Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg

din 14 mai 2009 23:01 de Dezvirginare

Buna seara tuturor! Am facut dragoste in seara asta si in sfarsit s-a intamplat.......a fost un pic dureros,am sangerat cum cred ca este normal,insa intrebarea era trebuie sa ma spal si inauntru...a si data viitoare va mai fi dureros....si c am cat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mai 2009 21:21 de toy

NUUUUUU TREBUIE SA O GRABESTI. DACA NU MAI AI RABDARE POATE E MAI BINE SA VA DESPARTITI . desi e pacat ca stricati relatia pentru asa ceva....:(

Re: Re: Am ramas insarcinata?

din 14 mai 2009 21:15 de elena

Poate asa am fost crescuta, poate sunt de moda veche, habar n-am..De multe ori vorbim de copii, cum ar fi sa facem si noi unul, el imi mai spune:De ce nu facem un bebe, dar parca ceva ne opreste.. Mi-am facut azi un test, deci nu sunt.Chestia e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mai 2009 20:28 de spirea1st

uoff ast e raman virgin pe viata :(( oricum nu cred ca voi reusi sa fac sex cu ea(o cunosc bine si de obicei se lasa foarte greu[foarte incapatanata])ast e cred ca trebuie sa ma desp de ea sa o uit si sa caut o panarama........o sa fie greu dar nu ...

Nu stiu ce sa mai fac...

din 14 mai 2009 19:55 de randoom

Nu stiu ce sa mai fac,nu mai gasesc pe nimeni calumea in tot orasu asta :( ....nu stiu unde sa gasesc si eu ofata calumea.sa nu umble cu zece baieti deodata..sa fie de treaba,romantica,dragastoasa..pupacioasa...intelegatoare...iubitoare,asa cum ...

Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 14 mai 2009 17:55 de vladbodan

ce varsta are iubitul tau? sincer, putin asa mi se pare ca esti cam egoista si cam numai la dorintele tale te gandesti, ai incercat sa comunici cu el deschis despre tema asta? te-ai gandit la faptul ca unui barbat poate la varste fragede de ...

Re: Moduri de slabire

din 14 mai 2009 16:00 de sweety16

Metode de slabire eficiente sunt o gramada...dar persoana respectiva trebuie sa aiba ambitie nu ca toate proastele care au 100 de kg si mananca continuu pana plesnesc.

Re: 5 reguli pentru prima intalnire cu parintii lu

din 14 mai 2009 15:00 de veraoc

Cred ca in legatura cu acest subiect,fiecare are de povestit ceva...altfel. :rolleyes: Cand m-a prezentat parintilor , trecuse putin mai bine de o luna decat a inceput sa se infiripe,incet-incet,ceva intre noi. Si doar o saptamana de cand eram ...

Re: Salut ! am o problema

din 14 mai 2009 14:45 de DarkAngel

Nu iti recomand sa apelezi la siteurile respective din 2 motive: 1 trebuie sa fi major sa poti sa te folosesti de siteuri de genu, 2 majoritatea dintre ele nu fac ceea ce sustin ca fac. O sugestie pentru tine: Avand in vedere varsta [pe care o ai ...

Am 14 ani, unde gasesc partenera de sex?

din 14 mai 2009 11:38 de laur

salut tuturor , am si eu o problema.am 14 ani si vreau sa fac sex , problema este ca nu gasesc o partenera care este sau nu virgina.am vazut in discutiile precedenta ca exista site`uri in care iti poti gasi o partenera.as vrea sami sugerati cateva ...

Re: Am ramas insarcinata?

din 14 mai 2009 11:09 de pacpac

Pai pt ce a te amagesti cu ideea?Sanse sa fi sunt cam slabe din moment ce folositi metoda coitus interruptus.Vad ca iti doresti enorm un copil nu inteleg de ce draq nu incercati cum trebuie,ca sa stai acum sa te tot intrebi,oi fi,Doamne ajuta sa ...

Re: .

din 13 mai 2009 22:05 de valentine

Doamne...sa ne ia dracii, daca pana si astea mici, neinitiate au inceput sa reactioneze tot asa... Reactia ei vizavi de comportamentul tau sunt sigur ca te surprinde, te bulverseaza, te nauceste, dar...daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca ...

Re: Re: Re:: Cosuri pe penis????

din 13 mai 2009 05:24 de Rich

Doaaamne ce va mai chinuitzi aici si va speriatzi,stati ma linistitzi,si eu am avut asa ceva adik zisele cosuri pe penis si pe capu penisului si pe coaie...astea se fac de la transpiratie, maini murdare, chilot murdar etc...ca sa treaca trebuie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 13 mai 2009 02:56 de ExoticDream

Forumul nu incearca sa dea retete infailibile, ci sa ajute atat cat poate prin propria experienta a userilor, aici nu avem un site de "agatat", "rendezvous" sau "matrimoniale" cum ai tu impresia. Daca adolescentii aflati la varsta primei ...

Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile

din 13 mai 2009 02:27 de ursaru

De 2 ori pe zi :D

Re: Re: Pierce in buric

din 12 mai 2009 09:50 de Mirela

auzi da si mie id tau dak tot ti-ai dat atatea gauri

Re: Re: Pls Help :((

din 12 mai 2009 00:35 de gaby

nu trebuie o anumita varsta si iti face un control si iti prescrie el ce medicamente ti se potrivesc mai bine.

Re: Re: Re: Ce fel de anticonceptionale sa iau?

din 12 mai 2009 00:23 de simosimina

nu conteaza mey varsta. Asta e ..sunt fete de varsta ta care trateaza acneea sau chisturile ovariene cu anticonceptionale..deci nu este o varsta minima sau maxima pentru a lua sau nu anticonceptioanle...deci du-te la docotr. Daca iti face ...

Re: Re: Re: Re: Sex...prin casti :P

din 11 mai 2009 23:02 de mona86

Ce sa va zic? Va multumesc mult...la toti cei care m-ati ajutat cu un sfat.In special multumesc lui Darkangel (imi place mult cum gandesti,si nu numai in problema mea),lui valentine (nu ma asteptam sa ma impresionezi vreodata cu vreun mesaj ...

sfatu meu

din 11 mai 2009 22:55 de alina

eu zic sa-l pastrezi,deoarece si eu kred k sunt gravida si eu tot 16 ani am:((,,,si eu mil doresc enorm,,,off,,dar nu pot sai zik mamei mele.deoarece imi este rusine:">..trebuie sa fac avort..dar problema e de unde fac rost de bani eu si pr ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 424 din 1098
«   1 ... 421   422   423   424   425   426   427 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare