Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: oare ce sa fac? vreau sa fie ca la

din 20 mai 2009 20:19 de randoom

iti multumesc pentru vorbele tale,dar ai curaj sau nu ai ...treci prin asta ,nu ai de ales din pacate :(( cel mai rau este ca de multe ori te indragostesti de cine nu trebuie si nu merita ,dar in tot raul este si un bine,iti dai seama ca nu ...

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 20 mai 2009 19:06 de madutza

hmm..vb la multi altora de aici..daca oferi cadouri..ai camera plina de flori...etc..etc..bla bla...asta nu inseamna ca te iubeste:|...poti sa faci chetia asta in fiecare zi...si el/ea sa spuna "ehh ii iau un cadou..o iubesc"...nu merge:) daca ...

Re: Re: cum sa ii spun?

din 20 mai 2009 18:58 de yony

sau dak esty timida... si nu vrei sa ii spui....da-i de intzeles :P:P da-te la el...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 20 mai 2009 14:01 de maria

Re: cum sa ii spun?

din 20 mai 2009 13:20 de toy

"nebunii" adica fantezii sexuale? ar trebui sa comunici cu el si sa va impartasiti dorintele fara rusine. intr-o relatie trebuie sa uiti de jena. intreaba-l daca nu isi doreste si el, "nebunii"...%%-%%-

Re: Re: Re: curbura la P%$!

din 20 mai 2009 01:25 de a mea e in z

Re: Re: Re: Re: simply me

din 19 mai 2009 14:37 de angela

Azi trebuie sa ma duc la un curs cu o idioata de asa zisa formatoare, care habar nu are pe ce lume traieste, si se da rotunda,in timp ce ea e patratoasa tare.Intotdeauna m-am ferit de oamenii prosti si de aceia dau. Probabil sunt prea putini oameni ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 19 mai 2009 10:17 de chinesegirl

poate stie cineva un medic siti recomanda,complicatii nu apar dak urmezi tratamentul,in rest doare putin,chiar te poate marca psihic(k doar esti om si te doare in adincul sufletului) si pe viitor cu siguranta iti vei dori protectie.

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 19 mai 2009 10:04 de cayac marian

Si nu apar complicatii! La ce medic trebuie sa se apeleze? [ decurge normal dak apar comlicati pe doctori ii doare fix undev pt nu este corpul lor si mai vii o data le maiiasa o leafa in plus iar dak faci o declaratie in potriva lor nu stiu nimc nu ...

Re: Cum se mentine o relatie la distanta?

din 19 mai 2009 01:46 de chinesegirl

sunt sanse egale atit pentru o relatie la distanta cit si pentru una obisnuita k sa decurga normal.totul depinde de persoanele implicate,nu poti sa dai un verdict clar in ceea ce priveste relatile la distanta pentru ca in mare parte se mentin.

Re: fara acordul parintilor?

din 18 mai 2009 23:23 de ralu

si io ash dori sa pun o intrebare...deci chiar nu se poate fara acordul parintilor dak esti minora...?pt k io am nijte probleme grave in familie si tocmai de aia vreau sa fac pasul asta...adik vrem....:rolleyes:poate imi raspundeti si mie mai sg ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 18 mai 2009 20:56 de chinesegirl

sa stii ca un copil e un dar de la dumneyeu pe care trebuie sal primesti si sa te bucuri de el,"tatal" e un blestem de care ai scapat si bucurate,nu va merita.iti urez bafta si o viata fericita alaturi de copiii tai.

Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 18 mai 2009 20:50 de chinesegirl

nu o forta,dak va simti ca trebuie sa faca chestia asta odata ce tu o faci,o va face daca nu,nu oricit ai insista

Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida?

din 18 mai 2009 20:39 de chinesegirl

cred ca esti insarcinata,cunosc un caz similar,ar fi bine sa te duci cit mai degraba la un medic,in caz ca vrei sa avortezi.nu te speria,se mai intimpla,trebuie doar sa actioneyi rapid.bafta

Re: vreau sa cunosc un virgin

din 18 mai 2009 17:55 de pacpac

Nu e vorba ca sunt urati,dar cred ca acel baiat are ceva probleme,fie doar de socializare,comunicare cu persoanele de sex opus ..... sau este gay si nu si-a gasit un Solcan:)). Cred ca mai degraba ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca un baiat ...

Re: Re: Re: vreau sa cunosc un virgin

din 18 mai 2009 16:15 de eva_online

probabil ca si asta este unul dintre motivele pentru care mai sunt virgini. cum are o fata initiativa este bagata imediat la respect.

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 18 mai 2009 12:54 de just me

nu trebuie sa il supui la nici un fel de test...tu trebuie sa simti daca tine sau nu la tine...iar pentru asta nu ai nevoie de prea multe cuvinte...trebuie doar sal cunosti...fii atenta la felul in care se poarta cu tine,la felul cum te ...

Re: Re: vreau sa cunosc un virgin

din 18 mai 2009 12:35 de valentine

In cate limbi trebuie spus ca asta nu e site de matrimoniale ca sa se inteleaga?

Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 18 mai 2009 09:08 de pacpac

pai si tu draga nu ai gura sa vb?stati de 2 ani+ si ti-e jena.... sa propui sa va mutati impreuna,macar sa vezi daca il incanta ideea? Intr-un cuplu si femeia tre sa-si asume unele responsabilitati,nu numai barbatul. Nu inteleg de ce zici ...

Re: Re: Re: Marire de penis???

din 18 mai 2009 01:35 de tiby

Ce tare, ce a spus el e cv genu, Am un Ferrai Enzo, dar nu e asa bun , nu stiti de unde pot lua un Exelero sau vrun Bugatti Veyron... Ce ti trebuie frate mai mult de 18, e super ok

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 422 din 1098
«   1 ... 419   420   421   422   423   424   425 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare