Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 29 apr 2009 21:28 de mikinz

boyfriend, asta vreun parfum smecher sau vreo oja scumpa?! sau te referi la prieten. nimic mai simplu daca vrei sa te bage baietii in seama decat respectarea urmatoarelor sfaturi: - decolteu. - pantaloni mulati, de aia de au toate gagicile ...

Re: Prietenie sau amicitie

din 29 apr 2009 21:20 de veraoc

In primul rand , faptul ca tu nu ai muschi sau ca esti putintel grasut nu are nici o relevanta. Si prietenul meu e "putintel grasut" si pentru mie e cel mai frumos din cati exista :) Asa...acum , din cate ne-ai povestit tu , acele 2 despartiri au ...

Prietenie sau amicitie

din 29 apr 2009 20:33 de buzz

Salutare...Sunt nou aici si vreau sa va zic ca de prima data cand am "rasfoit" forumul am gasit cateva idei si solutii foarte ajutatoare. Problema de fapt se bazeaza pe mai multe topicuri deschise dar ca fiecare am si eu o poveste si daca a-ti putea ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 29 apr 2009 19:19 de sweety16

Ma simt de moda veche uneori...tu la 13 ani ti-o trageai pe unde apucai si eu ieseam cu rolele pe afara...in fine macar ai facut sex protejat???Daca nu, pregateste de bebe:flowers:

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 29 apr 2009 18:46 de pacpac

ia un test de sarcina si vezi

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 29 apr 2009 18:40 de alina elena

buna ma numesc alina si am 14 ani si nu mia venit menstruatia trebuia sa imi vina pe 7-10 ap;rilie 2009 dar suntem in 29 aprilie 2009 si nu mia venit mi-am inceput viata sexuala acum 1 an si nu mi sa mai intamplat probleme de genul asta niciodata va ...

Re: Re: Re: Despartire

din 29 apr 2009 09:33 de fake_awake

Nu stiu exact care e greseala, dar o parte din vina o ai si tu, cu cat esti mai implicat cu atata relatia se duce mai repede, daca stai sa-i faci cadouri, ii spui ca o iubesti etc(chestii de genul) ce o sa-i mai spui mai incolo? Trebuie sa stii ...

Re: Re: Re: Sunt timida, ce sa fac?

din 29 apr 2009 04:40 de acela

pe naiba! e una dintre cele mai mari porcarii pe care le-am citit in viatza mea:)))) "FATA CARE ROSESTE E O FATA CARE TREBUIE IUBITA?!" Unde am crescut eu stiam ca...orice fata trebuie iubita... Toti avem nevoie de dragoste, fie ca roshim sau ...

Re: Re: Despartire

din 29 apr 2009 03:18 de valentine

actually, tipul nu a gresit cu nimic, doar s-a lasat calcat in picioare, a pierdut respectul fetei, ea s-a plictisit si a schimbat traseul...ce e de facut? mergi mai departe! e normal sa suferi, e normal sa te framanti, sa iti pui intrebari, ...

Re: Despartire

din 29 apr 2009 02:16 de ExoticDream

Dupa doi ani si jumatate este total aiurea sa te desparti de cineva printr-un sms! Trebuie sa existe un motiv si nu cred ca neaparat faptul ca ar avea pe altcineva (oare chiar nu ti-ai fi dat seama?). Mai degraba tind sa cred ca varsta este de ...

Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d

din 29 apr 2009 02:02 de ExoticDream

Eu i-as pune in aceeasi oala si pe ei, si pe ele, nu-s de acord cu discriminarea, iar de judecat.... m-am lasat pagubasa, fiecare este liber sa fac ce vrea.... suntem construiti diferit unii de altii (si aici nu ma refer la "tarele" datorate ...

Re: Fete 13-18 ani :))

din 29 apr 2009 00:06 de el matador

e bine ca vor sa "face" sex ....

Re: Cum se mentine o relatie la distanta?

din 28 apr 2009 13:01 de vladbodan

nu povestim zilnic, sa ne trimitem poze? ce naiba doar nu-mi incarc pc-ul cu toate pozele tampite ... atunci de ce ne certam mai des atunci cand vorbim pe net decat atunci cand sunt cu ea?? weird thing huh :` acelasi lucru il face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot ra

din 28 apr 2009 11:37 de Trexv

sincer esti chiar "blonda" daca tu dupa 1 sapt de "esecuri" l-ai lasat... Eu sincer prima data cand am facut-o nu cred ca am rezistat mai mult de 3 min inauntru... A doua oara a fost bine si am ramas chiar foarte surprins de asta doar ca si acum, ...

Re: O intamplare ciudata

din 27 apr 2009 21:12 de CARMEN

EU ZIC SA INCERCI SA-TI VEZI DE VIATA,O ASEMENEA SITUATIE NU ARE NICI UN ROST,MULT SUCCES%%-:flowers::heart:

Re: De ce insala oamenii?

din 27 apr 2009 20:52 de Sarsaila

Cred ca lucrurile sunt ceva mai simple. Evident ca motive putem sa gasim cate ne dorim ca sa o facem sau sa ne disculpam, dar dupa parerea mea tine un pic de increderea in tine. Dupa ceva timp intr-o relatie ajungi sa te intrebi daca nu cumva ti-ai ...

Re: Re: Aspectul fizic...

din 27 apr 2009 20:39 de yony

ai fff mare drepate.. unele pers au tendintza sa creada ca partenerul/a te iubeste orice ar fi... poi e cam adevarat.. k asa ar fi normal.... dar dak stai si te gandesty... dak erai cn stie ce uratzenie nu se mai uita la tn de la ...

Re: Efectele rele ale masturbarii?

din 27 apr 2009 16:23 de TLA

Poti sa o faci numai CU O LIMITA !!! adica maxim de 2 ori pe zii sau 1 data/in functie de cun t-i se incarca in oua ;) Este o chestie recomandata de medici si singurul mod inofensiv de a te satisface d.p.d.v. sexual. Cat de marime ...

Re: Re: Cum sa`mi conving prietenul sa ma lase la

din 27 apr 2009 15:52 de BabyKitty

Lol:lol: esti tare!:, Desi suna amuzant nu as putea sa`i spun asa...:(

Re: Re: Re: cat timp dupa chiuretaj

din 27 apr 2009 15:20 de necunoscut

da aici ai dreptate nu trebuie sa condamni pe nimeni ii se poate intampla la oricine si daca te protejezi

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 428 din 1098
«   1 ... 425   426   427   428   429   430   431 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare