Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 1 iun 2009 14:02 de george_ste2007

Dereglati psihici, rau de tot. Anormali si tembeli, indiferent de sursa acestei povesti scabroase.

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 1 iun 2009 14:02 de george_ste2007

Dereglati psihici, rau de tot. Anormali si tembeli, indiferent de sursa acestei povesti scabroase.

Re: Durata actului sexual!

din 1 iun 2009 13:22 de george_ste2007

Dupa mai multa experienta reusesti ca barbat sa stii sa ai un act sexual indelungat.Recurgeti la mult sex oral reciproc, apoi sex normal,repetati oral si o sa ajunge-ti si la 2 ore de act sexual fara ejaculare,iar partenera sa aiba multiple ...

Re: Re: Pareri si impresii ?

din 1 iun 2009 01:33 de Love Kiss

Poate pentru tine pare general dar pentru altii care se informeaza de la x si y poate pare ceva destul de nou. Se intelege la ce se refera... Cum sa fi cu o fata,cum trebuie sa te comporti si sa folosesti seductia. Da totul pare de baza ...

Re: Pareri si impresii ?

din 1 iun 2009 00:45 de DarkAngel

tot ce ai spus aici este spus la modul general. pana cand nu ai niste date statistice concrete sa sustina ce ai mentionat nu am de spus nimic. Si ideea de baza al acestui discurs este ?

Pareri si impresii ?

din 31 mai 2009 23:50 de Love Kiss

De curand m-am interesat despre seductie si am gasit o poveste a unui baiat destul de interesanta. Tipul era din Bistrita acea cam 22 de ani si era virgin,in prezent are 24 de ani si spune sau chiar a pus poze cu el lingandu-se cu trei fete (erau ...

Re: Re: Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 30 mai 2009 23:10 de Dunno

Pai daca ar mea prietena ar iesi in oras cu un altul n-ar mai fi cu mine . El,ar fi si el de vina daca ar stii ca tipa e cu cineva si cu toate astea o invita sa iasa la un cico. Tie iti recomand un manual de clasa a patra .

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 30 mai 2009 18:58 de adina

nu-i nimic lucrurile se pot remedia esti tanara ai toata viatza inainte sa inveti sa saruti frantuzeste yo am 13 ani sh am invatzat pe la 12 ani sa sarut ca la carte:-' nu trebuie sa stii cine stie ce ai satzi dai seam la fatza locului pana atunci ...

Re: Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 30 mai 2009 12:38 de yony

depinde si de increderea p care o ai in medicul pe care l-ai consultat...

Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 30 mai 2009 12:34 de baby

pai uite spre exemplu mie nu mi-a facut analize doar o ecografie vaginala:ermm: si mi-a dat diane 35 ca a zis ca is bune pt chisturile ovariene noroc ca nu m-am ingrasat. dar sunt atatea fete care patesc multe chestii naspa o farmacista ...

Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 30 mai 2009 12:15 de alin

cine vrea sa o inavt sa sarute ? Cred ca ideea asta cu "trebuie sa stim sa sarutam" e imprumutata de la tv.Ce se faceau oare bunicii nostri , care traiau cum traiau si deci e klar ca nu aveau pe cine sa intrebe cum se saruta. Urmeaza ...

Re:

din 30 mai 2009 10:54 de dutza

O intrbare mica...la care vreau neaparat sa aflu raspunsul!!:D:D:D E adevarat ca daca faci blowjob iti crapa limba?? k am o colega si as vrea sai dau maxim>:)>:) adik tot zice de altiii vai uite ce face ala/aia si ea are km multi bani la ea ...

Re: Re: Get-in-love

din 30 mai 2009 09:08 de manex

Re: Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 29 mai 2009 21:18 de Andreey

la inceput nu stiam ca ea mai are pe cineva.. dar observam ca tot ii trimitea mesaje cuiva.. apoi mia zis ca mai are pe cineva dar " nu trebuie sa imi fac griji pentru el ".. asta a zis ea ... nu mam bagat.. daca femeia ta accepta sa iasa in oras cu ...

Zile pentru care nu s-a inventat inca o culoare!

din 29 mai 2009 00:43 de ExoticDream

Gandim in culori, cei mai norocosi dintre noi visam in culori, ne-am obisnuit sa asociem franturi de imagini fiecarui detaliu al vietii noastre.... (pentru a fi onesti cu ceea ce simtim, trebuie sa adaugam si "inchiderea" multimii de culori, adaugand ...

Re: Cum decurge un avort?

din 28 mai 2009 08:56 de lourdess

Rugaciunea unui copil nenascut lasatii pe copii sa traiasca,nu ii omorati aparatii nu le faceti rau,viata lor depinde de voi Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de ...

Re: Re: Re: Re: sarutul

din 28 mai 2009 04:25 de Kristina

Sunt de akord ku _omul negru_Trebuie sa fii stapin pe tine:ninja:BAIETI,sa nu kredeti ka fetelor le trebuie tare tehnika asta a sarutului,principalul e ka daka stii a seduce o fata asa kum trebuie si daca o poti duce pina la ultima cursa,adika pina ...

Re: sfatu meu

din 28 mai 2009 00:48 de lourdess

http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/

Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez

din 27 mai 2009 22:13 de no name

Te-a durut rau?as vrea sa stiu pt k am incercat si eu cu prietenul meu si cand am vazut ca doare am renuntat...:mellow:

Re: Re: ....

din 27 mai 2009 21:32 de Firefox

Scuzati.. productiile F-Fox... au avut intarzieri.. deci.... ce sa va zic.. saptamani plictisitoare... lungi... uneori am avut parte de zile bune.. alteori de zile rele... Deci.. am fost prin oras.. foarte rar.. cred ca de 3 ori.. am ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 419 din 1098
«   1 ... 416   417   418   419   420   421   422 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare