Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2008 20:50 de Blitzkrieg

La tine astea sunt ambiţii :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2008 20:21 de katherine

Bine ca nu ai, oricum nici nu ti-ar fi de prea mult folos....Clouseau?! Is THAT all you got?! :.:.:...sunt usor dezamagita, dar trebuie sa recunosc faptul ca nici nu am cum sa am pretenti i de la tine....

Re: Re: Re: Re: Re: A vrut doar placere sau m-a iu

din 12 aug 2008 18:25 de vera_mary88

nu te supara da 1-3 luni nu mi se o pare o perioada lunga de timp in care sa iti planuiesti viata cu cineva..trebuie mai intai sa cunosti persoana de langa tine...parerea mea :p

Re: Problema sau Lipsa de experienta???

din 12 aug 2008 17:14 de katherine

Prietena ta merita o medalie pentru bravura - este printre putinele femei care au recunoscut ca nu pot atinge orgasmul. Ar trebui sa o apreciezi mult pentru sinceritatea ei, dar cred ca o faci deja, nu? Nu cred ca prietena ta are vreo problema. ...

Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 12 aug 2008 12:54 de carrie

Vorbesti aiurea. Cat despre filmuletzele cu minore, cunosc un caz concret in care faptuitorul se afla la inchisoare.

Re: Re: Re: Re: Turism

din 12 aug 2008 12:50 de elena

Am gasit si eu si destul de avantajos..Prea avantajos chiar..Le-am si trimis email.Urmeaza sa aflu data cand voi pleca exact.Va multumesc. http://www.infoturism.ro/detalii/transport/bucuresti---nisipurile-de-aur_626.html

Re: Re: Miros schimbator al vaginului ?

din 12 aug 2008 11:35 de asdasd

[i][Cenzurat de ExoticDream][/i] [i][b]TAKE IT EASY, OK?[/b][/i] :cat::cat::cat:

Re: Legile dragostei

din 12 aug 2008 10:40 de Blitzkrieg

Greşit.Relaţiile interumane se bazează pe interese. Dragostea=interesul de a iubi şi de a fi iubit. :cat: Vai, câtă introspecţie. Poţi să nu ai pe nimeni fară motiv ? Poţi să ai pe cineva fără motiv ? Greşit. ...

Re: Re: Pozitii sexuale preferate

din 12 aug 2008 00:52 de Listener

Dar asta e tehnica si sincer astea vin de la sine nu trebuie sa stii cum se numesc ca instincul te baga prin toate

Re: Re: Re: Turism

din 12 aug 2008 00:05 de elena

Inca ceva, cine mai stie agentii de turism care practica curse cu autocarul in Varna, va rog sa imi spuneti.Ideal ar fi sa fiu acolo intr-o zi de sambata, asa ca trebuie sa gasesc o agentie cu un astfel de program..Nu prea as vrea sa merg cu ...

Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 12 aug 2008 00:02 de Listener

I-ti explic pe scurt daca "victima" vine si la 2 ani de buna voie la tine poti sa faci si fetish cu ea :))...parnaie trebuie cineva sa-ti explice mai concis ca faci daca o violezi sau daca te raporteaza la politie ca ai facut asa ceva...in general ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inrebare pls HELP

din 11 aug 2008 22:26 de carrie

NU e ilegal. Din Codul Penal, cum bine citeaza Blitzkrieg reiese foarte clar ca nu e vorba de infractiune daca minorul a depasit varsta de 15 ani. Aliniatul 2 se refera la situatii de exceptie, in care inteleg ca nu te afli. Cat despre abuzul ...

Re: Turism

din 11 aug 2008 22:06 de ExoticDream

Depinde in ce perioada te intereseaza si cat de mult esti dispusa sa platesti. De exemplu, cu avionul, un drum dus-intors (1-8 septembrie) Bucuresti-Varna te-ar costa cam 323 euro cu compania Hemus Air (faci 4-5 ore, cu escala la Sofia). Tren ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 aug 2008 15:28 de Listener

Repet daca ma ascultati nu am zis ceva sa va scrieti pe foitza si pregatirea daca o faceti corect sa ajute 100 % cat de vb fiti naturali,dupa cum am zis invingetiva frik,daca e timida fata puteti sa-i spuneti si sa o faceti sa creada ca sunteti mai ...

Re: Re: sarutul faq

din 11 aug 2008 12:30 de vera_mary88

e greu teoretic...adica na la inceput ma refer..stii tot ce trebuie sa faci dar cand e sa se intample uiti tot..asta e farmecul :love:

raspuns...

din 11 aug 2008 04:56 de shell

deci...sa ne lamurim odata... gravida poti ramane doar daca un spermatozoid ajunge la ovul .. si pentru a ajunge la ovul , trebuie sa treaca prin vagin ... iar daca NU a ajuns pe acolo(sau in apropriere) NU ai cum ... deci prin sex anal e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a

din 11 aug 2008 03:51 de shell

pai pe la 17 ani aveam cart am si acuma...am 18 ani si penisu de 18 cm... diametrul nu lam masurat niciodata... eh... o voi face si pe asta...cand am sa ma plictisex.. :P

Re: Tigari

din 11 aug 2008 02:35 de shell

daca fumezi de putin timp sa zicem cam 6-8 luni... tias recomanda sa scapi de ele cat mai repede posibil (X)... una la mana iti fac rau...iti distrug sanatatea... a doua la mana... keltui o gramada de bani pe ele...sincer cati bani am dat eu ...

Re: Re: Himen rupt = sange?

din 11 aug 2008 02:09 de mar

nu trebuie sa le curga singe neaparat.Altele au himen elastic si altele nu

Re: Himen rupt = sange?

din 11 aug 2008 02:07 de pytu

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 537 din 1098