Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos

din 29 iul 2009 11:48 de angela

E destul de greu sa pastrezi o relatie la distanta, pentru ca intervine neincrederea, gelozia, etc, si ince, incet relatia se stinge. Poate raceala lui e un semn ca el ar vrea ca relatia voastra sa se stinga de la sine, avand in vedere ca o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu pr

din 29 iul 2009 00:46 de Firentze

Asa este!Pana la urma toate parerile sunt impartite...sper ca pana la final totul va fi bine iar noi sa ramanem impreuna si fericiti:love: Imi doresc ceva mai mult cu el decato simpla relatie...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m

din 29 iul 2009 00:43 de Pasaroi_Cuminte

Nu este nebunie. Se numeste frica. Daca n-are nici un motiv sa minta atunci spune adevarul Da. E normal. Ca sa te iubeasca trebuie in primul rand sa traiasca. Ca sa traiasca trebuie sa munceasca. E logic. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la

din 29 iul 2009 00:34 de adelina94

hei eu nu cred ca un baiat sta cu o fata doar pentru ceva anume...eu una nu as sta cu un baiat asa numa...sa pierd vremea si nu cred ca toti baieti fac asta :-* trebuie sa ai incredere in el :love:

Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 29 iul 2009 00:22 de simosimina

Nu stiu ce sa zic. Logic si normal atunci cand iubesti..chiar daca esti departe de iubit/a...sa suni..sa vorbiti mereu... Adica mie asa mi se pare normal. Ce e aia sa nu vb la telefon? Mai ales ca sunteti din orase diferite. Sincer, fara sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: re:

din 28 iul 2009 22:07 de vladbodan

inseamna ca nu ai nici o idee unde ii este clitorisul daca iti trebuie atata timp ca sa ii faci un simplu preludiu care poate dura la absolut orice femeie 10 minute si poate atinge orgasm ... hai poate nu orice ... 20 maxim;)

re

din 28 iul 2009 16:32 de L..

scuze ca nu am mai raspuns...pai nu e deacord cu el..intre noi 2 e diferenta de 4 ani...zice ca el nu vrea sa stea cu mine ci doar sa isi satisfaca nevoile..si chestii de genul..ea nu suporta sa ma vada iesind in oras cu altcineva fara ea...unde merg ...

Re: Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu

din 28 iul 2009 15:54 de :)

poti iubi pe cineva foarte repede , poti dobandi o impresie care te conduce la "te iubesc" repede. de ce trebuie neaparat sa fie o perioada lunga de tip ?:| personal cred ca iubirea e un sentiment complex :D care nu inseamna doar ca-ti place cum ...

din 28 iul 2009 15:30 de angela

Discuta cu el la telefon, si intreaba-l care e problema de ce te evita.Daca stai sa te framanti, nu rezolvi nimic. Ia taurul de coarne!!!:zorro:

Re: Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doar..

din 28 iul 2009 15:11 de rebeka

sex:love::heart:

din 28 iul 2009 14:01 de Black_06

Oricat de ocupat ar fi tot este timp de un sms,crede-ma,nu ii ia mai mult de 1 min,un simplu "mi-e dor de tine" sau un "te iubesc"....cuvintele astea isi au efectul lor chiar daca sunt simple in sine..... Parerea mea este ca nu mai simte nimic ...

Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 12:05 de Firentze

Buna ziua!Am si eu o problema.Ma cunosc cu prietenul meu de 2 ani cam asa si sunt cu el de vreo 4-5 luni.Eu sunt din Iasi el din Braila(distanta nu a constituit sa zic pana acum o problema...). Ei bine acum o luna mi-am inceput viata sexuala cu ...

Re: Re: Rasul

din 28 iul 2009 01:40 de Tifa

cum reusesti sa te dai cu crema depilatoare? O.O pe mine ma ustura :blink::blink: eu ma fac cu lama, dar e destul de aiurea ca trebuie in fiecare seara sa ma fac, pt ca imediat creste. Si mie mi se pare absolut necesar, pt ca e mai aerisit, mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mu

din 28 iul 2009 00:50 de ExoticDream

Chestia cu "partenera nu le ofera ce-si doresc" este discutabila. Inainte de a trece la "fapte", lucrurile trebuie "scoase pe masa", aduse la cunostinta, stiute, apoi analizate IMPREUNA, fiecare spune ce nemultumiri si dorinte are si apoi se ia ...

Adevbar:

din 28 iul 2009 00:11 de cristy7raide

Ba fratilor... sa nu va mai aud cu Naposimul... In primul rand daca tot vreti sa luati, trebuie sa stiti adevarul despre el.. Naposimul este defapt un medicament pentru handicapati (daca nu ma credeti, intrebati si in alta parte) iar a-2a lui ...

Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??

din 27 iul 2009 22:33 de sweety16

Mai..eu ii inteleg.daca partenera nu le ofera ce-si doresc si isi gasesc una disponibila, ba chiar care se ofera pe tava, de ce ar refuza?Oricine mai calca stramb din cand in cand...O:):-`

Sky is the limit ;D (jurnal deschis)

din 27 iul 2009 22:33 de leppflops17

Bun deci m'am gandit si eu sa imi fac un jurnal din simplul motiv ca n'am mai avut unul de aprox 3 ani, si ala vai de mama lui :~* Dupa o zi plina de alergat din calea uraganului 'el cocalario' care s'a abatut asupra prietenilor mei - deci si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri in

din 27 iul 2009 22:23 de sweety16

Oooo da...aia chiar erau obsedati bine de tot dupa tine.Chiar asa sa alerge dupa tine, tu fiind cu prietenul tau...cred ca fost naspa rau.e mult prea greu sa intelegi specia asta masculina...(nu-mi sariti in cap ca am generalizat)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri insist

din 27 iul 2009 22:02 de leppflops17

Mda si eu am cam aceeasi problema, sincera sa fiu. :` Si este FOARTE aiurea! Acum aprox 2h jumate eram pe afara cu iubitu meu si cu catziva prieteni... ce faceam? fugeam de vreo 10 cocalari sau ce naiba erau, care se tineau dupa mine si au venit sa ...

Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 27 iul 2009 17:34 de angela

Scrii foarte frumos. Te-ai gandit sa scrii o carte? Sincer, imi place foarte mult stilul tau de a te exprima. Din alt punct de vedere, poate ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, si sa lupti pentru ceea ce vrei. In viata e greu sa gasesti ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 402 din 1098
«   1 ... 399   400   401   402   403   404   405 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare