Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sunt suparata pe viata... din 4 iul 2009 23:30 de BabyKitty
Imi pare rau sincer rau prin ce ai trecut. Si eu am trait momente asemanatoare si stiu ca nu e usor. Din fericire am trecut peste, mi`am facut multi prieteni desi acum nu mai stau asa mult cu ei, tot prietenii mei dragi sunt:)))
Daca intr`adevar ...
Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 4 iul 2009 18:21 de dfdfdfd
fetele masoara sexul on sentimente, preludiu, romantism si asa mai departe. baietii masoara sexul in centimetrii..asa ca nu trebuie sa va pese foarte mult se marime, trebuie sa va pese de faptul ca trebuie ca fata sa se simta bine emotional si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un din 4 iul 2009 14:43 de Firefox
si fetele vorbesc o gramada.. si tot trebuie sa le citim gandurile
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 4 iul 2009 13:24 de deutza
nu trebuie sa faci nik ca baietii s ate bage inseama ..... fate plakuta si ai sa vez ca vei fi bagata inseama ... baietiilor le place ca fetele sa ii bage pe ei in seama .... dar uni nu merita nici putina atentie:rolleyes:
Re: Re: Cum ii spui ca vrei..? din 4 iul 2009 11:21 de baby
sau ii bagi mana in pantaloni:`
incepi si il saruti...french,pe gat.....cat mai provocator
il chemi in baie sa iti aduca prospul si sigur nu mai iese:lol::lol:
il pui sa iti faca masaj si ii arati cam pe unde ai vrea sa insiste cu masajul ...
Re: Re: Re: Problema din 4 iul 2009 01:28 de SORIN28
Te rog sa-mi explici si mie...cum adica penisul tre' sa fie proaspat?:blink: E zarzavat sau ceva, ca sa fie proaspat cules?
Re: Re: Problema din 3 iul 2009 23:56 de Iulian
In asha caz eu shtiu cum faceam eu.Mi sa intimplat, dar dupa ce in urma actului sexual ma spalam bine pe pennis shi ma culcam...nu mai aveam aceasta problema.Raspunsul este igiena..Mereu penisul trebuie sa fie proaspat.. ;) asta shi partenerei ii ...
Re: [Problema]Primul sex... din 3 iul 2009 15:58 de tinkerbell
Faptul ca nu ti-a reusit nu trebuie sa te sperie sau sa te descurajeze...faptul ca nu o poti penetra cu usurintza se datoreaza faptului ca e virgina si are vaginul stramt...dar incearca sa fii calm si tandru cu ea...incercati sa aveti parte de un ...
Re: Re: Cumnata....si soacra din 3 iul 2009 11:52 de deeagirl
Nunta o facem pentru noi,nu pentru ei.
Re: Re: Cumnata....si soacra din 3 iul 2009 11:52 de deeagirl
Oricum vom face nunta mare si frumoasa,sa moara de ciuda,de stat avem unde sta si de facut tot ne vom face,cred ca asta e cea mai mare razbunare si faptul ca ne intelegem pentru ei,numai cui ii place sa fie dus cu zaharelul cand e vorba de ...
Re: Re: Sunt suparata pe viata... din 3 iul 2009 09:37 de mandarina
mey..multi nu au frate sau sora..oricum trebuie sa ai macar o prietena mai apropriata..sau verisoare..verisori..prietena ta poate mai poate sa iti fie chiar mama ta..acum depinde de ce varsta ai tu:)..si este si greu pt ca n mai ai tata..si posibil ...
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 3 iul 2009 00:34 de tinkerbell
Eu sunt de parere ca trebuie sa vorbiti deschis si sincer despre lucrul asta...nu e o tragedie faptul ca nu mai e virgina, si cred ca daca va iubiti treceti peste chestia asta...vorbiti si roag-o sa iti spuna sincer, ca la urma urmei nu se ...
Re: Cum ii spui ca vrei..? din 2 iul 2009 23:42 de sweety16
Pai daca sunteti siguri acasa poti sa incepi cu saruturi cu atingeri sti u pe unde...chestii de genu...trebuie sa se sau poti sa-i spui direct:-`
Re: Fete 13-18 ani :)) din 2 iul 2009 22:24 de adialina69
nu-i rau ca vor sa invete, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajung, dar am o intrebare - : ce ne-am face noi , barbatii, daca ele n-ar vrea, sau n-ar sti ...?
Re: Cumnata....si soacra din 2 iul 2009 18:21 de angela
E destul de greu cand doi tineri la inceput de drum nu au un ajutor financiar cat de mic din partea parintilor. Eu in locul vostru nici nu as mai avea ce sa discut cu ei,i-as ignora total. Nu vor sa ma ajute atunci valiza si la gara. Eu zic ca ...
Re: alta intrebare off-topic din 2 iul 2009 17:16 de valentine
Baieti cuminti sunt excesiv de multi. Eu ma refeream la fetele cuminti si frumoase, in cazul tau, trebuie sa fi si cuminte si frumos ca sa sara doritoarele pe tine(!)
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 1 iul 2009 23:50 de ruxxi
poi ca sa reusesti , intai trebuie sa stii sa vorbesti...cat de cat corect :) si apoi restul(})(!)(!)(!)
Re: Cum convingi o fata ca vrei doar o aventura cu din 30 iun 2009 23:50 de sweety16
Cauta fete care vor tot relatii pasagere.Atunci nu mai trebuie sa le convingi...%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti din 30 iun 2009 21:10 de valentine
Si cuminti si frumoase? Dream on...:alien: M-am impacat oarecum cu ideea ca trebuie sa mai lasi intr-o parte. Si cuminti si frumoase cu adevarat nu exista, cel putin nu pe la noi :)
P.S exista o diferenta intre "draguta" si "frumoasa"
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti din 30 iun 2009 20:04 de mandarina
inca se gasesc..nu sunt specii pe cale de disparitie:mellow: nu inca:blink::ninja:..si ca sa le "agati" nu trebuie sa te transformi intr-un papagal sa spui tot felul de dulcegarii:-l..si pe urma sa faci sperante desarte fetei..:`
:pirate:
Pagina 409 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |