Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Merita sa plangi dupa fostul?

din 22 apr 2009 09:48 de anturika

Teoretic asa e trebuie sa uiti si sa-ti traiesti viata!! cu toate ca nu sunt in masura sa vb despre asta ca pe mine chestiile aste m-au afectat mereu si nu ma pot abtine, nu pot fiu indiferenta mai ales daca il iubesc sau tin foarte mult la el!!! ...

Re: Merita sa plangi dupa fostul?

din 22 apr 2009 03:04 de ExoticDream

Imediat dupa despartire, fie ca merita, fie ca nu, tot plangi pentru ca sentimentele sunt acolo, extrem de vii, mai puternice decat ratiunea. Dupa un timp, isi mai baga coada si ratiunea, incepi sa judeci lucrurile si incerci sa vezi de ce s-a ...

Re: merita sa plangi dupa fostul?

din 21 apr 2009 19:23 de clauDytza

poi dak ai tzinut mult la acea pers ii normal sa itzi para rau ..sa plangi :) dar trebuie sa te gandesty dak acea pers merita sau nu sa vershi lacrimi pt el/ea... :D:D:D si oricum itzi continui viatza, cu sau fara el/ ea.. pt k uneori nu ...

Merita sa plangi dupa fostul?

din 21 apr 2009 19:04 de toy

multe fete, dupa o despartire, intra in depresie. oricat de mult ai tine la o persoana trebuie sa uiti suferinta si sa iti continui viatza:heart: ce credeti?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-am infec

din 21 apr 2009 15:21 de vladbodan

.... daca esti constienta atunci nu l-ai fi lasat, asta se numeste forta, iar tu puteai refuza... daca erai la fel de constienta il avertizai de la inceput la ce riscuri majore se supune ... se numeste MOARTE ... iar faza cu "condoleante" pai ... ...

Re: Re: Re: Re: citesc tot felu` de aberatii p`aci

din 21 apr 2009 09:46 de pacpac

:))))))))))) Nu-ti fa griji,toate sunt perfecte pt noi.

Re: Re: Re: citesc tot felu` de aberatii p`aci

din 21 apr 2009 09:40 de Firefox

bai cu "penisurile" vedem noi ce facem da cu mizdele ce facem ma? fetelor voi ce "dimensiuni" aveti? :p.. paote avem si noi noroc si nu " mai dam in utere.." si la cati pinochio avem pe aici....:lol:... cred ca ati masutat altceva...(unii) *eu am ...

Re: Re: raspuns

din 20 apr 2009 22:44 de ExoticDream

Inainte de orice, cati ani aveti? Presimt ca foarte putini... De ce trebuie ca tu sa te schimbi? Exista lucruri care o deranjeaza enorm la tine? Cam care ar fi acelea? Stai ca nu mai inteleg o iota: tu "ai fost cu ea cam un an ...

Re: ceva probleme la sarut

din 20 apr 2009 22:37 de ExoticDream

Pentru varsta ta, ai facut bine ceea ce ai facut, ceva prea indraznet, in caz ca ai fi fost expert, ar fi putut sa sperie fata daca nu face parte din categoria celor "emancipate" care au luat la cunostinta si tehnici sexuale pe propria piele. ...

Re: vreau sa mor

din 20 apr 2009 20:28 de euuuuu

Trebuie sa fii tare .... fii sigura ca nu esti prima care ai avortat ...Stiu a o sa iti fie greu ... pt ca totii care trec prin asemenea experiente le este greu..... si nu e numai vina ta ca ai ramas insarcinata...

Re: Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 20 apr 2009 19:22 de Incepator

Dupa cum bine stii...sportul meu extrem ( pe care nu-l practic) este ,,tangenta cu femeile" . Stii prea bine ca eu n-am nicio treaba cu ele deci ai inteles ca nu mie mi s-a intamplat ! Dar daca te uiti imprejurul tau ( asa cum o fac si eu ) ...

Re: Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 20 apr 2009 14:59 de baby

nu stiu de ce cred baietii asta:unsure: de aia am ajuns obsedata si prefer de multe ori sa-mi platesc singura:ermm: :,:-*

Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 20 apr 2009 14:30 de simosimina

Dupa cum ti-am mai spus..nu trebuie sa generalizezi..daca tu asa ai fost invatat..adica asa se practica in mediul tau..nu inseamna ca se intampla si celorlalti. Nu te supara...

Re: |

din 20 apr 2009 09:12 de dogcainele

Bine zis. As mai avea o completare: Barbatul trebuie sa o scoata repede atunci cand simte ca-i vine, mai ales daca nu este experimentat. Eventual o baga inapoi dupa ce i-a trecut, decat sa riste sa ejaculeze inauntru. Lichidul lubrifiant ...

Fimoza partiala

din 19 apr 2009 23:41 de huha

ce trebuie facut in cazul fimozei partiale ? in stare flasca reusesc sa imi decalotez penisul dar in stare de erectie , foarte greu si nu complet . Precizez prezenta unei portiuni de piele in jurul glandului cu elasticitate redusa care cred ca ...

Re: decalotare

din 19 apr 2009 23:11 de Listener

Depinde cum il speli,la penis se pot strange anumite bacterii si alte microorganisme de genu. Iti recomand sa-ti pui niste substante alcolice (aftershaveuri,spirt de tratamente usoare gen 30 grade,Lara etc.) atunci se vindeca. Mirosul ...

Re: Termin prea repede..

din 19 apr 2009 13:24 de vladbodan

si eu am avut fimoza ... si functioneaza cum trebuie ...

Re: Re: Doar prieten cu fetele!

din 19 apr 2009 04:03 de DarkAngel

Daca vreti ca problema asta sa se schimbe nu trebuie sa asteptati ci sa schimbati anumite lucruri pe care le faceti voi deobicei si determina relatia sa se plafoneze la stadiul de foarte buni prieteni si nu trece la stadiul de iubiti. Ganditi-va ce ...

Vinerea Neagra....

din 18 apr 2009 04:38 de ExoticDream

La americani ziua aceasta da "unda verde" chilipirurilor in centrele comerciale..... La noi ea are incarcatura ultrareligioasa si presupune post la toate cele... "Black Friday" era si un film despre atentatul din Bombay... Mda... chiar si fara ...

Re: Re: Un sfat va rog

din 17 apr 2009 13:33 de ExoticDream

Nu stiu de ce multi considera ca a incerca sa castigi iubirea cuiva (nu conteaza sexul) reprezinta o grava si iremediabila pierdere de timp. Descoperi intr-o buna zi ca iti place cineva, incerci sa faci pasi catre persoana cu pricina, te ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 431 din 1098
«   1 ... 428   429   430   431   432   433   434 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare