Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 8 mai 2009 22:29 de mona86

Daca ai ideile atat de fixe in cap....la ce puii mei mai vrei un sfat de la noi?Daca tu crezi ca nu e "viitorul tau sot" lasa-l si treci la urmatorul.dupa 2 ani ar cam trebui sa stii ce vrei,dar daca nu stii,(ar fii ceva normal si asta)mai ...

Re: Re: Re: Re: La 16 ani urla hormonii in mine!

din 8 mai 2009 22:26 de dizzy

nu am auzit in viata mea ceva mai trist de atat:wacko::unsure:

Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 8 mai 2009 20:08 de lyly

..................... tocmai aici e problema. sunt impreuna cu iubitul de mai mult de 2 ani , dar nu am locuit impreuna si nici in viitorul apropiat nu cred ca se va intampla. deci situatia asta poate dura mult timp de acum incolo. ...

Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 8 mai 2009 18:43 de pacpac

un draq.si noua cate ore ar trebui sa scriem.sa fim seriosi nici voi nici noi nu suntem perfecti.Dupa mine,atata timp cat vb DESCHIS unul cu celalat despre absolut orice,va intelegeti bine la toate capitolele,va respectati si iubiti,puteti trece ...

Re: calitatile unui viitor sot !

din 8 mai 2009 18:33 de baby

cred ca imi trebuie 3 ore ca sa scriu tot:lol: eu deocamdata sunt de parere ca nu o sa gasesc niciodata barbatul perfect pt mine:unsure: la toti gasesc cate ceva aiurea :,:-*

Calitatile unui viitor sot!

din 8 mai 2009 18:29 de lyly

ce calitati trebuie sa indeplineasca un viitor sot...in asa fel incat o femeie sa-si dea seama daca va fi un barbat de viitor, poate avea incredere in el, ???!!!

Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 7 mai 2009 18:27 de DarkAngel

Este normal sa ai un moment in care analizezi ce s-a intamplat si cum te simti dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi viata sociala,gandurile se pot ordona si inainte de culcare. Si nu strica sa ai in jurul tau oameni energici si veseli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mai 2009 16:26 de ..anonim

Doamne shi ieu kre imi faceam probleme ca al meu e mic eu am 16 CM B) shi am doar 14 ani :devil: dar sunt virgin :((

am 13 ani si am penisu de 12 cm

din 7 mai 2009 16:25 de andrei

lol am 13 ani si am penisu` de 12 cm :|

Re: Re: Cum sa-l innebunesc?

din 7 mai 2009 16:00 de sweety16

Normal el sa faca tot ce poate si stie si ea sa stea ca mumia...:blink: Ambii trebuie sa fie creativi in pat...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex neprotejat cu

din 7 mai 2009 14:20 de any_20

Dar este grav sa ai ciclu peste sarcina?adik dauneaza sarcinii?si printre simptomele de sarcina trebuie sa se numere neaparat si lesinurile?

Re: Re: Re: Despartirile

din 7 mai 2009 01:58 de ExoticDream

Ba eu zic ca in prima faza izolarea este cea mai buna solutie. De ce? In primul rand, trebuie sa-ti pui ordine in ganduri (si sentimente), sa intelegi bine ce s-a intamplat, unde ai gresit, sa analizezi inca o data daca ai luat decizia cea buna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 7 mai 2009 01:33 de ExoticDream

Nu, nu trebuie intotdeauna. Intrebarea era daca se poate sa exciti pe cineva astfel, nu spune nimeni sa inlocuiesti partea 100% reala (cea cu mangaieri, soapte la ureche, saruturi etc.) cu un "joc" erotic in care singura "arma" sunt cuvintele.... ...

Re: Re: Pozitia 69

din 7 mai 2009 01:16 de ExoticDream

Si cam cat rezisti abordand aceasta orientare in spatiu? Trebuie tinut cont de gravitatie, de "sangele venit in cap" (nu capul "ala"!)... :devil::devil::devil:

Re: Cum sa-l innebunesc?

din 7 mai 2009 00:12 de georgiana

[b]trebuie sa fii pe placul lui si sa te lasi pe mainile lui doar dak crezi k te iubeste[/b]:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::love::love::heart:

Re: Re: Re: Femeia moderna

din 6 mai 2009 23:57 de carrie

E destul de complicata povestea asta, pentru ca "egalitatea" asta mult trambitata nu e tocmai egalitate. Este in mare parte doar teoretica... asa cum si democratia, de exemplu, este in mare parte doar teoretica. Desigur, in lumea moderna (vorbesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Testul de sarcina poate fi gre

din 6 mai 2009 23:47 de Dobryk

asta cam asa e!!! si cumnata mea a avut!!! toti credeam ca e sarcina normala,dar defapt nu era!!!

Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la

din 6 mai 2009 20:59 de bianca20

Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire , cred ca trebuie sa treaca cateva intalniri pana sa incepeti sa va cunoasteti, nu? Fiecare face cum vrea, eu nu judec pe nimeni daca se baga-n pat cu un barbat din prima noapte, dar eu nu as proceda ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 6 mai 2009 20:51 de bianca20

Trebuie mult mai mult decat vorbe pentru a excita o fata, poti sa-i soptesti in ureche cuvinte dulci sau erotice, s-o mangai, s-o saruti, etc. O sa vezi ce-i place si ce nu.

Re: Re: Este buna sperma inghitita?

din 6 mai 2009 20:40 de bianca20

Cred ca fiecare cuplu poate face orice in pat, e foarte bine daca sunteti deschisi sa incercati lucruri noi. Nu cred ca este nimic anormal in a inghiti sperma, si gustul difera la fiecare barbat. trebuie incercat si daca nu-ti place, nu este ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 426 din 1098
«   1 ... 423   424   425   426   427   428   429 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare