Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de anticonceptionale sa

din 11 mai 2009 22:27 de Andrei08

Tu la varsta ta nu esti nici femeie si nici fata .. esti fetita :ok:. In al 2-a rand nu cred ca iti trebuie tie de la varsta asta anti-conceptionale. Ai vreo idee care sunt efectele anticonceptionalelor si asupra sanatatii tale ?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 11 mai 2009 20:55 de playinmyworld

Omule kitaro zau ca nu are nici o treaba cu ce ar merge sa ii spui tu unei femei. Sincer, de ce credeti ca un forum o sa va ajute sa rupeti o femeie in doua cu vrbele voastre. 1. sunt mai cerebrale 2.pot fii mai insensibile daca vor de 1000 ...

Re: Pls Help :((

din 11 mai 2009 18:53 de Puya

Boss sansele sunt de 1% sa ramana daca le ia corect..vreau sa te intreb altceva :D...ce fel de teste i-a facut dr ginecolog (in cazul in care a fost) pentru a ii recomanda pastilele.si trebuie sa ai o anumita varsta pt prescriere sau cum?:( ajuta-ma ...

Re: Re: Mari probleme cu parintii

din 11 mai 2009 16:08 de veraoc

Hm...parerea mea e ca trebe sa gasesti un echilibru astfel incat ambele parti sa fie multumite. Nu cred ca va avea efect daca pur si simplu refuzi sa le mai dai anumite explicatii si sa te intorci la ora stabilita de ei , pentru ca vor deveni ...

Re: Mari probleme cu parintii

din 11 mai 2009 15:54 de toy

explica-le ca nu mai esti un copil si incearca sa le castigi increderea. sunt sigura ca vor intelege...la urma urmei si ei au trecut prin asta

din 11 mai 2009 14:37 de sweety16

Sunt mult prea exagerati chair daca sunt parintii tai nu au dreptul sa-ti controleze astfel viata.Eu una in locul tau nu le-as mai da explicatii...decat strictul necesar.Daca iti spun sa vii la 10 vino si tu la 12.Inchide-ti telefonul.Si daca ...

din 11 mai 2009 14:02 de pacpac

Pai in primul rand tine cont ca iti sunt parinti,ca te iubesc,ca inca stai la ei,apoi plecand de la astea ii bagi in sendintza si le explici ca apreciezi ca te iubesc,grija lor pt tine... dar ca ei au uitat ca tu nu mai ai 16ani,ci 20,ca esti ...

Mari probleme cu parintii

din 11 mai 2009 13:31 de blonda01

Am 20 d ani si am mari probleme cu parintii.nu ma inteleg deloc..trebuie sa ma intorc acasa in, 2-3 ore..Altadata am iesit la 10 din casa si mi a zis la 12 sa fii inapoi..am prieten, iar ei stiu asta..sunt si la scoala si lucrez.. Si alta problema ...

Re: Re: Re: Ce fel de anticonceptionale sa iau?

din 11 mai 2009 13:10 de Andrei08

Nici 15 ani si anticonceptionale ?:blink:. Scuze curiozitatea dar pt ce trebuie sa iei la varsta asta?

Re: Re: Ce fel de anticonceptionale sa iau?

din 11 mai 2009 12:24 de Maya

Da dar vreau sa stiu ce fel de teste si daca imi da prescriere la varsta asta..sau trebuie sa am vreo varsta minima pentru asa ceva:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 11 mai 2009 10:10 de pacpac

normal ca se poate.Uneori ne excitam numai cand ne gandim,dar sa mai auzim persoana respectiva vb desre ce ne-ar face...

Re: Re: Re: :)

din 11 mai 2009 09:06 de RoXXene

Frate....shhhesh am avut si eu problema asta cu sarutul mai greu e la inceput,de fapt nu-i greu de loc ai tu impresia ...nu-i mare filozofie trebuie sa se iveasca momentul:blink::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa

din 10 mai 2009 22:14 de myke

eu sunt de parere ca trebuie sa incerci orice, dar in caz de nereusita sa nu fi dezamagit, sa incerci iar, am citit, doar topicu asta iar la ce au scris moderatorii, mi-a venit rau, mai bine ii spuneati site-ului "deprimati din lipsa de sex", ...

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 10 mai 2009 21:05 de ExoticDream

Pai.... voi spuneti, in general, multe si nu stim intotdeauna daca ceea ce auzim este si ceea ce simtiti. Ma refer in special la cazurile in care, dupa nici 2-3 intalniri, ne fermecati cu declaratii de iubire rupte din povesti/filme, suntem peste ...

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 10 mai 2009 18:13 de angela

Daca nu iti dai seama din felul cum se poarta cu tine, pai nimeni nu poate sa iti dea exemple de teste sau cine stie ce alte prostii. Tu trebuie sa iti dai singura seama. Aaa, pai daca il testezi risti sa il pierzi. Tie ti-ar placea ca iubitul ...

Re: Re: Re: dddddd

din 10 mai 2009 14:07 de SHERRY

UNELE EFECTE NU APAR IMEDIAT CE AI TERMINAT ADMINISTRAREA CI IN TIMP, VEI VEDEA!SA-MI SPUI CU CE RAMAI DUPA 2-3 DE REGULA SE FOLOSESTE CU UN ALT STEROID INJECTABIL NU DAU NUME.....:ok::lol:

....

din 9 mai 2009 20:10 de Firefox

Va fost dor de mine? sigur ca nu.. doar nu ma cunoasteti.... au fost niste zile mai ciudate.. Sa incepem.. deci.. ma sacaie parintii... da de'.. deasta sunt ei parinti.... sta acasa mama.. (si eu care sunt obijnuit sa stau majoritatea timpului fara ...

Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat

din 9 mai 2009 02:23 de ExoticDream

Cred ca a fost... nu bine, ci excelent! In loc sa-ti bati capul cu astfel de ganduri, ti-as sugera o idee mai buna, desi.... indrazneata: fa-i si tu lui sex oral! Daca il iubesti, de ce nu? Sunt convinsa ca isi doreste.... si nici nu trebuie ...

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 9 mai 2009 02:09 de ExoticDream

Depinde de la caz la caz (adica de la femeie la femeie), una care se casatoreste pentru bani sau pozitie sociala nu va avea aceeasi "lista de calitati" ca una care isi doreste un mariaj din dragoste. Asa cum spune si baby, nu ar ajunge o ...

Re: Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 9 mai 2009 01:58 de ExoticDream

Si de ce, dupa atata amar de vreme si cu iubirea inca vie, nu esti totusi sigura? V-ati plictisit de aceeasi fiinta in vecinatate sau intre voi au aparut probleme de alta natura? Ohohohoooo... de la sine?!? NIMIC nu vine de la sine pe ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 425 din 1098
«   1 ... 422   423   424   425   426   427   428 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare