Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Test Sarcina Barza

din 1 aug 2009 23:46 de ana

[b]daca nu esti iti apare doar o liniuta,daca esti iti apar 2 liniute[/b]

Re: Re: decalotare

din 1 aug 2009 21:40 de fratzik

"Ciupercutele alea" sau "branza" nu e decat smegma care hidrateaza si protrejeaza glandul de infectii!!

Re: 17 ani,singur si nebun?

din 1 aug 2009 17:02 de trudninkaya

toul va fi OK... toti la rindul lor trec prin asemenea situatii mai ales odata in viata. nu dispera: ASTA E SLOGANUL CARE MEREU MA INKURAJAT SI MIA DAT PUTERI.TU ESTI INKA TINEREL SI FERICIREA E TOT INNAINTE , POATE TU NU CAUTI UNDE TREBUIE CA SA ...

Re: 17 ani,singur si nebun?

din 1 aug 2009 16:55 de dracitza

:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 1 aug 2009 14:11 de ExoticDream

Tu ai un fix cu prostituatele astea.... Chiar crezi ca virginitatea este o boala care trebuie tratata indiferent cum?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :

din 1 aug 2009 10:51 de the_gogu

fratilor...ce ati incep[ut aici(afara de 1-2 useri care au scris) unuia i se pare ciudat ca s-a dat un sfat sa se pastreze pentru o fata care merita si il trimite la curve, altu ma ia cu chestii legate de faptul ca prostitutia e ilegala(parca nu ...

Re: POT RAMANE INSARCINATA

din 1 aug 2009 10:46 de SORIN28

Ar fi mai bine daca ne-ai da mai multe detalii inainte de a spune cineva de aici o parere: Cand ai vazut ca s-a rupt prezervativul? In timp ce faceati sex sau dupa ce a ejaculat? De unde stiti voi ca sunt snse? Erati prezenti si ati ...

Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 1 aug 2009 10:27 de simosimina

...ce conteaza ce zice lumea dreaq..?! De parca ar sta in parerea lor :)) Ideea ar fi sa faca ceva in sensul asta... Nush de ce puneti lumea in fata...nici nu ar trebui sa te intereseze ce zice lumea... Asa ca dusul la prostituate ramane cea ...

Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 1 aug 2009 09:48 de muckles

i think this is the best answer .... (parerea mea)

Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 1 aug 2009 06:23 de Bozgoru

mai lumea nu-si da seama.. daca esti sau u virgin asa ca.. trebuie sa te comporti ca si cum nu ai fi.. eu am doi prieteni virgini.. si au... exact 24 de ani..:D ei nu vorbesc niciodata despre asta... fetelor nici nu le trece prin cap ca-s virgini.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

din 1 aug 2009 04:29 de ExoticDream

Beats me too! Imi pun - retoric - aceeasi intrebare de mai multi ani.... Cu toate studiile de psihologie si anatomie pe care le-am citit, tot nu pot intelege de ce mintea si sufletul omului sunt atat de "subred" construite incat nu au ...

Re: Re: virgin la 24 de ani

din 1 aug 2009 04:01 de ExoticDream

Asa este. Nici o statistica nu arata ca rata mortalitatii din acest motiv ar fi una ingrijoratoare. Nu stiu ce sens are mandria asta de nepurtator de himen, mai degraba as zice ca poate fi mandru ca nu s-a lasat influentat de gura lumii. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 1 aug 2009 03:25 de ExoticDream

Trimiterea la prostituate mi se pare o exagerare care denota o puternica influenta a "[i]trend[/i]ului" conform caruia trebuie musai sa faci sex repede ca sa fii [i]cool[/i] sau in rand cu lumea! Omul a specificat ca nu a fost foarte interesat ...

Re: as vrea sa raman insarcinata

din 1 aug 2009 00:49 de yony

dak folositzi prezervativ, gaureste-l.... dak iei anticonceptzionale.. nu mai lua si gata... :P ce metode de protectzie folositzi??

Re: Re: Dezvirginarea

din 1 aug 2009 00:41 de mefisto

sa tio bage bine...atata tot...eu am dezvirginat 3 pana acum...:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 1 aug 2009 00:21 de baby

alooooo! aloooooo!!! ce-i aici?:` ce aveti mai?:huh: unu stiga sa-si pastreze virginitatea,altu il trimite la cur*ve:` unu vorbeste de parca e atins de febra comunismului si altu parca e pestele din capatul trotuarului. Maaai ...

As vrea sa raman insarcinata

din 31 iul 2009 23:34 de pisy

%%-asa vrea dar nu stiu cum sa-l pacalesc pe sotul meu el crede ca inca nu e timpul fiind de 3 ani impreuna sincera sa fiu am obosit sa incerc sa-l conving asa ca imi mai trebuie idei asa ca AJUTOOOOOR.:o

Re: Adevbar:

din 31 iul 2009 20:25 de sherry

vedeti voi mai tarziu ce si cum e naposimul si ce poate face:D

Re: Eliminarile vaginale sunt grave?

din 31 iul 2009 18:44 de vikY

odata cu inceperea relatiilor sexuale se incep si eliminarile vaginale!ele sunt diferite,pot fi mai abundeste cind racesti la organele genitale sau se pot transmite microbi de la partener,in rezultatul careia apar elim inarile.cel mai bun ...

Re: Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginita

din 31 iul 2009 17:46 de Firentze

Poi da sa fii tampita sa faci asa ceva!Cel mai bine e s-o faci atunci cand simti si nu pe bani!!!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 400 din 1098
«   1 ... 397   398   399   400   401   402   403 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare