Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 30 iun 2003 15:58 de Isis

Camelia are perfecta dreptate aici ! E un sfat bun.

Re: am 14 ani si vreau sa fac sex

din 30 iun 2003 15:43 de camelia

Draga mea, incepind viata sexuala la 14 ani , nu iti recomand, o sa ai suficient timp in viata pentru a face dragoste cu prietenul tau! Nu te grabi, esti foarte tinara! Poate mai triziu ar sa-ti para rau, ca ai facut pasul acesta! Bucurate de ...

Am 14 ani si vreau sa fac sex

din 30 iun 2003 15:18 de alexandra,bv

am 14 ani si vreau sa fac sex ce credeti ca se poate intampla din punct de vedere fizic?Afecteaza organismul?Tin la el si i-am promis ca o sa ma daruiesc lui in vara asta:heart:.Si ce imi recomandati sa folosesc anti ...

Re: sex la 16 ani

din 30 iun 2003 14:23 de NONAME000

Eu am inceput la 17 ani...si nu mi se pare ceva rau...Atata timp cat o faci din dragoste si nu pt ca vrei sa vezi cum e, ca e la moda, ca te ameninta prietenul ca te paraseste daca nu-i dovedesti astfel ca-l iubesti, pt ca toate/toti ...

Re: Re: sex la maxim!

din 30 iun 2003 14:02 de POTENTUS

Cred ca asta face pe "batranul chinez intelept"...:lol: Am avut eu dreptate cand i-am spus pe m.p. ca: el este unul cu cartea "1001 de plante medicinale la indemana oricui", in geanta. Daca tu imi spui mie ca dau sfaturi ...

Re: Re: despre tantra

din 30 iun 2003 13:38 de Dyavolita

):(

Re: Re: Re: sex la 16 ani

din 30 iun 2003 12:55 de Firebolt

O sa ma inregistrez si yo... Deci,la 16 ani chiar nu vad nimik gresit.Dar daca cineva o face la fro 13-14 ani e ceva in neregula?

Re: Re:

din 30 iun 2003 12:12 de TendrePoison

barbatii slabi (la minte) prefera femeile proaste... asa ca, my dear, don't worry and stop wasting your time with such... "things" (citez "lipitori, viermi...") B)

Re:

din 30 iun 2003 11:57 de Isis

Stiu, dar sunt cate unii care nu pot sa nu comenteze raspunsurile pe care le dau altii... Pur si simplu nu se pot abtine... Si daca in loc sa scrie pe m.p., asa cum ar fi normal, posteaza pe forum tampenii, ce pot sa fac ? Nu-mi face nici o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iun 2003 11:09 de Isis

Ok. Chiar as vrea sa stiu. Daca cineva vrea sa-mi reproseze ceva, chiar il invit sa faca asta... Orice om greseste si poate ca am gresit si eu vreodata. Deci... astept parerile voastre... dar cat mai la obiect. :blink:

Re: despre tantra

din 30 iun 2003 03:48 de batranul

da suna frumos! vrei gigel sa mananci o poiana? - ce-i aia poiana? - o cicolata! - da sigur! asa si tu mai baiete ! pai la astia trebuie sa spui din strart ce si cum , ca nu inteleg! te rog daca intradevar sti despre ce este vorba ...

din 29 iun 2003 21:28 de osiris1394

madalin, lasa visele astea cu mesaje primite de tine. nimeni nu iti scrie nimic tie. iar daca iti scrie cineva, o face pt. a iti da un "eject" spre alte site-uri pt. oameni ca si tine. am spus oameni ? scuze: lipitori, viermi... ...

din 29 iun 2003 21:26 de Isis

Presupun ca mesajele alea ti le-ai trimis singur... Ca nimeni n-ar sta sa-ti scrie tie pe m.p....

din 29 iun 2003 21:24 de MADALIN

FA-I PROSTOVANO, ITI PROMIT, CA AI SA AJUNGI SA ITI BLESTEMI ZILELE, DACA MAINE MAI ESTI PE ACEST SITE, AM SA TE FAC DE RISUL LUMII!! AM PRIMIT O GRAMDA DE MESAJE, LA CARE SE SPUNE CA ESTI CE-A MAI NESUFERITA, SI CA MAJORITATEA TE VOR AFARA!!

din 29 iun 2003 21:23 de osiris1394

madalin, unde este butonul pt. "stop" , la tine ? :wacko: nu de alta, dar esti patetic prin prostia ta incomensurabila. :x :ninja:

din 29 iun 2003 21:22 de Isis

De ce nu as sti cum ? Nu are degete ?! :wacko:

din 29 iun 2003 21:18 de Isis

Habar n-ai ce inseamna infern ! :ninja::ninja::ninja:

din 29 iun 2003 21:16 de MADALIN

AICI TIMPITA ESTI TU, CARATE NU AM NEVOIE DE EXPLICATIILE TELE!! AM SA-TI FAC VIATA UN INFERN, DACA TE MAI VAD PE ACEST SITE-U!!

din 29 iun 2003 21:13 de MADALIN

CALCULATOARELE SINT MESERIA EI! DAR NU AR FI CAPABILA SA DESCHIDA O PAGINA DE SEX, PENTRU CA ARE ACASA TOT CE VREA, DAR TU CE ACI STAI SI TE MASURBEZI CIND RASPUNZI LA INTREBARI?

din 29 iun 2003 21:12 de osiris1394

madalin, ai legat-o pe nevasta-ta in beci ? sau cum sta cu tine ? :x:x:x:x :ninja:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3633 din 3731
«   1 ... 3630   3631   3632   3633   3634   3635   3636 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare