Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 14 iul 2009 11:41 de gsandu22
:wacko::wacko::wacko:probabil nu stiu sigur dk va face fata piciu:cat:
Ce parere aveti despre... erotismul inteligent? din 14 iul 2009 02:43 de ExoticDream
Sa comentam un pic acest articol...
"Spre deosebire de actul sexual ca necesitate pur fiziologică şi instinct de reproducere manifestat de orice reprezentant pluricelular al faunei, erotismul nu poate fi experimentat decat prin intermediul ...
Re: Re: Re: E destul de ciudat... din 13 iul 2009 14:32 de angela
Stiu prea bine ce am scris. Ideea era ca fata era virgina, si ca i se terminase menstruatia cu o zi inainte, si ca tipul era f. excitat. Luand in considerare faptul ca menstruatia i se terminase cu o zi inainte nu putea fi insarcinata, pentru ca ...
Re: Apendicitaaaa!!!!! din 13 iul 2009 12:06 de marria_ioanna
pai in prima luna ai voie exact ce ai scris tu mai sus...de fapt trebuie sa mananci mancaruri usoare pentru a evita o constipatie si mai apoi cand ai probleme la baie sa nu fortezi operatia ca se poate desface:ok:cel putin asa mi-a zis mie doctorul ...
Re: dc nu pot spune DA la o relatie serioasa din 13 iul 2009 09:08 de SORIN28
Nu este caterinca dar...ca sa ai o relatie intai trebuie sa inveti sa vorbesti si sa scrii:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce din 12 iul 2009 12:18 de adialina69
si noi o facem , dar cu grija multa nu doare -intradevar sant alte senzatii poti sa saruti pe spate , pe gat sa mangai in voie soldurile , chiar sa simtit bine sotia si a inceput sa -mi ceara s-o penetrez anal . dar stiti cum e ? santem diferiti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul la ba din 12 iul 2009 01:37 de PirateMaka
zicea Agony ca parul de pe piept 'transpira si pute' ... sincer chiar nu e asa .. parul de pe piept e ceva barbatesc si nu e ceva care te face sa fi un barbat neingrijit .. in schimb ,la subrat si in zona pubiana ,trebuie sa fie tot timpul curat ...
Re: SOS... oare sunt gravida??? din 11 iul 2009 21:38 de sweetgirl16
daca ti-a curs ceva ciudat mai probabil e sa ai ceva la sani...pff du-te la un control de urgenta!
Re: Re: Nu stiu cum sa o cuceresc:) din 11 iul 2009 20:39 de teoodora
:cat:
Re: Sunt suparata pe viata... din 11 iul 2009 20:07 de metaforic
Incearca sa comunici mai mult cu mama ta, sa-i ceri diverse sfaturi, asta te va apropia de ea. Cauta-i pe cei asemenea tie si imprieteneste-te cu ei, fa-ti multi prieteni, multe cunostinte... e chiar usor. Nu pierde timpul pe internet sau in casa ...
Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare din 11 iul 2009 15:39 de veginica_mmm
Re: Re: Re: Re: Amintirile dor din 11 iul 2009 12:39 de Lutza
Re: Nu stiu cum sa o cuceresc:) din 11 iul 2009 02:57 de yOojulia
rabdare ,rabdare si iara rabdare:D nah nu iti trebuie reteta sau nush ce...fi tu insuti,cn o sa te placa o sa te placa asha cum, esty...:pirate:
Re: Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face din 11 iul 2009 02:11 de ExoticDream
Sfaturile privind "prima data" si protectia sunt binevenite, daca varsta la care "copilul"/copilul vrea sa-si inceapa viata sexuala nu este ridicol de mica cred ca exista si parinti normali care nu s-ar scandaliza, ci dimpotriva, ar mai da un ...
Re: Re: Re: Re: Apendicitaaaa!!!!! din 10 iul 2009 22:05 de vladbodan
nu am avut asa ceva/ nu cunosc DAR
daca poti manca lactate si poti manca si carne, atunci inseamna ca poti manca orice, tu mai degraba trebuia sa-l intrebi ce NU trebuie sa mananci, probabil ca poti manca orice, dar moderat, mergi si tu naibi ...
Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia din 10 iul 2009 16:19 de vladbodan
1) nu vad sensul pentru care sa fie doar pentru fete acest thread ...
2) chiar daca te doare tot tu esti devina, fiindca la fel cum tie iti place sa ai timp liber... ii place si ei iar faptul ca tu stateai non-stop cu ea doar ca nu te insele mi se ...
Re: Re: Re: Re: Bubite albe la baza capului penisu din 10 iul 2009 12:10 de teoodora
%%-
Re: informatie din 9 iul 2009 17:05 de Ramona
AM SI EU UN MESAJ PT FETELE CARE DETESTA ACEASTA TREABA!
Daca ati lua pastile k mine,mai exact de a 2-a zii,sunteti sigure k nu sunteti,pt k va bazati pe pastila,mergeti la medic si va spune k nu sunteti,apoi va face ecografie la 2 luni si aflati q ...
Dragoste la prima vedere... (fantezie) din 9 iul 2009 02:49 de Je
Era vara..sfarsitul clasei a 12-a..si eram invitat de o amica sa ii fac poze la absolvire. Festivitatea s-a petrecut in cadrul unei facultati destul de importante din oras. Cand am ajuns acolo era destul de cald deoarece nu aveau aer conditionat si ...
Re: Re: Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)m din 9 iul 2009 02:02 de ExoticDream
Marturisesc ca nu ma pot lansa deocamdata intr-o dezbatere stiintifica intrucat nu am apucat sa citesc bibliografia pe care mi-am intocmit-o pentru a ma documenta temeinic pe tema data, momentan studiez "Beyond the pleasure principle" a lui nenea ...
Pagina 407 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |