Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 8 aug 2008 17:57 de sgc

ph5 este aproape de normal. ideal as spune. ph-uuul?!? n-are cum sa dea 500euro pe 50 ml parfum. cel din extract de caviar bate-n jumatate din suma aceea, in duty free.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 17:39 de stefanoski

Helooooo !! Degeaba e parfumul de firma daca nu vi se potriveste. Si nu trebuie sa reprezinte personalitatea... Poti sa dai si 500 euro 50 ml de parfum daca in combinatie cu ph-ul pielii tale nu lasa un miros placut...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port

din 8 aug 2008 16:16 de crisrazvi

Well, ideea e sa nu o saruti MULT, la inceput. Eventual o si saruti, dar stii, ce e mult strica. Fetelor le place sa fie "Fierte" ;), dar pana la urma tot baiatul trebuie sa ia initiativa si sa o ghideze. Chiar daca nu i se spune si are nevoie, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu

din 8 aug 2008 16:00 de Joy

Am si eu cateva intrebari pt tine, se poate? :rolleyes: So: La punctul 1: Ce te faci daca nu vine ea sa te sarute (banuiesc, aici intentionezi sa aplici tactica cu ''fierbe-o'' :-` app, copilele de 14 ani nu prea prind anumite subtilitati) La ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 aug 2008 15:53 de sgc

probabil c-o fi beneficiat de ajutorul meu in multe alte privinte, ani la rand. in probleme destul de importante. in plus, sunt cel putin vreo patru subiecte, daca nu chiar mai multe deschise pe aceasta tema. am raspuns acolo detaliat, si cum ...

Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 8 aug 2008 15:14 de Laurentiu

pai de asta am zis ... nu trebuie sa minta continu ... doar la faza cu " ai mai avut " ... acolo se cramponeaza ea :) si nu cred ca daca o cunoaste mai bine si afla ca nu a avut prieten o sa fie foarte schimbat :) din contra ... e mandru ca e primul ...

din 8 aug 2008 13:31 de Blitzkrieg

Din ghidul "Cum să-ţi dea o femeie papucii" amintim

din 8 aug 2008 13:23 de baby

cu punctele 2,3,6,7 m-ai lasat masca:` foarte...inteligent:. 2. nu o mai suna 2 zile ca in a 3a deja isi gaseste altu mai interesant:` 3. nu ii spune ca o placi.....stai si te uiti cu privire de vitzel.......si astepti sa iti spuna ea:` 6. ...

Re: Re: Re: Legile dragostei

din 8 aug 2008 13:20 de crisrazvi

Omg, e cea mai negativista lista de falsitati pe care am citit-o vreodata :(( Ce om trist a scris aberatiile astea? Imi pare rau pentru el...si pentru cei pe care i-a prostit. Uite asa, ca n-am ce face la job :D : 1. O gramada de oameni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma port cu fata

din 8 aug 2008 12:46 de crisrazvi

Aucholeu....tipa asta te paraseste rapid...eu cred ca e foarte tanara de a rezistat atat.... Ok, pas cu pas: 1. NU o mai saruta asa mult...ca o plictisesti...las-o si pe ea sa te sarute. 2. Nu o mai suna 2 zile. Uite asa, pentru ca esti ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 8 aug 2008 11:50 de baby

Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu. -Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexual

din 8 aug 2008 11:36 de vera_mary88

foarte bine asa si trebuie :p:love:

Re: Re: Re: Probleme cu decalotarea penisului

din 8 aug 2008 02:07 de Doc

Cine zicea ca trebuie sa creasca?

Re: Re: prietenie foarte buna vs relatie

din 8 aug 2008 02:04 de ExoticDream

Parerea mea este ca pot exista prietenii si doar atat intre persoane de sex opus, INSA eu nu am reusit sa intalnesc baieti care sa nu doreasca sa depasesca granita aceea la un moment dat, cu toate ca in cele mai multe cazuri nu am facut nimic care sa ...

Re: Este recomandabil sexul la 17 ani?

din 7 aug 2008 23:22 de andrutzablon

este.. cum sa nu? este o varsta frumoasa, deci traieste-o cum trebuie :P

Re: Re: merita?

din 7 aug 2008 20:48 de ionutz_ionut

pfff... nici nush ce simt...adik... cum ziceam sentimentele nu mai sunt aceleasi... si ma gandesc...dak nu va fi nmk schimbat...dak...va fi mai rau... va reusi sa ma castige iar si sa ma aduca aproape?...oare?...:-??

Re: merita?

din 7 aug 2008 20:44 de sw3et3st

Asta tu stii mai bine...daca merita sau nu. Si eu sunt chiar foarte incapatanata si de orgoliu nici nu mai pomenesc....sunt constienta ca am un comportament groaznic (uneori) fata de logodnicul insa nu m-ar lasa niciodata pentru asta. Stie cat ...

Re: Re: Re:

din 7 aug 2008 18:54 de sgc

cine te-a lasat, iubitul?!? sunt prea putine lucruri corecte in lumea aceasta pentru o polemica pe aceasta tema. n-as putea pretinde ca am fost vreodata pusa in situatia de-a alege. dar pot spune ca in momentul in care am decis in urma cu 17 ani, ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 7 aug 2008 16:03 de baby

Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparta ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gasete un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa el il intreaba pe betiv: Ce ai vrea sa faci? El: Sa ...

Re: Re: Re: Re: referitor la masturbare.

din 7 aug 2008 00:24 de antal

Multumesc de raspuns.:ok: asta am sa fac.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 540 din 1098
«   1 ... 537   538   539   540   541   542   543 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare