Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Subiect de discutie la o intalnire... din 11 aug 2008 01:15 de Listener
Ai incredere in tine si ascultama si invinge-ti frica daca faci ce am zis eu o sa castigi ;)
Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 11 aug 2008 00:45 de ExoticDream
Explica-ne pozitia 45, eu auzisem doar de 44! Si... vezi ca sunt doua, asa ca.... iti [b]plac[/b], OK?
Din seria [b]"Sex acrobatic daca ai conditie fizica"[/b] amintim:
1. 3 o'clock
Ora 3:00 are o cu totul alta semnificatie in plan ...
Re: Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....f din 11 aug 2008 00:30 de ExoticDream
Ca sa fim exacti, oricat am creste, tu o sa mai ai intotdeauna cativa ani pana sa ajungi la varsta mea (nu de alta, dar poate mai tii minte problemele de aritmetica la care invatatoarea te ajuta, spunandu-ti de n-spe ori ca "diferenta de varsta ...
Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....femei din 10 aug 2008 23:23 de mada_86
E clar ca trebuie sa ajungeti la o anumita varsta sa intelegeti ceea ce spun uni dar.....cresteti voi.In legatura cu intrebarea mea:eu i-am intrebat pe baieti nicidecum pe femei(analizeaza intai si apoi vb)E normal in unele situatii ca barbatii sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita sa acorzi o sansa u din 10 aug 2008 22:06 de baby
Sorin sa stii ca eu chiar am sa ascult ce zici :mellow::mellow:
chiar ai dreptate:`
am meditat.....si am ajuns la concluzia ca asa e cum zici tu:unsure:
dai sanse....dar cred ca dand prea multe ajungi la concluzia ca e ca atunci cand incerci ...
Re: Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;) din 10 aug 2008 21:49 de Stranger_to_love
Cam asa e din pacate. :((:mellow::unsure:
Re: Re: virgina la 21-probleme, gogule? ;) din 10 aug 2008 19:13 de boby93
trebuie sa o cauti la clasele 1-4 :D
Re: Re: Re: din 10 aug 2008 19:04 de tot eu....
petrecem foarte mult timp impreuna,dorm la ea,doarme la mine,iesim foarte des in oras...
ce nu inteleg este de ce nu vrea sa facem pasul asta desi ne iubim foarte mult....??????
Re: Re: din 10 aug 2008 18:51 de sgc
asta nu este un defect. dimpotriva este de apreciat daca nu i-ai tradat increderea, iar ea te iubeste foarte mult si stie TOT. cred ca trebuie sa va intalniti mai des fatza-n fatza sa-i arati ca si tu o iubesti foarte mult si sunt convinsa ca in ...
Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:( din 10 aug 2008 18:46 de boby93
printeso acelasi lucru am patit si eu.........ma lasat prietena pentru ca m-am mutat.....si nu a mai putut astepta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 16:47 de baby
1 studii superioare in desfasurare----deci pe viitor voi avea:love:
2 never say never:love:.....
"pica momentan"--asta e semn ca...? te poti razgandi pe viitor?:huh::lol:
3 nu se stie.....:devil::devil:
uneori pot parea perfecta:lol: numai ...
Re: Miros schimbator al vaginului ? din 10 aug 2008 15:44 de katherine
Mirosul vaginului se poate schimba usor cand se apropie menstruatia. Daca este vorba despre sex neprotejat cu mai multi parteneri, este posibil ca schimbarea mirosului sa se datoreze unei boli luate pe cale sexuala. Asta nu inseamna ca trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 aug 2008 14:46 de Blitzkrieg
Pai trebuie să îndeplineşti umătoarele condiţii:
1.Să ai studii superioare ( obligatoriu, facultate)
2.Sa te iubesc astfel încat timpul să se oprească pentru mine.
3.Să fii femeia lângă care aş sta toata viaţa şi pentru care ...
Re: Virgina.....la 20 de ani din 10 aug 2008 12:13 de boby93
vei gasi pe cineva pe care sa iubesti...si cu care consideri tu ca trebuie sa faci s.ex..prima data trebuie sa fie special pt ca nu o vei uita niciodata
Re: Probleme dupa ejaculare din 10 aug 2008 10:59 de boby93
incearca sa urinezi pentru a curata caile comune ale spermei cu urina...astfel poti evita o infectie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 10 aug 2008 03:24 de r
mc mult. am inteles. mai este o problema: unde pot intalni o fata? adik, eu nu mai ies de mult, nu am un grup al meu, nu cred ca pot merge pe strada si vad o fata si o invit in oras. si pe net...am incercat, da nush cum sa vb...:((. nu vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 aug 2008 03:18 de Listener
Omule nu te supara ca-ti spun dar faci o mare prostie intreband ce sa vb cu ea daca o sa-ti faci un biletel pe care scrie ce sa faci o sa te faci de toata jena...
unele chestii trebuie sa le stii dar chestia cu 100% natural la intalnire face ...
Re: Re: Marimea penisului. din 10 aug 2008 01:45 de xeana
ai dreptate - barbatii nu trebuie sa fie obsedati de marimea podoabei ci de ceea ce stiu sa faca cu ea - se spune ca "short and thick does the trick" asa ca nu va mai cramponati atit cu marimea ci cu calitatea....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita sa acor din 9 aug 2008 22:26 de Blitzkrieg
:,Imediat.Ai voinţă.:,
.Acum nu. Peste 10 ani poate.
N-am tendinţe sinugigaşe.Alţii poate.
Depinde de nod. :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Merita sa acorzi o din 9 aug 2008 21:57 de baby
atunci nu iti mai spune nici parerea ...cel putin la ceva spus de mine:`
ignora-ma:love:
nu-mi trece pana ma marit...pt ca eu nu ma marit!
daca vrei sa te spanzuri iti trebuie nod.....deci e buna o sfoara cu nod:lol:
:,:-*
Pagina 538 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
100 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |