Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 8 iul 2009 21:13 de lourdess
cand Dumnezeu ti la dat l-ai omorat acum sper sa nu iti mai dea niciodata ca esti o scarboasa CRIMINALA UCIGASO daca Dumnezeu a vrut sa il ai cine te crezi tu de l-ai contrazis sper sa nu mai ai copii in veci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un a din 8 iul 2009 21:10 de lourdess
esti un luser foarte prost si redardat Dumnezeu iti da un copil atunci cand trebuie indiferent de situatia materiala pe care o ai la momentul respectiv nu trebuie sa ucizi esti un ratat bolnav daca un mocos ca tine incurarjeaza crima mai bine facea ...
Re: Salut .. din 8 iul 2009 17:53 de sweetgirl16
In primul rand nu toate fetele vor sex,ci mai degraba baietii vor asta.Mie mi se pare ca esti un baiat cat se poate de normal si nu ai d ce sa crezi k ai scris ceva ce nu e normal.Si daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala de acum nu ai de ce sai ...
Re: Re: avort din 8 iul 2009 17:20 de Ramona
Draga Oana sa nu faci avortul. Este cea mai dureroasa din punct de vedere psihic experieta prin care poti trece. Chiar daca momentan ti se va parea ca nu e asa va veni un moment in viata in care durerea aceasta te va coplesi profund. Iti vorbesc ...
Re: ionut din 8 iul 2009 15:10 de valentine
Sunt puncte de grasime. Nu mai trebuie sa folositi prezervative cu strasuri:cat:
Si nu, nu aveti nicio boala...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material din 8 iul 2009 13:23 de dani94
ce ttrebuie sa faci dupa ce bagi limba in gura????astept raspun va rog :wacko:
Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material info din 8 iul 2009 12:13 de teoodora
Degeaba iti da cineva sfaturi tehnice, ca nu te vor ajuta cu nimic:wacko: Ca sa saruti bine trebuie sa simti si sa te ,,adaptezi'' dupa el, oricum cu timpul iti vei da seama si se vor ,,adapta '' ei dupa tine (,,adaptezi'' in sensul ritm, miscari ...
Re: Re: Re: sunt disperat :(( din 8 iul 2009 10:12 de atila
Eu nu te critic, dimpotriva!eu cred k ii bn ca ati incercat sa faceti ce ati fakut.viata sexuala trebuie inceputa in adolescenta.ar trebui mers la un doctor sa vedeti care este problema.nu stiu...zic su ce cred:ok::flowers:
Re: Nu stiu cum sa o cuceresc:) din 8 iul 2009 00:04 de Firefox
1-Nu exista reteta magica..
2-...... iesi des in oras.. trebuie sa gasesti o fata.. chiar si din intamplare..
3- Fi "mai indraznet"... caci pari.. pampalau..
4- Cred ca ai o problema ca din 2-4 fraze.. in cel putin 1 te "denigrezi"..
Chiar ...
Re: Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)mix din 7 iul 2009 22:25 de nemesis
Mai copilasi, voi nu vedeti ca va chinuiti sa gasiti instincte care sa va sustina teoriile neclare? Eu nu spun ca nu se poate sa refuzi, dar chiar sa ceri virtuti nascute... Sunteti absurzi! Daca tot sunt nascute acele "virtuti", cum sa fie ...
Re: Il vreau!!! din 7 iul 2009 15:30 de sweetgirl16
faptul ca ai facut sex cu el nu iti garanteaza k o sa ramana cu tine toata viata si u tr sa fi constienta de acest lucru.Din ce ai spus se vede k el simtea pt tine doar atractie si nimik mai mult.Parerea mea e k tu trebuie sa discuti cu el si sa il ...
Re: Il vreau!!! din 7 iul 2009 15:30 de sweetgirl16
faptul ca ai facut sex cu el nu iti garanteaza k o sa ramana cu tine toata viata si u tr sa fi constienta de acest lucru.Din ce ai spus se vede k el simtea pt tine doar atractie si nimik mai mult.Parerea mea e k tu trebuie sa discuti cu el si sa il ...
Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia din 6 iul 2009 22:30 de Single man
Spune-mi te rog daca vrei cum ai reactiona tu daca ai afla ca el iese cu o persoana de sex opus. Doar cu ea ! Si cum ai reactiona daca ai afla de la altcineva ,ca atunci cand ti-a zis ca iese cu un prieten ,a mai fost defapt si o prietena , insa ...
Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia din 6 iul 2009 22:26 de Single man
Asa cum am scris deja am iesit chiar si cu foste prietene in timpul acela in care am fost cu ea ,insa era si ea prezenta de fiecare data .
Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat din 6 iul 2009 16:28 de baby
1) Astea fiind spuse , va intreb fetelor ,cele care aveti relatii intr-adevar serioase ,nu care vorbiti cu prietenul odata la 2-3 zile la telefon si cu care va vedeti bilunar , cat de des iesiti fara el in oras ?
dragule daca iesea doar cu ...
Re: De ce intotdeauna raman singura..... din 6 iul 2009 14:25 de DarkAngel
Hai sa ne gandim un pic altfel la problema asta.
In pirmul caz sora lui ii baga prosti in cap (el le inghitea, inseamna ca nu a analizat, 2 nu a gandit 3 nu tinea destul de mult tine, 4 probabil era prost) deci ai avut ghinion din pacate. Cand el ...
Nedumeriri la 14 ani.. din 6 iul 2009 12:16 de Annonim
In primul rand nu scriu acest mesaj sa ma laud, din caterinca sau sa-si bata alti joc de mine ( sa rada pe seama mea ). Nu stiu eu prea multe si as vrea sa aflu.
1. Sunt baiat cu varsta de 14 ani .. inalt, cu penisul de 6-7 cm ( cand e "fleasca" ) ...
Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat din 6 iul 2009 02:15 de ExoticDream
Stai ca n-am inteles: ai incheiat relatia cu ea pentru ca te-a inselat sau pentru ca iesea cu prietenele?!?
In limita bunului simt si de comun acord, sa zicem in medie cam o data pe saptamana daca vorbim de iesit la distractie undeva in ...
Re: Re: din 5 iul 2009 23:20 de somebody
=))daaa e adevarat :lol::lol::lol: iti cresc si coarne(!)(!)(!)(!)
Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)mix din 5 iul 2009 14:32 de ExoticDream
Ba da, sa zicem ca sentimentele de dragoste sunt impartasite de Y si ca situatia in care apare Z nu depinde de Y, este chiar random, sa ne imaginam ca Y si Z sunt colegi sau amici, aflati intr-o delegatie sau miniexcursie model "team building", ...
Pagina 408 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |