Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?! din 31 iul 2009 16:34 de sweetgirl16
Eu una nu mi-as fi daruit virginitatea pe bani...trebuie sa fi dementa ca sa faci asa ceva...cate tampenii mai vad si mai aud...:wacko::wacko:
Re: Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 16:07 de mihaela
am discutat de multe ori dar nu vrea sa ma asculte si el nu vede nici o problema in relatia noastra...cand vb la tel si incerc sa discut cu el despre asta imi spune ca are treaba sau seara imi spune ca ii e somn si cand suntem fata in fata evita ...
Re: Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 15:12 de angela
Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 15:10 de angela
El tipa la tine nu doar de fata cu prietenii lui, ci si cand sunteti doar voi doi, deci problema nu ar fi neaparat anturajul lui, la urma urmelor aceiasi prieteni ii avea si acum 2 ani, deci si in prezent.Problema e undeva la mijloc, poate el nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..... din 31 iul 2009 03:56 de the_gogu
Oameni puiule...oameni...de acestia trebuie sa te feresti...
Am boala pe lume poate ca de asta nu-mi mai arde acum de glume
Si cad pe ganduri cand il vad pe tata ca nu mai poate sa isi lege singur cravata
Iar mama saraca munceste de atatia ani ...
Re: Dezvirginarea din 31 iul 2009 00:37 de Cristinik
Prima data doare , nu poti sa zici ca nu doare...:mellow:trebuie sa fi excitata...si uiti de durere...:~*ai grija in continuare:*
Re: virgin la 24 de ani din 30 iul 2009 23:42 de sweety16
Mai nu pot sa spun ca e rau dar trebuie sa fie un motiv pt care inca esti virgin.Deci...nu stiu cum sa ma exprim ar cam fi cazul sa o faci(bn sper sa reusesti sa ai cu cine)%%-
Re: Vreau sa slabesc din 30 iul 2009 22:28 de ciupercut
e greu sa ti recomand ceva sigur 100 % pt ca si eu sunt plinuta si ma chinui sa dau jos cateva kg. Am incercat diferite creme, alimente surpriza si unele pastile naturale....toate acestea in zadar...doar bani aruncati pe fereastra.
In schimb am ...
Re: virgin la 24 de ani din 30 iul 2009 21:31 de BBU
N-are nimic ca esti virgin la anii astia ....
In primul rand fii mandru ca nu ai cum sa dovedesti ca barbat ca esti virgin sau nu ,deoarece nu ai himen sau ceva care sa se rupa sau sa se schimbe la contact sexual...
In al doilea rand ...
Re: Re: Re: Dezvirginarea... din 30 iul 2009 17:21 de Firentze
Nu este adevarat!
Daca esti virgina nu trebuie sa-ti curga sange neaparat de la primul contact sexual...daca ai himenul mai elastic spre exemplu o sa se rupa foarte greu...
Mie de exemplu mi-a curs abia a2a zi sange...pe momentul ala nu...si eram ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 30 iul 2009 16:52 de Black_06
Completez...chiar daca cele doua persoane sunt apropiate sau la departare,trebuie sa existe incredere,respect reciproc si iubire...nu este valabil neaparat pentru o relatie la departare,ce-i drept...intr-o astfel de relatie trebuie ceva mai ...
Re: parintii mei nu il accepta. din 30 iul 2009 15:01 de Firentze
Foarte frumos din partea lui sa stea cu chirie in orasul tau natal... .Si eu am o relatie la distanta...
Cu parintii tai ai putea vorbi si i-ai putea linisti spunandu-le ca nu ai de gand sa te mariti de la varsta asta,iar daca relatia asta va merge ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata p din 30 iul 2009 13:41 de Firentze
Chiar daca e prima data chiar daca trebuie sa-ti vina menstruatia intotdeauna va exista riscul sa ramai insarcinata daca o faci neprotejat
Informeaza-te mai bine totusi!
Ceea ce ti-a spus prietenul tau se numeste"coit intrerupt",dar tu ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 30 iul 2009 13:23 de Firentze
Intr-adevar asa este dar noi doi am mai trecut prin chestii de genu si am incredere in el stiu ca atunci cand este preocupat de ceva anume nu-i mai arde de nimic...dar intr-adevar se putea un sms desi nu-i adeptul sms-urilor
Am incredere in el,il ...
Re: eu vin tot cu o itnrebare din 30 iul 2009 10:17 de SAra
relax...toate astea sunt cauza stresului..
nu ai sanse de sarcina..
ani de zile se kinuie lumea sa aiba copii si nu reuseste...mai ales tu...kare ai facut doar petting...
dar ..pe viitor..iti recomand sa nu te joci ku fokul....
e ...
Re: Re: Toti ma critica din 30 iul 2009 01:57 de Bozgoru
1. fostu tau e un cretin frustrat
2. trebuie sa te doara in cur.... cel putin asa iti vei cunoaste prietenii adevarati..
Re: scaderea poftei sexuale din 30 iul 2009 00:39 de SIMPLU
Trebuie sa aiba ea vreo problema pt ca nu mai vrea sa faca mai des cu tn sex.Spune-i ce te nemultumeste,vorbeste cu ea si gasiti amandoi o solutie :D
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 29 iul 2009 22:26 de Firentze
Eu cred ca nu l-ai gasit pe MR.Right!
Sormea pana la 20 de ani a fost virgina asa ca nu-i bai:-j
Voiam sa-i iau exemplu dar am simtit ca al meu prieten trebuie sa fie primul asa ...:~*
Re: Obsedata de un tip din 29 iul 2009 19:13 de sweet_raluca
Parerea mea este sa-ti cauti unul care sa semene cu el. Vezi ce-ti place la el, si incearca sa-ti cauti unul care sa fie cam ka baiatu acesta... Trebuie sa gasesti unul care sa semene macar un pic cu el, doar sunt atatia baieti,nu? E imposibil sa ...
Rasul mai rar din 29 iul 2009 18:59 de lerra
e shji normal ca o sa creasca repede,,,,p-u ca te razi des.... eu de exemplu o sac odata in luna ..asha miam programat..... shi e destul de normal..... eu consider ca nu trebuie sa deprinzi epilarea mai de multe ori pe saptamina, caci el asha se ...
Pagina 401 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |