Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: fidelitatea si sexul

din 29 iun 2003 14:53 de xander

;)))))))))Unde-s aia care fac sex in grup si sunt shi partenerele in joc????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o f

din 29 iun 2003 13:15 de Isis

] Madalin (sau cum te-oi fi numind), in primul rand trebuie sa te atentionez ca iti lipsesc cu desavarsire cei sapte ani de acasa... Pacat ca nu ne putem intoarce in timp ca unii chiar ar avea nevoie... In al doilea rand, daca cei de aici vor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervative ?

din 29 iun 2003 13:08 de Isis

Poate ca oi fi eu asa cum, in mod elegant,spui tu " O P.Z BOLNAVA" dar tu ma depasesti cu mult... Iar daca m-ai vedea in fata ta, nu cred ca ai avea aceeasi reactie ca aceea pe care o presupui acum... Cred ca mi-ai zice "saru` ...

Re: Re: Re: Re: Am si eu o problema :(

din 29 iun 2003 13:01 de Isis

Iar in privinta sfatului tau (asta daca tot iti place tie sa comentezi raspunsurile altora) sa ia lama... mai bine abtine-te ! Ca omu` e la inceputul vietii sexuale si nu raspunzi tu de organul lui ! Sau poate ai avansat de la gradul de ...

Re: Re: Re: Am si eu o problema :(

din 29 iun 2003 12:52 de Isis

Ce sa mai astepti, adeline ? Ziua armatei ? Sau ce ? :x I-am spus omului sa mai astepte pt ca ata ar trebui sa se rupa singura (asta daca e la inceputul vietii sexuale). N-am zis sa stea pe bara... Dar... e greu, adeline, nu ? :D

Re: dragoste, sex, infidelitate

din 29 iun 2003 12:47 de Isis

Cred ca vrea sa-si demonstreze cat de "bun" este el, prin faptul ca te poate avea oricand isi doreste. Ca orice barbat, ii place sa detina controlul. Ii place sa manipuleze, sa controleze, sa se joace si sa obtina tot ceea ce vrea. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezervative ?

din 29 iun 2003 03:48 de MADALIN

SORA STINGA DREAPTA, ESTI O LABAROASA DE FEMEIE, DACA TE-ASI VEDEA IN FATA MEA , MI-AR FI SCIRBA DE TINE!! NUMAI CIND ITI VAD COMENTARILE MI SE FACE GRATA!! CINE TE CREZI FA TU?/ ESTI O P.Z BOLNAVA!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femei

din 29 iun 2003 03:45 de MADALIN

STATI AICI DEGEBA FRATILOR, NU INTELEG DE CE VA PIERDETI TIMPUL CU UNII CA ISIS, NEMESIS, ADELINE...ETC CARE SINT PUR SI SIMPLU NISTE OBSEDATI, SINT NISTE COPII POATE CARE NICI NU STIU CE INSEMNA 'PLACERILE VIETII'. AM URMARIT ACEST SITE-U DE ...

Re: Re: sex oral?

din 29 iun 2003 03:39 de MADALIN

ALO?? CUM POTI GINDI IN HALUL ASTA?? DE PE CE PLANETA AI CAZUT??

Re: Re: Re: fidelitatea si sexul

din 29 iun 2003 03:38 de MADALIN

DACA PAREREA TA A FOST SIMILARA CU A CELORLALTI DE CE AI MAI PUS-O? ESTE NORMAL, CA LA NIMENI NU AI COMVINE CA PARTENERA TA SA FACA SEX CU ALTUL!!

Re: Re: sex oral?

din 29 iun 2003 03:27 de cristi

Bai fato, dar tu cu citi ani ai ramas in urma?/ De ce ti se pare ceva scirbos?/ Daca nu iti place nu o face...

Re: sex oral?

din 29 iun 2003 01:57 de IceQbe

sexul oral reprezinta o chestiune lipsita de etica si de respect de sine Voi barabtii nu puteiti avea sentimente induiosatoare pt o femei daca nu face chestia asta scarboasa? O relatie se bazeaza pe discutii intelectuale nu pe sexul oral

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de

din 29 iun 2003 01:40 de batranul

lasa-i pe fraieri! in loc sa vorbeasca la obiect o aburesc aiurea! inca o data va rog raspunde-ti la intrebari, daca nu sti-ti mai bine nu mai ocupati spatiul degeaba!

Re: Am si eu o problema :(

din 29 iun 2003 01:05 de adeline

Alex,probabil tu esti mai nou pe aici!Si probabil te intrebi cum pot exista atatia idioti intr-un singur loc!Eu ma intreb asta de cand am intrat prima data pe forumul asta! Cei care se vor grabi sa imi raspunda probabil imi vor replica ca ar ...

Re: Re: Am si eu o problema :(

din 29 iun 2003 00:58 de cristi

Aici pot sa spun ca ai vorbit adevarat!! Felicitari!!

Re: Re: Am si eu o problema :(

din 29 iun 2003 00:57 de adeline

Draga Isis,eu am trecut binisor de inceputul vietii sexuale!Dupa parerea ta trebuie sa mai astept?:lol:

din 29 iun 2003 00:55 de adeline

Simte-te confortabil!Pune mana barbateste pe lama!O poti face si in baie ,daca ai sange!:lol:

din 29 iun 2003 00:53 de cristi

Mai expertule care esti, fata sa dat cu parerea, si a spus un adevar, nu este necesa sa mearga la medic, daca a avut relatii sexuale, numai de citeva ori!! Asa ceva ni sa intimplat la toti prima data!!

Re: dragoste, sex, infidelitate

din 29 iun 2003 00:47 de camelia

Numai tu poti simtii, ceea ce doreste el de la tine!! De ce nu incerci sa stai de vorba cu el si sa iti exlice, ce vrea de la tine!! Daca te vrea si pe tine si pe cealalta persona, ar trebui sa renunti la el!! Citeva clipe frumoase de dragoste nu ...

Re: SEX ANAL

din 29 iun 2003 00:27 de soricelius

Fraierilor ! daca ar fi dupa voi v-ati [CENZURAT DE nemesis].Ca asa ati vazut in filmele americane. Ba invatati sa seduceti o femeie. Munciti ba prostilor, luati-va Mercedes. Pocaitul are dreptate. Restul sunteti niste fraieri care va torturati ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3635 din 3731
«   1 ... 3632   3633   3634   3635   3636   3637   3638 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare