun tip interesant. Ar fi trebuit sa te tina asa ceva timp ca sa ...
Re: ce sa fac??? din 9 iul 2003 00:40 de anubis
Din cate am observat ai primit de la mai multi colegi de forum sfatul sa-i accepti conditiile...acum eu nu zic ca nu esti vinovat....esti si inca intr-o masura maxima, daca pot sa ma exprim asa.Cu toate astea insa, nu cred ca un astfel de compromis ...
Re: Re: ce sa fac??? din 9 iul 2003 00:31 de toxiangel
dupa parerea mea esti un tzaran si nu meriti sa te ierte :ninja: plus de asta nu mai poate niciodata sa aiba incredere in tine si daca zice ca va avea sa sti ca te minte pt ca in mintea ei tot nu va avea...
Lichid incolor dupa ejaculare! din 9 iul 2003 00:25 de toxiangel
am si eu o problema....dupa ce ejaculez o perioada de timp imi tot curge un lichid incolor si vreau sa stiu daca acesta contine spermatozoizi si daca exista pericolul unei sarcini... merci
Re: Re: ce sa fac??? din 8 iul 2003 21:00 de Vip3r
Eu cred ca, desi a inselat-o, totusi, inca o poate iubi(exemplu: cand sotul isi inseala sotia, el nu o face din lipsa de iubire ci din dorinta de a avea ce nou, din plictiseala daca va place mai mult)
Cu toate astea eu nu sunt de acord ...
Re: Monotonia din 8 iul 2003 20:28 de Vip3r
Fii spontan, nu o lasa sa isi de-a seama de urmatoarea ta miscare, combina diferite tipuri de pozitii in timpul actului(daca nu stii prea multe pozitii, mai cauta pe net cu google). Daca nu ai facut deja aceste lucruri....:(:(:(
Pagina 3625 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |