Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
UN GUST AMAR ... ??? din 25 apr 2009 00:18 de cornelus001
Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 24 apr 2009 18:35 de pacpac
pai tu ai zis ceva de bagat curu vostru in urzici si logic ca,curu, ca sa-l urzici ar fi trebuit ca sexul sa se desfasoare in pozitia misionarului sau ceva aropiat,iar in pozitia asta coitele mai dau peste curisor, deci se vor urzica si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la din 24 apr 2009 14:09 de pacpac
nu toate sunt asa.mama nu a facut niciodata asa ceva,ba mai mult sotia o mai ceata ca il am rasfata mama.
Daca era mama mai nebuna,sa ii reproseze ceva sotiei in legatura cu cresterea copilului si nu numai,o zburam imediat.
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 24 apr 2009 10:36 de gabi
eu le iau de 4 ani si nu le amn intrerupt niciodata pana acum dar de luna asta am sa le intrerup ca nu mai ma simnt bine ma doare capul foarte tare zi de zi si nu mai am chef de nimic
Re: Re: Probleme decalotare, fimoza??? din 24 apr 2009 00:46 de raoul
Am citit pe mai mulre site-uri despre aceasta metoda. Imi poti da mai multe detalii despre tratament. Presupune un control medical prealabil, o reteta prescrisa de medic. Cum se numeste crema aceea, mai exact?
Re: Re: Re: Re: ceva probleme la sarut din 23 apr 2009 18:30 de yony
Re: Re: Re: ceva probleme la sarut din 23 apr 2009 18:29 de yony
stai linistit..
cand vei mai vrea sa sarutzi o fata, totul va veci de la sine... nu trebuie sa te stresezi din cauza asta..
stai linistit, relaxat si ai incredere in tn...
nimeni nu s-a nascut invatzat....
si mai ales ca a fost doar un ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 23 apr 2009 18:24 de yony
(?)(?)(?)(?)
poi noh....vad k ai primit sfaturi bune pe forum.. pune-le in aplicare
Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc? din 23 apr 2009 14:30 de yony
depinde de sentimente...
nu as putea sa spun cuiva ca il iubesc dak nu simt acest lucru..
unele pers care spun "te iubesc" din prima seara confunda vb " a iubi" cu atractzia fizica....
intre aceste 2 lucruri este o ff mare ...
Viatza sexuala produce intarzierea menstruatiei? din 23 apr 2009 13:51 de gabriela
intarzierea menstruatziei se poate datora fie stresului sau antibioticelor...
si mie mi s-a intamplat sa nu imi vina cate 2-3 luni ...
cam un an de zile am patzit asa dar apoi a revenit la normal...
depinde si de organismul fiecarei ...
Re: Re: Topuri mai mult sau mai putin traznite... din 22 apr 2009 22:39 de vladbodan
I. 2 categoric ... cam la orice barbat ii trece prin cap asta
3 ... sau asta
II.4,5,6,7,8,9 ... cam astea sunt standardele mele
III.4 e cam prea copilaresc si IDIOT
8 ... what the hell :mellow: cred ca m-as spanzura
9 am patit-o ...
Re: Re: Sunt timida, ce sa fac? din 22 apr 2009 21:01 de CARMEN
foarte frumos spus:flowers::rolleyes::heart::):D:-*
Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distant din 22 apr 2009 19:40 de eu...
cred ca r trebui sa alegi primarelatzie...:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sa din 22 apr 2009 19:24 de angela
Atunci cand nu exista incredere, o relatie nu are cum sa dureze. Trebuie sa ai incredere in el, nu 100%, insa macar 80% ca el te iubeste, si ca te respecta, si nu se gandeste sa te insele. E greu sa ai o relatie la distanta, stiu prea bine cum ...
Re: Re: Re: Topuri mai mult sau mai putin traznite din 22 apr 2009 19:21 de Listener
Am inteles ca e top.
Dar asta vroiam sa zic ca topul trebuie sa existe si la femei,nu numai la barbati.
Acum am inteles vroiai sa pui topul la barbati dar subscriu ca si femeile fac la fel.
Ca totusi si femeile sunt fiinte exact la fel precum ...
Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sau nu din 22 apr 2009 17:09 de clauDytza
:heart::heart::heart::heart: ms mooolt de tooot pt sfaturi...
sa zicem k o sa ma ajute sa iau o decizie....
dar faza este k io nu prea stiu ce face prietenul meu la 200 km distantza pt k nu cun p nimeni acolo, si chiar dak ar avea p cnv, nu ...
Re: Merita sa plangi dupa fostul? din 22 apr 2009 17:08 de angela
Nu merita sa plangi pentru nicio persoana care te face sa suferi, dar inevitabil plangem. E un mod de eliberare a tensiunilor, a frustrarilor. E adevarat nu trebuie exagerat, pentru ca se poate intampla reversul: sa cazi in depresie, suicid, ...
Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sau nu??? din 22 apr 2009 17:04 de angela
Tu trebuie sa alegi. Trebuie sa cantaresti f.f.f.bine cei doi tipi cu care tu ai o relatie, sa vezi in care relatie te simti mai bine, mai fericita, mai implinita si apoi sa alegi. Distanta poate fi un impediment, insa daca exista vointa sa treci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2009 15:16 de pacpac
3 pasi tre sa faci.dar numai daca e neagra toata.daca are ceva alb pe ea,e pisica buna,nu aduce ghinion:))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2009 14:51 de simosimina
:))) tampenii:)) adica daca vad o pisica neagra trebuie sa fac nu stiu cati pasi inapoi ca imi poarta ghinion?! :)))))) hai mai cu cacaturile astea:)))
Pagina 430 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
86 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |