Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat

din 4 iun 2009 23:22 de Black_06

In limitele mele de gandire si de cultura generala stiu ca nu ai CM cand esti insarcinata...sooooo relax:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti:

din 4 iun 2009 22:54 de vladbodan

mda ... pai daca tu din cauza prietenilor accepti inseamna din start ca esti o persoana slaba cu un caracter pe masura... din moment de iti faci probleme ca ei vor rade de tine pentru ca o refuzi ... esti slab ... chiar totul trebuie sa aiba legatura ...

Re: Re: sarcina...

din 4 iun 2009 17:12 de pacpac

asta pt ca nu s-a f..t din dragoste...sau ca a simntit ea,ci doar ca e la moda,ca,colega ei care e mai cool o face si logic tre sa bage si ea p..a in ea.Daia nu se intereseaza care sunt riscurile... Nu am nimic cu cele care se dezvergineaza de ...

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 4 iun 2009 00:09 de 2fast

Omg!! cum sa ti`o tai.... io inca o mai am.... si am facut sex de mult timp... cu mai multe fete ... si nu mi se rupe.... si nu mi`am taiat`o.... sa nu faci greseala sa o tai... ca se pot ajunge la chestii urate....daca se rupe ea bn... daca nu ...

Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ???

din 4 iun 2009 00:02 de 2fast

sincer nu face dragoste cand esti pe ciclu....este posibil sa ramai insarcinata... sau... nu este posibil asa ceva... dar parerea mea.... nu este igienic....si faza cand s afaci dragoste fara prezervativ.... io fac dragoste cu prietena mea fara ...

Re: Decalotare..

din 3 iun 2009 20:30 de toy

la ginecolog nu ai ce sa cauti pentru ca este numai pentru fete:p cred ca trebuie sa consulti un urolog si el iti va spune care este solutia. incearca otusi sa vorbesti cu tatal tau:ok:

Re: Re: Re: Singuratate = Meditatie

din 3 iun 2009 16:45 de valentine

Tu ai auzit de Consiliul de Securitate? Sau tu crezi ca inca mai suntem pe vremea regelui Arthur?:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 3 iun 2009 15:58 de adriana

sincera sa fiu..am 13 ani si am priten..lam respins de atatea ori incat mie mai rusine s daun ochii cu el mie f rusine pt ca il respindeam inpingandul sau vorbind singura....am avut curajul sa incert o singura data dar am esuat din pacat a doua oare ...

Re: Re: Singuratate = Meditatie

din 3 iun 2009 15:01 de Love Kiss

Pai in primul rand deciziile pe care trebuie sa le ia. De pilda George Bush,sa zicem intr-un eventual atac,el va ordona si spune ce sa faca generalilor,pentru acest lucru trebuie sa stie cam tot ce e de armata. Alta chestie economie,medicina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 3 iun 2009 13:34 de vladbodan

la tot scandalul cu 1000 ron presupun ca a fost luat la modul general... si in primul rand ... a specificat de "salon,masaj,sala,coafor etc. care costa [B]cam sa zic[/B] pe an 1000 ron" cam sa zic tradus in limba romana pentru idioti ar veni ...

Re: Singuratate = Meditatie

din 3 iun 2009 11:00 de DarkAngel

Conducatorii de stat care par analfabeti dar sunt inteligenti.... unde este dovada de inteligenta la George Bush ? ce inteligenta crezi ca poseda ? emotionala logica-matematica spatiala? si bineinteles cu argumentele necesare care sa confirme sau sa ...

Re: Am 14 ani, unde gasesc partenera de sex?

din 3 iun 2009 01:27 de gigicipi

deacord cu ceilalti mai ai rabdare ... toate la timpu' lor...:ok:

Singuratate = Meditatie

din 2 iun 2009 21:18 de Love Kiss

Deschid un topic in ideologia singuratatii de care foarte multi oameni se plang. Toti spun ca singuratatea este foarte stresanta si recalcitranta. Dar oare au dreptate? Este o personalitate deosebita si daca observam si vrem sa vedem lucrurile ...

Re: pauza sexuala

din 2 iun 2009 19:48 de angela

Sexul nu este o crima, ci din contra este ceva absolut normal, un lucru pe care il faci din dragoste pt.cineva, mai ales cum a fost cazul tau. Un barbat daca te iubeste, te accepta asa cum esti, nu vad de ce ar conta faptul ca nu mai esti ...

Decalotare..

din 2 iun 2009 16:18 de TheOne

Salut am aproape 17 ani.. intreb aici deoarece mie rusine sa vorbesc cu parinti mei,sau cu vrun prieten.. Am vreo 93 de kg si 1.75-1.80 inaltime.. si sunt inca virgin.. cand am fost mic,nu am avut parte de acea operatie pe care o au toti baietii in ...

Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 2 iun 2009 12:58 de Love Kiss

Daca tu zici si asta ai inteles...Fie ! Mai bine ii mai lasam si pe altii sa analizeze putin topicul.

Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 2 iun 2009 00:43 de SteF

Ok facem si conversatie :) Pai tu ne banuiesti pe noi ca nu avem nici 8 clase si ca stam prost cu cititul dar in acelas timp folosesti formula: " [b]Agati[/b] o femeie ". Iti spun eu ca nu asa se exprima cel pe care tu incerci sa il imiti. Mai ai si ...

Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 1 iun 2009 20:36 de onlyforgod

si daca viitorul va afla ca nu mai esti virgina, unde e problema? daca stie viitorul trebuie sa stie si parintii tai? intreb asta numai daca tu ti cu adevarat la aceasta traditie aberanta..

lol

din 1 iun 2009 18:20 de lol

mai da pr**** mai sunteti... a avut noroc fata ca nu a ramas insarcinata...mare noroc. nu mai vb prostii ca este FOARTE LOGIC ca se poate ramane si virgina fiind si nepenetrata si tot tacamul...spermatozoizii aia numai putin ca atinge vaginul , ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 iun 2009 14:37 de the_gogu

http://www.youtube.com/watch?v=Bl-pjQLKk7U&feature=channel Imi pare rau domnule Silviu personal imi cer iertare ca v-am cheltuit iar banii sa plecam in deplasaareee... e genial a1s ...trebuie neaparat sa-i ascultati toate parodiile :lol::lol::lol:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 418 din 1098
«   1 ... 415   416   417   418   419   420   421 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare