Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 18 iun 2009 01:19 de o fata
Ai perfecta dreptate, yony... ar trebui sa fac mai multe..dar ma simt si slabita, nici nu mai stiu cum sa procedez...daca tot timpul sunt controlata...daca nu-s acasa, noroc ca am telefon!:D ma tot suna ai mei ca unde sunt, cand vin acasa...
iar ...
Re: Re: Il plac, ma place, sa-i spun eu? din 18 iun 2009 00:29 de Tot eu
Tu faci caterinca :|
Uite un sfat..nu stiu cat e de bun..dar macar ma bucur ca l`ai citit...Deci cand sunteti mai multi...jucati adevar sau provocare..si doar stiti foarte bine ca la adevar sau provocare se ajunge la pupici..pe obraz pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor din 17 iun 2009 22:38 de ExoticDream
Cand iubesti nu trebuie sa pui o cusca in jurul partenerului. Daca faci asta, riscul sa-si doreasca sa evadeze este mult mai mare decat daca il lasi liber.
Eu sunt de parerea lui pacpac, chiar daca, la fel ca si tine, sunt (inca) o visatoare ...
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 17 iun 2009 22:03 de ExoticDream
Asa este..... numai ca trebuie sa fie bijectiv si in caz ca este.... aveti grija la factura! Cand iubesti, constati ca ceea ce vrei sa-i spui partenerului nu prea incape in limitele unui sms amarat.... si uite asa ai scrie macar 10-15!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un bai din 17 iun 2009 21:47 de ExoticDream
Da, mai ales ca ei nici nu se omoara cu vorbitul (comunicarea)! Trebuie sa le citim gandurile....!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: De ce femeile ajung mai greu la orgasm din 17 iun 2009 16:55 de adi
Pai ziceai ca erai excitata pana la refuz, deci baiatu' te-a dus pana acolo! Din experienta mea stiu ca in cazurile astea nu-ti trebuie prea mult sa ajungi la marele "O":D
Ai incercat sa vorbesti cu el dechis despre problema? Stie ce-ti place dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozi din 17 iun 2009 15:51 de anonim
buna as vrea sh eu un sfat.In urma cu aprox o luna mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si pot sa spun k a fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.Ne protejam de fiecare data folosind prezervativ si avem grija dar de ceva timp sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor din 17 iun 2009 13:09 de pacpac
Ba da se pune problema asa,pt ca multe ar vrea sa se duca mai mult din curiozitate,dar nu o fac pt ca isi respecta barbatu si nu vor sa-l supere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor din 17 iun 2009 12:49 de RD
Interesant cum gandesti, insa ma nedumereste un lucru, cum adica daca "o lasi", nu se pune problema asa, este libera sa mearga la acele spectacole daca doreste, ca doar nu este obiectul meu, este o persoana care poate decide singurica. In schimb ...
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 17 iun 2009 11:00 de n00b21
io am facut cu prietena mea de cateva ori acuma recent si ea normal ca era virgina si nu a curs nimic pana acuma .. din discutziile care leam citit pana acuma cred ca are himenul foarte eleastic :D in fine e bine asa daca nu se rupe :D
Re: Nebunia femeilor din 16 iun 2009 21:51 de baby
ete na! de parca barbatii ar fi altfel.
nu incerc sa iau apararea dar sunt si barbati care vad un fund sau niste tzatze pe strada si se comporta ca niste caini in calduri!
deci...e cazul sa iti pierzi respectul pt persoanele care se comporta ...
Re: Re: Re: Singuratate = Meditatie din 16 iun 2009 19:37 de DarkAngel
Consilier financiar, consilier juridic, Cel care se ocupa de speechul presedintilor si le scrie ce si cum sa zica, daca este cazul li se mai sopteste in casca in caz ca nu stiu sa citeasca sau au obosit, :wacko:
Re: Fosta imi creeaza probleme... din 16 iun 2009 17:41 de yony
in primul rand poate e invidioasa ca tu si actuala avetzi o relatzie buna, si uh ai reusit sa o uitzi pe cand intre ea si partenerul ei lucrurile nu stau tocmai roz (ziceai uh la un moment dat)
in al 2-lea rand io cred ca ea nu poate accepta ...
Fosta imi creeaza probleme... din 16 iun 2009 16:39 de MariuSsS
Salut!
Problema mea incepe cam asa:
Acum un an si vreo 8 luni m'am despartit de prietena mea cu care am fost 3 ani, despartirea a fost de comun acord, fara certuri, reprosuri etc
In ultimul an de relatie sentimentele noastre s'au redus ...
Re: Re: Re: Re: aspectul fizic din 16 iun 2009 13:19 de pacpac
si sex cand mai face?:))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat din 16 iun 2009 03:42 de exsp.
Cea mai buna pozitie - sustinuta si de experti in materie - este pozitia misionarului. Din mai multe motive, dintre care: relaxarea fetei se poate face cel mai bine; penetrarea este cea mai usoara, deoarece se face direct; partenerii sunt fata in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recoma din 16 iun 2009 03:26 de exper
Sa inteleg, ca vrei sa sti cat dureaza pana o dezvirginezi? Dezvirginarea propiuzisa poate sa dureze de la cateva secunde, pana la cateva zeci de secunde, unu-doua minute. Depinde de rezistenta ce se intampina. Dezvirginarea se poate face dintr-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partener din 15 iun 2009 16:51 de teoodora
de ce?:. in orice relatie trebuie sa fie un echilibru..O:)
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 15 iun 2009 16:47 de :D
In primul rand persoanele care stiu ca au o problema destul de serioasa ,ar fi bine sa mearga la un bun dermatolog deorece el va sti cel mai si cel mai bine .. din ce cauza ai tu cosuri.. -dereglare hormonala(in urma careia te poti da tu cu 1000 de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 15 iun 2009 11:08 de broken_eings
Pagina 414 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |