Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Escapelle!!!!!! din 17 iul 2009 11:15 de m.
daca iei pastila de a doua zi, escapelle, trebuie sa ai neaparat sangerari?
Re: o intrebare pentru oameni mai mari??? din 17 iul 2009 01:21 de Pischot
poate sa iti spuna pt ca himenul nu se va mai regenera!
:))
dar de ce esti curios?.. inseamna ca nu e pregatita ... ai rabdare si mai si comunicati... Incearca sa`i explici ca trebuie sa-ti castige increderea , pt ca tu nu ai incredere in ea.
Re: Re: ejaculare in somn din 17 iul 2009 01:00 de Anubis14
deci...am aceasi problema...numai ca eu am 14 ani...:|:|:| si mai am o problema inafara de asta...prima oara cand am decalotat penisul la 9 ani...era stramt...da m-am fortat si l-am decalotat...si de atunci nu am mai avut probleme cu ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 16 iul 2009 11:34 de sweetgirl16
e simplu fi tu insutzi:ok:
Re: Re: Frica de fosta? din 16 iul 2009 02:00 de valentine
Niciodata nu o sa poti controla sentimentele unei persoane fata de alta.
E ca in cazul in care joci rolul de amant/amanta. Nu poti controla si nici influenta cum persoana de langa tine il/o vede pe celalalt/cealalta, dar poti controla cum te vede pe ...
Re: Frica de fosta? din 16 iul 2009 01:56 de ExoticDream
La unii dintre noi procesul de uitare a fostelor iubiri (in special a celei dintai) dureaza mai mult. Cand ai o "inertie" mare si te indragostesti din nou, nu exista decat doua solutii: fie ii spui partenerului actual ceea ce ti-a spus si tie ...
Re: Re: Cum convingi o fata ca vrei doar o aventur din 15 iul 2009 23:48 de yony
exact
Re: De ce intotdeauna raman singura..... din 15 iul 2009 23:08 de luinwe
nu privi problema in cel mai prost unghi.... nu trebuie sa te complexezi... analizeazati comportamentu care l-ai avut cu ei..poate te-ai grabit
Re: 17 ani,singur si nebun? din 15 iul 2009 21:34 de Andreea
sau ma rog...poate nu vrei sa dai ad....sa ca iti voi scrie aici cateceva:D....si eu am 15 ani...si de la un timp ma simteam foarte singura....nu mai vorbeam nici cu parintii nici cu prietenii,nici cu cea mai buna prietena...cu absolut nimeni....si ...
Re: 17 ani,singur si nebun? din 15 iul 2009 20:08 de luinwe
hehe.... asa se intampla mereu...si am trecut prin aceleasi momente...
am vrut sa ma schimb: m-am mutat la alt liceu, am renuntat la chestii ca: cercel in ureche, am incercat sa ma schimb, sa-mi schimb anturajul, spre deosebire de tine n0am trecut ...
Re: frica de fosta? din 15 iul 2009 19:57 de chinesegirl
voi doi trebuie sa aveti o discutie serioasa inainte de a mai planifica ceva,daca crezi ca inca mai tine la ea pune punct relatiei,nu merita sa suferi din cauza uneia ca ea.daca as fi in locul tau l-as pune sa aleaga si i-as mai pune si unele ...
Cum sa bei bere.... din 15 iul 2009 18:44 de valentine
Cum sa bei bere ....
Te-ai uitat în pantaloni şi ai văzut că ai c**ie. Ce înseamnă asta pentru tine ca om şi persoană? Păi în primul rând înseamnă că trebuie să bei bere. Dacă eşti mascul şi nu bei bere poţi să-ţi donezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 15 iul 2009 03:09 de Bozgoru
of of of.. uite ca si eu am citit postul asta atat d elung..:) mai andrei ce pot sa zic.. eu zic sa fii mai cam asa sa o lasi in pace.. nu merita sa mai tragi de ea.. zic asta nu pentru ca nu merita femeile in general... sau ca sa ai orgoliu.. ...
Re: Re: Re: Intrebare ptr fete! din 14 iul 2009 22:36 de simosimina
Daca tu esti obisnuit cu tarfe care se ofera asa.. :)) atunci nu generaliza..sunt multe feluri de femei pe lumea asta... iar daca tu ai avut de aface doar cu tarfe..nu inseamna ca toate fetele sunt la fel :) Intelegi matalutza?
Re: Re: Re: Intrebare ptr fete! din 14 iul 2009 21:59 de luinwe
sau tu catre un EL
Re: Re: Ce pot sa fac...? din 14 iul 2009 21:09 de mandarina
pai..:mellow:trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui tot ce simti este greu dar fa-ti un "discurs" ca sa stii cum il iei:love:
oricum daca tine la tine o sa inteleaga:flowers:..o sa sufere asta e..fara suferinta nu iese nimic:rolleyes:
tu osa ...
Re: Prima data din 14 iul 2009 19:27 de luinwe
e decizia voastra. e prosta dar e a voastra... pacat de generatia voastra... trebuie sa stii ca vor exista repercusiuni, si poate ca o sa-ti para rau... nu esti nici dezvoltat hormonal... si trebuie sa stii ca graba strica treaba...
eu zic sa ...
Re: Mama nu este de acord cu relatia mea! din 14 iul 2009 13:10 de yOojulia
nu vrea sa vada k ai crescut.... e ceva normal sa ai un prieten la varsta ta...numa trebuie sa ai cap;)...prezintà´l mamei tale..poate se schimba ,
Re: Re: Intrebare ptr fete! din 14 iul 2009 12:10 de alberto_sefu
draga dak nu il lasi sa te atinga inseamna k ai o problema FOARTE MARE si trebuie sa te reorientezi rapid catre o EA!!! :))
Re: Re: :)) din 14 iul 2009 11:59 de Rucsy
scuze ca nu am mai raspuns...pai nu e deacord cu el..intre noi 2 e diferenta de 4 ani...zice ca el nu vrea sa stea cu mine ci doar sa isi satisfaca nevoile..si chestii de genul..ea nu suporta sa ma vada iesind in oras cu altcineva fara ea...unde merg ...
Pagina 406 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |