Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Aspectul fizic al baiatului conteaza? din 25 iun 2009 13:47 de toy
Pe mine, sincer, ma intereseaza ca baiatul de langa mine sa fie atat iubit cat si prieten. Degeaba are muschi daca nu ma intelege si nu este langa mine cand trec prin perioade dificile. Bineinteles, trebuie sa aiba un aspect placut, in special sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetisul picioa din 25 iun 2009 12:35 de pacpac
gluma gluma,dar daca mai iese si o rama din pamantul de sub unghii mmmm nu e baiatul nostru in extaz?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetisul picioa din 25 iun 2009 12:27 de baby
lasa ca stiu eu:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetisul picioarelo din 25 iun 2009 12:24 de Pasaroi_Cuminte
Baby, pac pac a spus o gluma :ninja:
Nu trebuie sa o iei in serios. B)
Re: Re: Re: Vreau sa ii ofer orgasm prin sex oral din 25 iun 2009 03:48 de valentine
Asigura-te ca preludiul este prezent deoarece clitorisul are o cu totul alta sensibilitate odata ce fata este excitata cum trebuie fata de cazul in care ea nu este excitata.
Nu te grabi, incepe cu zona din jurul labiilor, treci la labii si dabea ...
Re: Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 00:21 de adialina69
in general ai dreptate- o singura precizare , vrem so facem pentru a pune i n practica noi fantezi si nu pentru a alunga o eventuala monotonie- Intrebarea am ridicat-o ptr. ca ma gandesc ca pot aparea unele riscuri - dar si viata insasi este un ...
Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 00:13 de DarkAngel
Ok in momentul in care ai intrebat daca ar fi ceva periculos inseamna ca unul din voi are anumite retineri si sau indoieli in legatura cu efectul acestei actiuni (voi trebuie sa va dati seama) Dar daca va doriti asta inseamna ca este probabil ca a ...
Re: Labii mici...maricele..(1-2cm...) din 24 iun 2009 21:52 de adialina69
mie personal imi plac mai mici , dar cred ca asta conteaza mai putin, eu zic ca mai important este comunicarea dintre parteneri si faptul ca trebuie tot timpul sa te gandesti sa satisfaci partenerul pentru a primi si tu acelasi ...raspuns
Re: Vreau sa ii ofer orgasm prin sex oral din 24 iun 2009 21:36 de adialina69
pot sa-ti spumn din proprie experienta ca sexul oral pentru o femeie trebuie sa fie cat mai tandru executat - in primull rand sa nu-ti fie sila si sa gandesti ca o faci din placere- zona clitorisului si a labiilor este foarte sensibile si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 iun 2009 15:59 de ady
eu cred k dezvirginarea nu este un lucru asa de rau pt fete..sp asta pt k sunt baiat si nu stiu durerea pe care o suporta fata..asa cum multi au sp cea mai buna pozitie este pozitia misionarului pt ca esti cel mai aproape de trupul partenerei si o ...
Re: Doamna pe strada si curva`n pat ! din 24 iun 2009 11:53 de vladbodan
in principiu iubita/nevasta ar trebui sa aiba urmatoarele caracteristici
PRIETENA(nu ca relatie, ci ca prieten)
AMANTA
CURVA
MAMA{daca e cazul}
si spiritul pereche
nu inseamna ca daca e o doamna pe strada si curva in pat indeplineste ...
Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 23 iun 2009 20:22 de Andreea
Nu o sa-l poti schimba niciodata pt ca in aceeasi situatie sunt si eu si nimik nu s-a schimbat. Am incercat toate metodele posibile, inclusiv sa discut cu el in nenumarate randuri dar degeaba. Cea mai buna solutie este sa divortezi , nu are ...
Re: Cum scap de parul de pe penis? din 23 iun 2009 17:41 de Love Kiss
Depinde unde vrei solutile sunt urmatoarele:
-masina de ras/tuns;
-cu masina de epilat;
-laser;
Din prima scoatem din discutie ceara,penseta,lama de ras sau alte solutii de genu.
Daca vrei cea mai eficienta metoda de eliminare a ...
Re: Re: Re: am 2 saptamani si tot nu mi-a venit din 23 iun 2009 16:57 de ana
mai sincer si eu am o menstruatie regulata si ma confrunt cu aceasi problema m-am mai ingrasat putin nu am nici o sintoma a unei sarcini insa nu stiu ce sa zic:(o sa mai astept pana in 28 cand trebuie sa imi vina ciclu.oare din moment ce iti vine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Incepe din 23 iun 2009 01:52 de claudia
se vede k esti baiat, no ofence :)
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 23 iun 2009 01:29 de xxxx
oooo doamne:O:O
Re: Re: Re: Re: profesorule... din 23 iun 2009 00:38 de simosimina
Mai baiete...cum sa iti fie scarba de lichidul vaginal? Da daca o pui pe ea sa iti faca oral..si iti zice "auzi iubitule..stii ca mie mi-e scarba sa ti-o sug ca are gust naspa" =))) ti-ar conveni?
Nush ..da cred ca esti pritnre putinii barbati ...
Re: Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 22 iun 2009 20:01 de Marian
imi spuneti si mie daca e ca vad ca nici unu nu a spus pe aici cum se saruta am 13 ani si nu stiu sa sarut va rog ma ajutati
Re: Re: Re: Re: Timiditate din 21 iun 2009 15:57 de SORIN28
CS spune ca "teoria" ta este interesanta, eu spun ca e o tampenie ceea ce ai scris:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo din 21 iun 2009 12:46 de marian_adk
Pagina 411 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |