Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat din 4 iun 2009 23:22 de Black_06
In limitele mele de gandire si de cultura generala stiu ca nu ai CM cand esti insarcinata...sooooo relax:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: din 4 iun 2009 22:54 de vladbodan
mda ... pai daca tu din cauza prietenilor accepti inseamna din start ca esti o persoana slaba cu un caracter pe masura... din moment de iti faci probleme ca ei vor rade de tine pentru ca o refuzi ... esti slab ... chiar totul trebuie sa aiba legatura ...
Re: Re: sarcina... din 4 iun 2009 17:12 de pacpac
asta pt ca nu s-a f..t din dragoste...sau ca a simntit ea,ci doar ca e la moda,ca,colega ei care e mai cool o face si logic tre sa bage si ea p..a in ea.Daia nu se intereseaza care sunt riscurile...
Nu am nimic cu cele care se dezvergineaza de ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 4 iun 2009 00:09 de 2fast
Omg!! cum sa ti`o tai.... io inca o mai am.... si am facut sex de mult timp... cu mai multe fete ... si nu mi se rupe.... si nu mi`am taiat`o.... sa nu faci greseala sa o tai... ca se pot ajunge la chestii urate....daca se rupe ea bn... daca nu ...
Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ??? din 4 iun 2009 00:02 de 2fast
sincer nu face dragoste cand esti pe ciclu....este posibil sa ramai insarcinata... sau... nu este posibil asa ceva... dar parerea mea.... nu este igienic....si faza cand s afaci dragoste fara prezervativ.... io fac dragoste cu prietena mea fara ...
Re: Decalotare.. din 3 iun 2009 20:30 de toy
la ginecolog nu ai ce sa cauti pentru ca este numai pentru fete:p cred ca trebuie sa consulti un urolog si el iti va spune care este solutia. incearca otusi sa vorbesti cu tatal tau:ok:
Re: Re: Re: Singuratate = Meditatie din 3 iun 2009 16:45 de valentine
Tu ai auzit de Consiliul de Securitate? Sau tu crezi ca inca mai suntem pe vremea regelui Arthur?:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 3 iun 2009 15:58 de adriana
sincera sa fiu..am 13 ani si am priten..lam respins de atatea ori incat mie mai rusine s daun ochii cu el mie f rusine pt ca il respindeam inpingandul sau vorbind singura....am avut curajul sa incert o singura data dar am esuat din pacat a doua oare ...
Re: Re: Singuratate = Meditatie din 3 iun 2009 15:01 de Love Kiss
Pai in primul rand deciziile pe care trebuie sa le ia.
De pilda George Bush,sa zicem intr-un eventual atac,el va ordona si spune ce sa faca generalilor,pentru acest lucru trebuie sa stie cam tot ce e de armata.
Alta chestie economie,medicina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ? din 3 iun 2009 13:34 de vladbodan
la tot scandalul cu 1000 ron presupun ca a fost luat la modul general... si in primul rand ... a specificat de "salon,masaj,sala,coafor etc. care costa [B]cam sa zic[/B] pe an 1000 ron"
cam sa zic tradus in limba romana pentru idioti ar veni ...
Re: Singuratate = Meditatie din 3 iun 2009 11:00 de DarkAngel
Conducatorii de stat care par analfabeti dar sunt inteligenti.... unde este dovada de inteligenta la George Bush ? ce inteligenta crezi ca poseda ? emotionala logica-matematica spatiala? si bineinteles cu argumentele necesare care sa confirme sau sa ...
Re: Am 14 ani, unde gasesc partenera de sex? din 3 iun 2009 01:27 de gigicipi
deacord cu ceilalti mai ai rabdare ...
toate la timpu' lor...:ok:
Singuratate = Meditatie din 2 iun 2009 21:18 de Love Kiss
Deschid un topic in ideologia singuratatii de care foarte multi oameni se plang.
Toti spun ca singuratatea este foarte stresanta si recalcitranta.
Dar oare au dreptate?
Este o personalitate deosebita si daca observam si vrem sa vedem lucrurile ...
Re: pauza sexuala din 2 iun 2009 19:48 de angela
Sexul nu este o crima, ci din contra este ceva absolut normal, un lucru pe care il faci din dragoste pt.cineva, mai ales cum a fost cazul tau. Un barbat daca te iubeste, te accepta asa cum esti, nu vad de ce ar conta faptul ca nu mai esti ...
Decalotare.. din 2 iun 2009 16:18 de TheOne
Salut am aproape 17 ani.. intreb aici deoarece mie rusine sa vorbesc cu parinti mei,sau cu vrun prieten..
Am vreo 93 de kg si 1.75-1.80 inaltime.. si sunt inca virgin.. cand am fost mic,nu am avut parte de acea operatie pe care o au toti baietii in ...
Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ? din 2 iun 2009 12:58 de Love Kiss
Daca tu zici si asta ai inteles...Fie !
Mai bine ii mai lasam si pe altii sa analizeze putin topicul.
Re: Re: Re: Pareri si impresii ? din 2 iun 2009 00:43 de SteF
Ok facem si conversatie :) Pai tu ne banuiesti pe noi ca nu avem nici 8 clase si ca stam prost cu cititul dar in acelas timp folosesti formula: " [b]Agati[/b] o femeie ". Iti spun eu ca nu asa se exprima cel pe care tu incerci sa il imiti. Mai ai si ...
Re: Re: Re: Re: pauza sexuala din 1 iun 2009 20:36 de onlyforgod
si daca viitorul va afla ca nu mai esti virgina, unde e problema? daca stie viitorul trebuie sa stie si parintii tai? intreb asta numai daca tu ti cu adevarat la aceasta traditie aberanta..
lol din 1 iun 2009 18:20 de lol
mai da pr**** mai sunteti...
a avut noroc fata ca nu a ramas insarcinata...mare noroc. nu mai vb prostii ca este FOARTE LOGIC ca se poate ramane si virgina fiind si nepenetrata si tot tacamul...spermatozoizii aia numai putin ca atinge vaginul , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 iun 2009 14:37 de the_gogu
http://www.youtube.com/watch?v=Bl-pjQLKk7U&feature=channel
Imi pare rau domnule Silviu personal imi cer iertare ca v-am cheltuit iar banii sa plecam in deplasaareee... e genial a1s ...trebuie neaparat sa-i ascultati toate parodiile :lol::lol::lol:
Pagina 418 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |