Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:01 de Love Kiss

Da dar tipu nu ai inteles. In moementul asta reprezinta un pericol iminent pentru tine la propiu. Trebuie sa fi foarte atenta in acest moment deoarece exista sansa (dau un exemplu) sa vina si sa-ti dea una-n cap ca sa te ia si sa te lege la ...

Re: primul orgasm

din 11 iun 2009 14:39 de pacpac

probabil se refera la orgasmele fara ejaculare

Primul orgasm la barbati

din 11 iun 2009 14:37 de maryus

daca un barbat poate avea mai multe orgasme in timpul actului sexual de ce se plang unii de timpul scurt pana la primul orgasm(?)(?):huh:(?)(?)(?) trebuie facuta o pauza ...de la primul orgasm si pana ..incepi din nou(?) presupun ca trebuie ...

Triunghiurile amoroase

din 11 iun 2009 02:12 de ExoticDream

S-a discutat pe-aici din cand in cand de faimoasele threesome si de swing, ca alternative pentru amorul ceva mai.... nemonoton si nemariginit, adica.... liber. In "Evenimentul zilei" de ieri am gasit un articol interesant, pe care vi-l propun spre ...

Re: Maritis la 18 ani, el 37..., dar ne iubim

din 10 iun 2009 20:50 de toy

dar de ce trebuie neaparat sa va casatoriti? mutati-va impreuna si daca merge treaba va casatoriti

Re: Re: Maritis la 18 ani, el 37..., dar ne iubim

din 10 iun 2009 20:26 de yony

nush ce sa zic.. parerea mea ar fi sa mai ramai impreuna cu el o vreme dar sa nu te grabesti la maritis.. uh ink esty ff tanara, ai toata viatza inainte ( si el la fel ) numai k uh esty q mult mai tanara.. decizia ity apartzine:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??

din 10 iun 2009 20:24 de yony

mda... barbatzii din ziua de azi... io tocmai am pus punct unei relatzii pt k tipul cu care am umblat nu punea atat de tare accentul pe comunicare, intzelegere cat pe sex... asta ma enerva la culme.. si mai zicea k ma si iubeste ...

Re: Re: Cand ati sarutat prima data?

din 10 iun 2009 15:13 de Clau

la 14 ani, a fost sooper, nu iti trebuie experienta, doar instinct :p

Re: Vreau sa raman gravida

din 10 iun 2009 08:54 de loredana12

nu trebuie sa disperi eu de 2 ani incerc sa raman gravida si cred ca abia acum sa prins.trebuie sa ai rabdare

Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 10 iun 2009 00:55 de ExoticDream

Fara a generaliza, si eu mi-am pus adeseori aceasta intrebare.... Ma pufneste rasul cand aud eterna, penibila scuza a barbatilor infideli: "Draga, nu trebuie sa te temi, cu cealalta nu a fost decat sex fara sentimente, stii ca doar pe tine te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 iun 2009 23:37 de the_gogu

nu ma visam eu in viata mea cu media 9...ce tocilar sunt...de unde? am cativa colegi care s-au chinuit si invatau in draci si au medie mult mai mica decat mine...iar eu??? nu-mi vine sa cred...9 in cap, sunt elev model :lol: , eu, ala de care se ...

Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 9 iun 2009 23:26 de pepe

Re: Bubite albe in jurul capului penisului!

din 9 iun 2009 19:47 de Zsu

Sunt de la bacterii..acele umflaturi nimic grav. Aceste bube se fac de la umiditatea si lipsa de igiena aspura acelei zone. Sigurul tratament si cel mai rapid este sa dai cu spirt sau o lotiune after shave in jurul coronei(capului) de 2 ori ...

Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul

din 9 iun 2009 16:52 de toy

exista sanse sa-ti rupi himenul, deci atunci, din punct de vedere fizic nu ai mai fi virgina. psihic, insa, esti virgina pana la primul contact sexual. ar fi bine sa ai grija...masturbarea este un lucru normal, dar trebuie facut cu atentie%%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me.!!!!

din 9 iun 2009 15:05 de someone

hmm sa stii ca eu nu am cum sa ma indragostestc de el...imi plac saruturile lui dar stiu ca trebuie sa il fac sa se indragosteasca de mine...nimeni nu m-a prins in pat pana akm..si crede-ma nu o sa fie el exceptia..sunt super ambitioasa cand vine ...

Re: virgina la 19 ani...

din 8 iun 2009 21:48 de yony

da... dc nu ar fi? poate ink nu ai gasit baiatul potrivit.... "prima data" o faci atunci cand simtzi uh, cand crezi k rescpectivul merita... cand esti pregatita.. nu trebuie sa fie ca o povara...e cv normal:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mar

din 8 iun 2009 19:27 de andreea

sunteti voi prosti si nu stiti sa apreciati o fata.o fata nu trebuie dezvirginata cum vor unii baieti de ex capra si etc sa stiti si voi pa.

am 13 ani cum scap de cosuri?

din 8 iun 2009 16:58 de ana

imi raspunde si mie cineva

din 8 iun 2009 16:43 de maryus

Re: Re: ??? Orgasmul si ejacularea la barbat

din 8 iun 2009 16:16 de maryus

pai dak un barbat poate avea mai multe orgasme in timpul actului sexual de ce se plang toti de timpul necesar pana la primul orgasm(?)(?)(?):huh:(?)(?) trebuie sa existe o pauza intre ..primul orgasm si ..atunci cand incepi iarasi(?) presupun ca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 416 din 1098
«   1 ... 413   414   415   416   417   418   419 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare