Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 03:09 de osiris1394
... sau poti angaja un killer profesionist si rezolvi problema. (daca, oricum nu mai exista iubire). ce divort ? multi nervi, mult timp pierdut samd.
:D:D
glumesc ...
:ninja:
Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 03:04 de camelia
Nu sint de acord cu tine, daca o casnicie este bine alimentata, nu ai nici un motiv de a-ti insela partenerul, si nu cred ca ar fi corect..
Daca nu mai este iubire, sint alte metode, ca de exemlu a divorta, dar nu a-ti insela partenerul!!
Re: chiuretaj din 1 iul 2003 02:57 de camelia
In primul rind cind faci un chiuretaj, nu ar trebuie sa faci dragoste, pentru o luna..
La intrebarea ta, am un raspuns, nu-ti fie teama ca nu ti-a venit ciclul, este foarte posibil, ca dupa chiuretaj sa ai o dereglare, in privinta singerarii, ...
Re: OF din 1 iul 2003 02:54 de camelia
Daca ti-ai ales un iubit, care este mai mare ca tine asta nu are nici o importanta, atita timp, cit exista dragoste si nu interese, cit in privinta intrebarii pe care ai pus-o..nu te-am inteles prea bine ,..
La ce exact te-ai exprimat cind ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ofera un sex oral de calitate din 1 iul 2003 02:17 de cristi
Da am observat ca voi doua sinteti cele mai inteligente printre noi!!
Eu nu vad nimic rau in a raspunde la o intrebare, daca fetei ia facut placere!!
Re: IAR OF din 1 iul 2003 01:47 de cristi
Cind iubesti pe cineva, te la-si dusa de sentimente, si ai sa intelegi ceea ce trebuie sa faci!!
Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 iul 2003 01:45 de cristi
Da pe tine cine te-a invatat asa de bine? Aici nu este vorba de rusinea fata de parinti, de biserica, sau mai stiu eu ce!!
Aici este vorba de aceasta persoana care are 14 ani, si inca nu este pregatita de asi incepe viata sexuala.
Draga, esti ...
Re: OF din 1 iul 2003 01:42 de cristi
Nu ai decit sa cresti linga el!!
Re: Re: intrebare din 1 iul 2003 01:41 de cristi
Uite ca aici te cotrazic..cum ai spus mai inainte, isi fac meseria da?? De ce crezi tu ca nu pot avea sentimente?? Poate la rindul lor sint femei casatorite, au familii, copii? cum crezi ca se face asa ceva fara sentimente??
Re: intrebare din 1 iul 2003 01:25 de batranul
sa facem o diferenta! fetele de care spui tu au totusi o viata particulara, poate cand ele danseaza prietenul sau chiar sotul l-e priveste din culise! ele i-si fac efectiv meseria , doar nu vrei sentimente la strepsis! daca crezi ca asa ceva e ...
Re: Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 01:16 de cristi
Deci batrine, tie iti plac femeile casatorite...si le accepti din start?/...misto!!
Re: OF din 1 iul 2003 01:15 de batranul
nici o problema! este recomandat ca tipul sa fie mai copt ca tine! AI MULTE DE INVATAT DE LA EL! daca ai alte intrebari pune-le!
Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 01:08 de batranul
depine de situatie! daca partenera este amanta si este casatorita? accepti din start situatia! sau are pe cineva de suflet si i-ti spune de la inceput ca are pe altcineva dar te vrea si pe tine ! ce faci? accepti? ce poate fi nasol pt. tine?
Re: fidelitatea si sexul din 1 iul 2003 00:29 de Alinache
In principiu da, dar in realitate nu. Nu cred ca exista fidelitate dupa ani si ani. Cred ca toata lumea la un anumit moment isi va insela partenerul, iar asta nu inseamna ca nu mai exista iubire. Atat timp cat o faci discret si este doar sex de ...
Re: Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 30 iun 2003 23:38 de nemesis
Alo !!! Domnul ursuletz Panda!!! Daca vrei sa dai sfaturi scoate din discutie biserica... Nu faci decat sa dezorientezi biata fata! Nu mai face pe bunul cre(s)tin, ca nu este chiar indicat sa dai sfaturi de genul "te-ai gandit ca te bate ...
Ce faci daca il iubesti? din 30 iun 2003 21:19 de ALINA
CE FACI DACA IL IUBESTI?(?)
OF din 30 iun 2003 21:18 de ALINA
CE FACI DACA AI UN IUBI MAI MARE DECAT TINE?:love::heart:(?)
Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 30 iun 2003 17:46 de Panda
eu iti recomand sa nu o faci...te-ai gandit la sufletul tau putin? la dumnezeu, la Biserica? la rusinea ce o vei pati cand parintii vor afla? facem pariu ca daca ii vei spune ca te-ai razgandit te paraseste?? si chiar daca vei ceda nu cred ca va fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 30 iun 2003 16:42 de POTENTUS
DACA TOT SUNTEM DE ACEEASI PARERE CAMELIA POATE -MI TRIMITI SI MIE O POZA DE-A TA .CE ZICI ?SAU FACEM UN SCHIMB DE EXPERIENTA?
ADRESA afrodita_incognita@personal.ro.
Re: Re: Re: Re: Re: ......in 3 din 30 iun 2003 16:33 de POTRNTUS
SI EU VREAU CU TINE NELY O PARTIDA DE SEX IN 3
Pagina 3632 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |