Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iun 2009 08:09 de pacpac
bai baiatule,eu o aruncam pe geam pe
gasca asta,iar acum imi vine sa te arun si pe tine.
C sacrifii mai,ea ti-a zis ce anume vrea?ai spus clar in primul post ca ii arati ca o iubestisi prin gesturi.Din cate vad pe ea nu prea o duce bibilica ...
Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?! din 21 iun 2009 04:31 de mike
ba vere.. fetele astea sunt niste tarfe[mari tarfe].. care trebuie injosite si facute posta de cele mai dese ori..:devil:
Re: Re: Testicul stanga:-s din 20 iun 2009 22:07 de Vlad31111
alte pareri?:) tin sa zic ka tunci knd e penisu in erectie testiculu stanga e ca cel din drepata :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 20:38 de chinesegirl
nu cred ca cauza e ceea ce ai scris mai sus.in fine,daca ai hotarit sa-i mai acorzi o sansa,bafta si sper sa nu te mai insele.cu forta sau nu tot inselat se numeste ca daca se gindea putin nu facea prostia aceasta.sincer cred ca aceasta e cea mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:57 de Pasaroi_Cuminte
Vezi ca te contrazici singur in aceiasi fraza.
Eu cred ca esti incarnarea lui Caesar.Vei fi un mare leader intr-o zi. Cel mai bun dintre cei mai buni.
Eu imi spun doar pararea.Eu nu fac dogme. Eu tin sa respect pe cat pot cele 10 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:16 de teoodora
nu conteaza k era virgina cand v-ati cunoscut ,faptul k ala a vrajit-o putin si apoi ea a cedat( chiar daca apoi a fost dezbracata ,,cu forta''...nu conteaza) cred ca zice tot :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:10 de teoodora
degeaba acorzi a doua sansa daca nu merita..trebuie sa faci diferenta intre persoanele care merita si care nu.:ok: in cazul asta tu stii cel mai bine daca e alba sau neagra:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c din 20 iun 2009 16:43 de teoodora
Nu vad de ce iti faci griji daca sunteti atenti si va protejati:p Cu timpul te vei obisnui si vei fii mult mai sigura pe ce faci si nu te vei mai gandi la ce e mai rau. Succes:rolleyes:
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 20 iun 2009 13:05 de adialina69
mie imi place ca fantezie - aici nu inteleg multi- totul este o simpla fantezie ! chestia pe mine ma excitat ca scenariu - bravo - putem discuta oricand , te pup micky
Re: POT RAMANE INSARCINATA din 20 iun 2009 11:49 de angela
Chiar daca te-ai spalat, e posibil ca unii spermatozoizii sa fii ajuns acolo unde trebuie. Era mai bine daca luai pastila de dupa, insa e alegerea ta. Sunt destule sanse sa fi ramas insarcinata!!!
Re: O poveste cu 3 personaje... din 20 iun 2009 11:46 de angela
Cand te uiti in oglinda ce vezi??Stii ce observ eu cand citesc aceste randuri?O femeie PATETICA!!!Da, imi pare rau ca iti spun asta, dar WOman, where is your Pride?????:wacko::blink:Stiu il iubesti, insa pana cand vei accepta ca tu sa fii calcata ...
Re: Re: Re: Re: Fosta imi creeaza probleme... din 20 iun 2009 11:37 de angela
Poate inca mai tine la tine, si face aceste lucruri prostesti in speranta ca te vei desparti de actuala si vei fi cu ea.. E vorba de acel sentiment al proprietatii pe care multi il avem, pierdem ceva dar ni se pare ca avem inca drepturi asupra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimen din 19 iun 2009 23:14 de ExoticDream
Rara avis.... O:)O:)O:)
Ne.... sentimentali, da' multi! :pirate::pirate::pirate:
Mai simplu, chestia asta se intampla daca barbatul nu are niste principii prea... inalte in privinta sentimentelor, repectiv a existentei intimitatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su din 19 iun 2009 22:46 de shell
la mine a fost urmatoarea kestie..
la inceput eram romantic...inainte de dragoste incepeam usor...o dezbracam cu dintii....kestii dinastea...cat mai romantice..dar cu timpul eu nu faceam decat sa o dezbrac si apoi dragoste...mai bine zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimen din 19 iun 2009 19:34 de electra
:flowers:%%-:):heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi dure din 19 iun 2009 14:26 de anonim
daca vrei sa iti icepi viata sexuala trebuie sa fii calma si sa nu te gandesti la durere el nu trebuie sa fie brutal ci naturl ca totul sa vina de la sine :heart:
Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimentelo din 19 iun 2009 10:59 de Pasaroi_Cuminte
Sunt unii barbati la care fata trebuie intai sa-i treaca prin inima si suflet si apoi se merge mai departe.
Pentu altii nu este nevoie de procesul de mai sus.
Chestia asta se intampla daca: sentimentele barbatului nu sunt sincere/ nu sunt ...
Re: Re: am facut-o din 19 iun 2009 09:31 de pacpac
da omule,atat timp cat o fac cum trebuie,se protejeaza... pot sa se f..a si de la 5 ani,e treaba lor,dar cati dastia de 13 ani ai auzit/vazut tu sa stea cu grija protectiei?
Nu zic ca astia mai mari se protejeaza mereu,ba din cotra,cand sunt ...
Re: Orgasm la femei din 19 iun 2009 08:31 de pacpac
Interesant articolul,eu de cateva luini am observat ca ating acel loc dar nu mereu.Are orgasm si cand ating pe acolo dar si fara sa ating.
NU cred ca totusi are o legatura f mare cu orgasmul vaginal,pt ca e un pic cam dificil sa atingi acel ...
Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 18 iun 2009 23:51 de irina
:heart::heart:[b]..pai..e foarte simplu.. te lasi condusa de baiat.:> ce face el trebuie sa faci si u..sa nu te sperii e fff frumos;)[/b]
Pagina 412 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |