Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitate? din 27 mai 2009 13:50 de seli
Picatura placerii exista,barbatul nici nu trebuie sa fie langa femeie, poate sa se excite si vorbind la telefon, in fata calculatorului, mintea omului poate creea fantezii diverse astfel creierul trimitand un semnal catre partea de jos...se elimina ...
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 27 mai 2009 09:16 de marian
eu folosesc anainte de a o introduce o pompa care o mareste si o angroasa si ma face sa ma simt mai puternic dar cu multe exercitii as putea castiga cm an plus?
Re: Re: jocuri fantezii noi din 26 mai 2009 20:51 de chinesegirl
mai bine inventati voi ceva ca doar toti am fost inzestrati si cu putina imaginatie.e mai incitant cind inventezi singur
Re: jocuri fantezii noi din 26 mai 2009 19:57 de electra
http://www.youtube.com/watch?v=t2EMDoS6_hc :heart:%%- dc va iubiti nu trebuie sa existe plictiseala,nu are cum:):flowers:
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 26 mai 2009 18:19 de kristina
eu kred ka e ceva normal,daca simti si vrei ku adevarat de ce nu?VIATA TREBUIE SO TRAIESTI DIN PLIN!!!!!!!!!!!!:ok:Va spun eu ka am experienta:p
Re: Cum iti dai seama din 26 mai 2009 14:28 de veraoc
Se spune ca un baiat experimentat isi da seama daca partenera sa este sau nu virgina , chiar daca nu curge sange. Acele cateva picaturi de sange nu sunt obligatorii , ba mai mult de atat , foarte multe din fete nu au avut sangerari. Cu toate ...
Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 26 mai 2009 13:16 de ThoNY
Salut. Am si eu o intrebare care trebuie neaparat sa gasesc raspunsul.
CUM ITI DAI SEAMA DACA O FEMEIE/FATA MAI ESTE VIRGINA???
EX: eu am o prietena si tot amana momentul, ea spune ca este virgina si de cateva luni tot schimba subiectul, in modul ...
Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 26 mai 2009 00:03 de gaaby
[b]iati un test de sarcina de la farmacie si vezi[/b]
Re: Singuratatea din 25 mai 2009 02:15 de ExoticDream
Cand nu ai ceea ce-ti doresti, pentru unii dintre noi nu exista o solutie mai buna decat singuratatea. Stiu ca multi prefera varianta de a se arunca in tumultul vietii si de a incerca orice, numai sa fie cu cineva, insa a cobori stacheta mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 24 mai 2009 00:05 de ExoticDream
Da, trebuie indeplinite oarece formalitati la notar daca unul din voi este minor, la aeroport tipii nu accepta compromisuri (am vazut cazuri). Sunt necesare acordul parintilor minorului si acordul majorului de a lua in grija minorul, pe durata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 18:52 de ExoticDream
Ideea "exotica" se bazeaza pe distanta mica dintre locuinta voastra si Constanta. Asadar..... iti propun o miniexcursie care ar costa (transport+cazare pentru amandoi) aproximativ 220 euro. Nu este vorba de un pachet turistic pe care sa il gasesti la ...
Re: Ce poti face??? din 23 mai 2009 18:13 de ExoticDream
Asemenea situatii se intampla.... foarte des. In ziua de azi, putine persoane mai au respect pentru ceea ce inseamna o relatie de iubire, astfel incat, bazandu-se si pe o doza semnificativa de egoism, isi imagineaza ca sentimentele se pot schimba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 17:33 de ExoticDream
Nu stiu cat de curajosi sunteti voi, insa, daca as fi in locul prietenei tale, as fi siderata si as pluti in al saptelea nor daca EL mi-ar propune la majorat..... o miniexcursie romantica in doi! Chestiunea este..... unde, astfel incat pretul sa se ...
Re: Este bine ? din 23 mai 2009 10:20 de pacpac
nu e lege ca ata tre sa se rupa.Poti sa faci sex de 10 ori pe zi pana cand crapi si tot sa nu se rupa:))
Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 23 mai 2009 00:14 de cristi
Parerea mea este ca ce va place voua fetelor ne place si noua in aceasi mnasura.cateodata si niste vorbe spuse atunci cand trebuie pot fi mai mult decat un sarut.
Re: Este bine ? din 22 mai 2009 20:32 de chinesegirl
consulta un medic,cu siguranta te va lamuri cel mai bine,poate totul nu e chiiar asa grav,asa ca nu pierde timpul aici pe forum
Este bine ? din 22 mai 2009 18:01 de becali
Ieri am avut primul act sexual..."Ata" nu sa rupt desi asa credeam ca trebuie sa se intample. Nu am probleme la decalotare."Capul" se "beleste" complet ramanand ff putin loc intre el si preput. Am vreo sansa ca "ata" sa se rupa la urmatorul act ?
Si ...
Re: Re: Metode de masturbare din 22 mai 2009 15:24 de sweety16
In primul rand daca el vrea sa te masturbezi in fara camerei web nu trebuie sa faci asta...daca pana acum nu te-ai masturbat de ce vrei sa faci asta doar ca sa-i faci lui pe plac?Nu stiu cum sa-ti explic...e ceva ce poti sa descoperi tu ...
Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata? din 22 mai 2009 11:13 de simosimina
Eu una zic sa iti aduni mintile..
Stai tu linistit ca nu e asa cum spui tu in mesaj...o sa vezi ca o sa ai tupeu sa faci multe alea...doar ca trebuie sa nu mai fi asa timid. Iti lipseste increderea in tine...
Re: Re: Re: Re: Re: am o belea din 22 mai 2009 03:37 de anna89
eu stiu ca daca iei postenor nu trebuie sa sangerezi cel putin urm 5 zile, altfel esti.cel mai bn ar fii sa mergi la farmacie sa o rogi pe tanti sa te lamureasca sau sa citesti chiar tu prospctul!!!bafta
Pagina 420 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |