Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2008 20:50 de Blitzkrieg
La tine astea sunt ambiţii :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 aug 2008 20:21 de katherine
Bine ca nu ai, oricum nici nu ti-ar fi de prea mult folos....Clouseau?! Is THAT all you got?! :.:.:...sunt usor dezamagita, dar trebuie sa recunosc faptul ca nici nu am cum sa am pretenti i de la tine....
Re: Re: Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iu din 12 aug 2008 18:25 de vera_mary88
nu te supara da 1-3 luni nu mi se o pare o perioada lunga de timp in care sa iti planuiesti viata cu cineva..trebuie mai intai sa cunosti persoana de langa tine...parerea mea :p
Re: Problema sau Lipsa de experienta??? din 12 aug 2008 17:14 de katherine
Prietena ta merita o medalie pentru bravura - este printre putinele femei care au recunoscut ca nu pot atinge orgasmul. Ar trebui sa o apreciezi mult pentru sinceritatea ei, dar cred ca o faci deja, nu? Nu cred ca prietena ta are vreo problema. ...
Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 12 aug 2008 12:54 de carrie
Vorbesti aiurea.
Cat despre filmuletzele cu minore, cunosc un caz concret in care faptuitorul se afla la inchisoare.
Re: Re: Re: Re: Turism din 12 aug 2008 12:50 de elena
Am gasit si eu si destul de avantajos..Prea avantajos chiar..Le-am si trimis email.Urmeaza sa aflu data cand voi pleca exact.Va multumesc.
http://www.infoturism.ro/detalii/transport/bucuresti---nisipurile-de-aur_626.html
Re: Re: Miros schimbator al vaginului ? din 12 aug 2008 11:35 de asdasd
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
[i][b]TAKE IT EASY, OK?[/b][/i] :cat::cat::cat:
Re: Legile dragostei din 12 aug 2008 10:40 de Blitzkrieg
Greşit.Relaţiile interumane se bazează pe interese.
Dragostea=interesul de a iubi şi de a fi iubit. :cat:
Vai, câtă introspecţie.
Poţi să nu ai pe nimeni fară motiv ?
Poţi să ai pe cineva fără motiv ?
Greşit. ...
Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 12 aug 2008 00:52 de Listener
Dar asta e tehnica si sincer astea vin de la sine nu trebuie sa stii cum se numesc ca instincul te baga prin toate
Re: Re: Re: Turism din 12 aug 2008 00:05 de elena
Inca ceva, cine mai stie agentii de turism care practica curse cu autocarul in Varna, va rog sa imi spuneti.Ideal ar fi sa fiu acolo intr-o zi de sambata, asa ca trebuie sa gasesc o agentie cu un astfel de program..Nu prea as vrea sa merg cu ...
Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani? din 12 aug 2008 00:02 de Listener
I-ti explic pe scurt daca "victima" vine si la 2 ani de buna voie la tine poti sa faci si fetish cu ea :))...parnaie trebuie cineva sa-ti explice mai concis ca faci daca o violezi sau daca te raporteaza la politie ca ai facut asa ceva...in general ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP din 11 aug 2008 22:26 de carrie
NU e ilegal. Din Codul Penal, cum bine citeaza Blitzkrieg reiese foarte clar ca nu e vorba de infractiune daca minorul a depasit varsta de 15 ani. Aliniatul 2 se refera la situatii de exceptie, in care inteleg ca nu te afli.
Cat despre abuzul ...
Re: Turism din 11 aug 2008 22:06 de ExoticDream
Depinde in ce perioada te intereseaza si cat de mult esti dispusa sa platesti. De exemplu, cu avionul, un drum dus-intors (1-8 septembrie) Bucuresti-Varna te-ar costa cam 323 euro cu compania Hemus Air (faci 4-5 ore, cu escala la Sofia).
Tren ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 11 aug 2008 15:28 de Listener
Repet daca ma ascultati nu am zis ceva sa va scrieti pe foitza si pregatirea daca o faceti corect sa ajute 100 % cat de vb fiti naturali,dupa cum am zis invingetiva frik,daca e timida fata puteti sa-i spuneti si sa o faceti sa creada ca sunteti mai ...
Re: Re: sarutul faq din 11 aug 2008 12:30 de vera_mary88
e greu teoretic...adica na la inceput ma refer..stii tot ce trebuie sa faci dar cand e sa se intample uiti tot..asta e farmecul :love:
raspuns... din 11 aug 2008 04:56 de shell
deci...sa ne lamurim odata...
gravida poti ramane doar daca un spermatozoid ajunge la ovul .. si pentru a ajunge la ovul , trebuie sa treaca prin vagin ... iar daca NU a ajuns pe acolo(sau in apropriere) NU ai cum ...
deci prin sex anal e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a din 11 aug 2008 03:51 de shell
pai pe la 17 ani aveam cart am si acuma...am 18 ani si penisu de 18 cm... diametrul nu lam masurat niciodata... eh... o voi face si pe asta...cand am sa ma plictisex.. :P
Re: Tigari din 11 aug 2008 02:35 de shell
daca fumezi de putin timp sa zicem cam 6-8 luni...
tias recomanda sa scapi de ele cat mai repede posibil (X)...
una la mana iti fac rau...iti distrug sanatatea...
a doua la mana... keltui o gramada de bani pe ele...sincer cati bani am dat eu ...
Re: Re: Himen rupt = sange? din 11 aug 2008 02:09 de mar
nu trebuie sa le curga singe neaparat.Altele au himen elastic si altele nu
Re: Himen rupt = sange? din 11 aug 2008 02:07 de pytu
Pagina 537 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
100 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |