Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastre. Â

din 27 iul 2009 01:08 de SIMPLU

Spune-i k si tzie tia fost greu pana ai invatat limba lui si ca daca cu adevarat va iubiti reciproc atunci ,,Dragostea invinge intotdeauna" nu trebuie sa puneti accent p lucru asta se poate invata lb romana:P nu e ceva imposibil:P .Spune-i ...

Re: Dragoste la prima vedere... (fantezie)

din 27 iul 2009 00:49 de SIMPLU

Nush dak aceasta fantezie a ta e reala sau nu dar ceea ce ati simtit voi era mai mult o atractie fizica si totusi un act de inconstientza sa ejacuezi in ea...macar puteai folosi un prezervativ sau ceva in fine presupun ca avea si ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 iul 2009 23:42 de samdan

Pentru a evita durerea trebuie sa te relaxezi total. Ceva de genul ca atunci cand esti pe buda pentru treaba mare. Sfincterul anal se poate dilata foarte mult, asa ca totul tine de relaxarea ta.

Re: Re: Re: Re: ???

din 26 iul 2009 22:56 de Firentze

Eu nu inteleg ceva...de ce un baiat nu se multumeste cu o singura fata?De ce-i trebuie sex de la fiecare in parte:-? Eu sunt cu prietenul meu de vreo 4-5 luni ne cunoastem de vreo 2 ani si m-a asteptat pana in momentul de fata...eu sper sa ramanem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intepaturi vaginal

din 26 iul 2009 22:07 de petra

Am 23 de ani sunt casatorita de 5 ani si nu am copii..cu aceasi problema ma cronfrunt si eu de cativa ani zile..cand ma apuca cateo criza nu ma pot misca 30 min...la medic ajug decat odata pe an si atunci doar urmez un tratament si mi'se spune sa ...

Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 26 iul 2009 21:07 de CARMEN

da,am simtit,de aceea trebuie sa lasi trecutul in pace, sa-l uiti ,altfel nu vei reusi deloc sa-ti vezi de viata,suferi foarte mult,simti ca altcineva nu mai este pt tine decat acea pers.,ea era jumatatea ta sau chestii de genu',din ce am inteles ...

Re: Re: Re: O fi insarcinata?

din 26 iul 2009 20:05 de simosimina

se mai intampla sa iti intarzie..eu iau anticonceptionale..si ar trebui sa vina fix la 28 de zile..dar si mie imi intarzie... Inainte sa iau anticonceptionale la fel pateam..nu imi venea cu saptamanile... Si nu am ramas niciodata

Re: Re: O fi insarcinata?

din 26 iul 2009 20:00 de eu

Eu stiu ca nu ai cum sa ramai cu 5 zile inainte sa iti vina,dar mie nu mi-a mai venit.Adica eu calculasem ca trebuie sa imi vina pe 05iul, dar nu mi-a mai venit.

Re: Re: Re: Voi mai cititi?

din 26 iul 2009 15:37 de sweety16

Nu nu prea imi place sa citesc...citesc doar atunci cand trebuie

Ginecologu', bata'l vina!

din 26 iul 2009 15:33 de leppflops17

Cred ca intai trebuie sa scap de mama ca sa ajung la ginecolog de una singura :lol: nu sunt sigura ca vreau ca mama sa afle ca nu mai sunt virgina asa repede :ninja: Stie careva vreun ginecolog bun prin Ploiesti? Femeie daca se poate, nu cred ...

Re: Voi mai cititi?

din 26 iul 2009 14:40 de valentine

Im here. Chiar fac schimb de carti cu amici/amice. Eu ii dau cutarica cartea sa o citeasca, ea/el imi da alta de gen, iar cand le terminam de citit ni le returnam:rolleyes: Romanele politiste, de dragoste, bla bla, mi se par doar pentru cei ...

Re: ...

din 26 iul 2009 11:25 de SORIN28

Sa-mi explici si mie de ce ai luat postinor daca ati facut sex protejat? Dereglarile sunt de la postinor si desi l-ai luat degeaba(parerea mea, tinand cont ca abia ce iti trecuse menstruatia) n-ai nici o sansa sa fii insarcinata. Postinor + ...

Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 25 iul 2009 17:20 de sweetgirl16

aiureli!daca vreti sa slabiti trebuie sa aveti un regim de viata cat mai sanatos:ok:

Re: Re: Epilatul la barbati

din 25 iul 2009 13:35 de doom

gandesti corect ...

...

din 25 iul 2009 11:18 de Izza

Buna as avea si eu o intrebare..Daca am avut contact sexual in seara de 24-25 iunie, ciclul dabea imi trecuse cu o zi sau chiar 2..am luat postinor cred ca prea repede cam la o jumatate de ora dupa contact..si a2a pastila am luat-o la 12 ore.e vreo ...

Re: Epilatul la barbati

din 24 iul 2009 22:03 de ZZZ

Poti sa te epilezi ...dar ca barbat...la subbrat,inghinalurile ..,..dintre craci...parti inestetice iar pe corp abdomen,pectorali,picioare,maini sa-l rarefiezi ...cu un aparat de ras ...recomand braun silk epil are si epilator si ras si tot ...

Re: Re: Ceva sfaturi va rog :d

din 24 iul 2009 19:40 de deea88

pozitia misionarului..de obicei asta se recomanda pt prima data

Re: Re: Re: Re: o sg data iubiti cu adevarat

din 24 iul 2009 19:32 de DarkAngel

In momentul cand o sa vrei sa te schimbi doar pentru ca tu te vei simti mai bine schimband ceva la tine (indiferent ce ai pierde sau ai castiga prin schimbarea dorita ) atunci te-ai schimbat cu adevarat si vei fi o noua persoana. Uite un sfat, este ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti!

din 24 iul 2009 19:28 de yony

uh esty fata, nu? mi se pare mie sau incerci sa gasesty neaparat o explicatzie pt k prietenul tau nu te cauta deloc, cu zilele, cu scuza k are treaba??? dak ii asa ity zic io k nu ii deloc ok, macar un sms de nb ity poate trm, sau cand aRe o ...

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 24 iul 2009 19:03 de Doctor

Salut am 19 ani..viata sexuala am inceput-o la 16 ani...partenere de pat nu am avut mai mult de 10...am avut norocul sa dau peste fete epilate sau cel putin rase in zona pubiana....insa am avut nenorocul sa dau acum vre-o 6 luni peste o fata de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 403 din 1098
«   1 ... 400   401   402   403   404   405   406 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare