Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excit

din 3 aug 2009 14:24 de diana1772

Băi eu cred că e cu atât mai chinuitor pentru ei să nu se poată exprima atunci cand sunt excitati de o fată. :-? din câte am experimentat eu: Cănd e vorba de sărutat: începe sărutul uşor, mai mult cu buzele, încercând să-l ...

Re: cu cine pot merge la ginecolog?

din 3 aug 2009 14:22 de sweetgirl16

poti sa mergi si cu altcineva in care ai incredere nu numai cu parintii tai:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!!

din 3 aug 2009 13:05 de Buica123

Daca a fost luata dupa maxim 1 h de la contactul sexual neprotejat,ce sanse sunt cu aceasta pastila ca fata sa ramana insarcinata si de cate ori se ia? Se ia doar o data dupa contactul sexual? sau mai trebuie luata dupa un anumit interval?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...su

din 3 aug 2009 12:21 de anturika

:( dc totul trebuie sa se reduca la sex :unsure: da este adevarat ca joaca un rol destul de important intr-o relatie...dar mai este increderea, respectul, fidelitatea, sinceritatea..sunt si multe altele care conteaza...si care sunt mult mai ...

.

din 3 aug 2009 09:11 de Jo

nu ma nimic de ascuns,dar pur si simplu nu vreau cu ei. nu sunt o persoana foarte pudica, dar cu ei da. deci, nu conteaza cine e persoana doar trebuie sa fie majora nu?

Re: cu cine pot merge la ginecolog?

din 3 aug 2009 02:02 de tinkerbell

dc te feresti de parinti??? ai ceva de ascuns, incearca sa vorbesti cu ei...va fi mai bine...oricum trebuie sa mearga cu tine o persoana majora...!!!

Cu cine pot merge la ginecolog?

din 3 aug 2009 01:38 de Jo

salut, am si eu o intrebare. daca sunt inca minora cu cine pot merge la ginecolog? trebuie neaparat cu un parinte? sau pot si cu altcineva care este major? :wacko:

Re: Re: Cum sa fac sa accepte tata ca am prieten?

din 2 aug 2009 23:29 de SIMPLU

Mie imi este cam frica sa il prezint pentru ca nush ce reactie ar avea:|:huh:

Re: Re: Re: Ma plictisesc

din 2 aug 2009 16:33 de mandarina

buna idee%%-

Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 2 aug 2009 15:56 de indragostitu

nu suntt chiar de acor deoarece..dak vei sta mult timp singur te vei gandi prea mult la asta si ..nu stiu dak asa este la toata lumea dat eu poate am facut o greseala..dar miam can neglijat prietenii pt iubita..iar cand ma parasti..mam simtit ...

Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 2 aug 2009 15:16 de SORIN28

Eu am impresia ca tu ori ai probleme cu cititul ori ai scris cand ai venit dupa un chef. Unde vezi tu ca ii reproseaza faptul ca ea nu face oral? Ea doar se gandeste ca ii va reprosa...atat si nimic mai mult. Citeste mai bine, chiar si de mai ...

Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat

din 2 aug 2009 13:35 de nimik_legal

1. eu sunt cu iubitul meu de 2 luni. ne intalnim zilnic de la 1 pana pe la 8... stam mereu imprreuna pt k avem prieteni comuni... nu iese fara mine...rar cand o face...si atunci trebuie sa ma rog de el sa plece cu prietenii lui... 2. dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 2 aug 2009 12:51 de simosimina

din pacate da...pentru ca altfel o iei efectiv razna... cum am mai spus cunosc si eu vreo 2 persoane asa... Acum daca el este mai "timid" asa..ce vrei sa faca? Sa ramana asa pe vecie? Sa nu isi faca si el o viata proprie. Probabil ca dupa ce nu va ...

Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 2 aug 2009 12:47 de simosimina

Niciodata sa nu faci ceva din obligatie, ci sa faci doar daca iti doresti. Cat despre sexul oral acelasi lucru il pot spune. Trebuie sa fi tu pregatita sa faci acest pas.. Iar daca el continua sa iti reproseze ca el iti face si tu nu...inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de

din 2 aug 2009 12:39 de sweetgirl16

daca il ierti trebuie sa fi in stare sa nu ii reprosezi nimic din ce ti-a facut pt ca astfel nu va merge relatia vostra:unsure::ok:

Re: Re: Ma plictisesc

din 2 aug 2009 05:37 de BalaZzAr

dar nu pot...ii ca si cum mi-ar cere cineva sa ma las de fumat. ma simt ciudat si simt un fel de durere. Poate ca este din obisnuinta... trebuie sa imi gasesc alta ocupatie

Re: Ma masturbez de ciuda!!!

din 2 aug 2009 04:06 de hot_nurse

Am 19 ani shi am si io o problema. De fapt nu stiu cum sa incep... Ma masturbez aproape zilnic. Nu o fac constant. Cate odata fac pauza de cateva zile dar pana la urma nu mai rezist. Problema este ca ca desi nu vreau sa recunosc, ma masturbez de ...

Re: Ne certam mereu! Ce este de facut?

din 2 aug 2009 03:43 de ExoticDream

Nu stiu daca baiatul asta te (mai) iubeste, dar la 20 de ani anturajul nu este un motiv pentru care el sa nu te respecte! Modul in care se comporta cu tine denota carente de maturizare si educatie. Ca are chef sau nu, trebuie sa discutati serios ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zi

din 2 aug 2009 03:21 de cata

[b]pana akum 3 luni fata mea era un depozit de cosuri..stiti kum am scapat?am folosit pudra de argila de la asla vital si mam spalat ku apa sarata p fata de 3 ori p ziii sa nu aveti incredere in skinoren e panarama de crema va recomand sa stati ...

Re: Cum sa fac sa accepte tata ca am prieten?

din 2 aug 2009 03:04 de ExoticDream

Eu i-as spune.... si chiar as gasi o ocazie sa i-l prezint. Daca prietenul tau este un baiat ok, cred ca pana si un tata "comunist" ar intelege ca, indiferent cat te-ar tine in casa, la scoala tot trebuie sa mergi si, daca e vorba sa te ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 399 din 1098
«   1 ... 396   397   398   399   400   401   402 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare