Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: De ce se rup prezervativele?!!

din 15 iun 2009 10:29 de Incepator

Hmm...puneti si voi un link de la vreun tutorial de pus prezervative . How to...

Re: De ce se rup prezervativele?!!

din 15 iun 2009 10:21 de simosimina

probabil nu le pui cum trebuie.. Cand foloseam noua nu ni s-a intamplat decat o singura data ...foloseam Durex...si dupa ce s-a spart am vazut si cauza...un fir de par lung de la mine din cap se lipise de el..si pur si simplu l-a taiat:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acte pt cununie???

din 15 iun 2009 07:13 de nico

draga ralu nu iti face griji se poate sa te casatoresti la 16 ani ca si eu ma voi casatori anul acesta dar iti trebuie doar o aprobare de la parinti dar daca tu vrei sa te casatoresti in secret nu stiu daca se poate.sper sa ai noroc si sa te poti ...

Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 14 iun 2009 14:23 de Alex

eu am cumparat amix 200.miercuri mi-a venit coletu si de atunki iua pastilele,adik de 5 zile.am luat amix 200 ptr 4 saptamni,de slabit 14 kg.oameni buni trebuie sa aveti si rabdare.voi vreti aja pe loc.hodoronc tronc hai sa scada acul de la ...

Re: Re: cum sa uit

din 14 iun 2009 02:06 de ExoticDream

Pana acum nu am crezut ca asa ceva functioneaza (la mine continua sa nu se aplice acest algoritm), dar observ in jurul meu ca pana si iubiri pe care le credeam indestructibile mor cand apare o greseala, chiar daca nu este de magnitudinea unui ...

Re: cum sa uit

din 13 iun 2009 23:36 de cineva

1. Mereu cand iti "fuge" mintea la ea si te apuca doru de acea persoana, te gandesti la tot ce ti-a facut ea rau tie sau ti-a gresit (inselat , mintit etc) 2. De fiecare data cand o vezi pe strada sau daca te suna , contacteaza pe mess etc NU O ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri

din 13 iun 2009 11:39 de andreiii

multumesc mult de sfaturi, asa cred si eu ca a aparut monotonie din moment ce aproape de fiecare data cand ne intalneam, rareori ieseam in oras, era toata ziua la mine :) dar m-am gandit la asta cu mult timp inainte si a zis ca nu are nici o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 13 iun 2009 03:14 de ExoticDream

Uite ca l-au citit cateva persoane si, desi suntem cam severi in privinta limbii romane, tu ai trecut cu bine "proba"! Trebuie sa existe o explicatie.... Din ceea ce spui tu, nu pare sa se vada vreo fisura, dar stii cum este... adevarul ...

Re: Re: Re: aspectul fizic

din 13 iun 2009 02:41 de ExoticDream

Eu accept varianta asta (slanina nu o suport organic!). In general, tipii "lucrati" la sala fac parte din categoria barbatilor care ar face orice (inclusiv sa piarda o droaie de timp) doar pentru "a da bine" in fata femeilor si a-si usura calea ...

Re: Re: Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teap

din 12 iun 2009 20:25 de yony

suna bine....:~*:D:D

Re: Re: aspectul fizic

din 12 iun 2009 18:52 de Listener

Aici te contrazic total... Fetele vad altcumva partea fizica,muschii sunt pe ultimul loc. Iti dau un exemplu fi atent la toti oamenii grasi cu burta si toate cele la propiu ce gagici au. Si uitate la cel mai atletic sa vezi ce greu se baga ...

Re: Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teapan.

din 12 iun 2009 10:27 de pacpac

in public e cel mai frumos sa-l intarati rau de tot pana ajunge la punctul in care nu se mai poate abtine si te mai pipaie cu ricul ca cineva sa va vada.At sti sigur ca dabia se mai suporta sa nu te tavaleasca acolo:)) si trebuie neaparat gasit ...

Re: de ne uitat....

din 12 iun 2009 09:19 de pacpac

depinde f mult de saurt,daca e foarte pasional si un pumn o excita:))) Serios acum,daca sarutul este f pasional simpla managiere a mainilor o excita,dar cred ca ce mai repede si mult se excita daca o mangai usor cu buricele degetelor pe spate de ...

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 12 iun 2009 02:34 de Analizer

Uite ,fara sa jignesc pe nici o fata ,dar asa este ,am vazut-o cu ochii mei si este foarte adevarat . Fetele care isi incep viata sexuala au inceput sa se dezvolte ,mai pe intelesul vostru ,au inceput sa isi dea drumu corpului ,formand o forma ...

Mangaieri in timpul unui sarut

din 12 iun 2009 01:00 de maryus

in ce locuri trebuie sa o mangai in timpul unui sarut pentru a o exita cat mai bine:huh:(?) spate :-`picioare:-`:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 iun 2009 21:54 de Black_06

Wake up,real life :ok: Imi pare rau sa iti spun dar eu cred ca ea a fost impresionata de tipul smecher(daca ma intelegi).....cand l-a gasit pe cel virgin si rupt de cotitian,pur si simplu s-a schimbat....imi pare rau sa iti zic dar nu trebuia sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa`mi conving prietenu

din 11 iun 2009 21:27 de BabyKitty

nu stiu sincer daca ii va trece:( sa ma duc fara sa vrea si el:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 iun 2009 21:17 de andreiii

Sunt 99% ca aproape nimeni nu va citi mesajul asta pe deplin deoarece e foarte lung si plin de propozitii "non sense" dar simt ca innebunesc incet si trebuie sa ma descarc cumva..... Nu stiu sigur daca trebuia sa postez la Jurnale.. insa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:30 de Listener

Trebuie sa lasi frica deoparte si sa te motivezi. Dupa cum am zis mai sus. PS:Eu zic ca prietenul tau ar trebui sa afle. Gandeste logic pana nu e prea tarziu (})

Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:10 de BabyKitty

Mai mult ma sperii:ermm: Deocamdata nu are ce sa`mi faca ptr. ca de iesit din casa nu am mai iesit, iar nr. de telefon mi`l schimb azi sau maine. Eu nu prea pot sa ma implic sa aflu ce face el, pe unde si cum ptr. ca sincer imi e frica si in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 415 din 1098
«   1 ... 412   413   414   415   416   417   418 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare