Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt suparata pe viata...

din 30 iun 2009 19:28 de sweetgirl16

Cati ani ai? d ce nu iti faci prietene la scoala pt k sunt multe fete cu care ai ce discuta si poti schimba multe lucruri in viata ta.Nu ai de ce sa te simti singura.Sau poti chiar sa iti faci prieten dak nu ai,el iti va da sguranta si mai multa ...

Sunt suparata pe viata...

din 30 iun 2009 16:47 de Andr33a

Buna! sunt noua pe site :). Vreau sa va spun ca tatal meu a murit acum 2 ani. In prezent locuiesc cu mama mea (care are 47 de ani) si cu o matusa de-a mea. Sunt singura la parinti si vreau sa va spun ca nu mi-e bine asa,ma simt foarte singura nu am ...

Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 30 iun 2009 15:34 de sweetgirl16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gr

din 29 iun 2009 19:11 de MANUELALINA

buna nu am mai intrat de mult am facut prima data un test de sarcina pe 30 mai dar a iesit negativ.Pe 12 iunie am fost la un ginecolog pentru ca aveam niste dureri mari pe jos mi a zis ca am raceala puternica si infectie si mi a dat antibiotice iam ...

Re: ejaculare in somn

din 29 iun 2009 18:14 de gyiovanni

Daca nu fac sex sau nu ma masturbez la cel mult 3 zile mi se intampla sa ejaculez in somn (in urma unui vis erotic). Faza se repeta ca si cum trebuie neaprat sa iasa din mine... Cat de anormal e? [sau din cauza unei operatii la un testicul?

Re: am nevoie de ajutor

din 28 iun 2009 14:02 de sweety16

,,,apropo prietenul meu ma saruta pe sini pe burta,,,,pe git oare mai sunt virgina? Ce leg are faptul ca te saruta cu virginitatea? in fine ... Candida nu e o solutie ce apare pe chilot...e o boala din cate stiu nu foarte grava dar care ...

am nevoie de ajutor

din 28 iun 2009 13:51 de valerica

daca miam introdus jumate de periuta in vagin mai sunt virgina? mentionez ca periuta e subtie nui groasa e ca si degetul...pai mai sunt virgina? rasp cineva va rog moolt p-u ca acum degraba trec a 9 si trebuie sa merg la ginecolog p-u controlul ...

Re: prima intalnire

din 28 iun 2009 13:03 de sweety16

Nu, nu trebuie sa te duci cu flori sau cadouri din prima.Dupa poti sa-i duci cadouri pt orcarei fete ii place sa i se faca cadouri...dar mai bine fara flori...

Re: ......

din 27 iun 2009 20:20 de Incepator

Hmmm, eu la 15 ani... Natura incepuse deja sa ma "upgrade-ze" din toate punctele de vedere . Vad ca astia ( masculii de care vorbiti voi ce vor sex ) au fost " upgradati " mai repede.... Pffff Mama natura trebuie acuzata de discriminare ...

Re: fara acordul parintilor?

din 27 iun 2009 19:14 de ANAMARIA

POTI DAR ITI TREBUIE UN CERTIFICAT MEDICAL IN CARE SA SCRIE K ESTI GRAVIDA

Re: Re: Re: sexul in 3 !

din 27 iun 2009 16:18 de DarkAngel

Depinde daca ceea ce castigi este comparabil cu ceea ce pierzi merita sa iti asumi riscu. Aici tu decizi.... :-` Dar ca un risc sa merite (consider eu) ceea ce poti sa castigi trebuie sa fie mai mult decat ceea ce risti sa pierzi :pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2009 15:12 de miha

adik vrei sa spui k ti-a povestit ce a faqut ea q tipul ala?si u ce ai facut atunci? ai consolat-o?dak ea a facut asta inseamna k ii lipsea ceva:ori nu o mai satsfaceai ori se plictisise d tine.Nu vreau sa va judec p niciunul dar u unde erai atunci ...

Re: Re: Re: Re: Masturbare...

din 27 iun 2009 08:50 de Al3xandruMa

Sa iti faci de 5 ori pe zi...eu zic ca trebuie sa fii disperat...:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ii of

din 27 iun 2009 03:24 de ExoticDream

Eeee, se vede ca ai ramas in urma: exista metode ultramoderne de a trece clasa, iar prezenta la scoala, atata cata mai este, are cu totul alta motivatie decat invechita invatare de carte (am auzit pe strada niste liceeni discutand: "Vii maine la ...

Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului?

din 27 iun 2009 00:09 de ele...

exerciti am auzit si eu..cum saiti explic...atunci cand trebuie sa faci pipilica si nu ai unde si trebuie sa tzi in u...asa si sti prea bn ca simti cv atunci cand strangi ..asa trebuie sa strngi in fiecare zi cam 5 10 min sa iti intaresti muschii sa ...

Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 26 iun 2009 20:13 de mada

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 26 iun 2009 00:43 de Bobu

Nu va stresati cu decalotarea,ii ceva normal sa va doara la inceput,nu trebuie decat sa va jucati cu ea mai mult :) si sa fortati nota putin cate putin nu te mai doare ;)

Re: Se poate face avort la 7 luni?

din 25 iun 2009 21:35 de silviu_macho

:ok:(X):-*nu stiu daca poti sa fc la 7luni,atata stiu ca e riscant dupa 3luni

Re: Ajutor! Am nevoie de idei de locatii

din 25 iun 2009 19:56 de valentine

Pe langa Bucuresti nu stiu, dar clasicele munte si mare fac minuni daca organizezi totul cum trebuie... Ideea e sa nu te duci la munte pur si simplu, ci sa te duci undeva unde ai si ce vizita. De exemplu, mi se pare aiurea sa mergi la Busteni doar ...

Re: Aspectul fizic al baiatului conteaza?

din 25 iun 2009 19:15 de sweety16

DA.Conteaza aspectul fizic iar cei care neaga parerea mea e ca sunt ipocriti.Trebuie sa fie ceva care sa te atraga la acea persoana.In fine e un subiect lung.Cat despre muschi depinde de preferintele fiecaruia.asa cum unii barbati prefera femeile ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 410 din 1098
«   1 ... 407   408   409   410   411   412   413 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare