Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: din 16 aug 2008 15:47 de sgc
taci mai, ca ea-i de mult studenta la OXFORD, hotelul din Constanta, aproape de intrarea-n Mamaia.
Re: Re: Tata..., banii... si prietenul... din 16 aug 2008 15:07 de SORIN28
Sfatul meu este sa nu te lasi vrajita de mirajul independentei financiare, mai bine mai rezista un pic pana termini liceul si abia apoi ia-ti un job, eventual in paralel cu facultatea, daca ai in plan asa ceva.
Mirajul independentei finaciare? ...
Re: Re: Re: din 16 aug 2008 14:31 de SORIN28
Eu am intr-o [b]ureche[/b] si nu in ambele:rolleyes:
Sa scoti cercelul ca sa se cicatrizeze rana e cel mai prost sfat pe care l-ai putut da...daca scoti cercelul, gaura se va astupa:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2008 11:57 de Danny_DaBoss
asta i-am explicat si eu, nu s-a putut sa fim impreuna, nu am vrut sa o despart de familia ei pentru ca am vazut ca nu ii poate lasa si o inteleg si tot ea ma judeca ca mi-am gasit pe altcineva...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2008 10:15 de carrie
Parerea mea e ca o schimbare a locuintei la sute de km distanta este un lucru prea serios pentru a fi pus in discutie intr-o relatie atat de frageda si la varste atat de mici. Si in niciun caz nu se poate face peste noapte, sunt multe lucruri care ...
Re: Iubire vs cariera din 15 aug 2008 20:27 de deuzza666
uhmm .. ExoticDream :D scz daca m-am referit la tine ca find un baiat .. si poate in mesajul tau nici nu era vorba despre tine :D ti-am vazut profilul si :lol: am descoperit ca esti fata:rolleyes:
sorry:blink:
Re: Re: Re: Re: din 15 aug 2008 20:19 de deuzza666
emo .. copii ce par mereu necajiti si au o multime de texte de genu in minte:"nobody loves me","i hate my life","i'm so ugly","i just wanna die" :((
Re: Re: Re: din 15 aug 2008 19:56 de sgc
da, este ciudat ca abia de-ai zarit o persoana pe strada si radeti, glumiti. ma gandesc ca trebuie sa fie ceva in comun. de obicei un moment vesel este precedat de cel putin un schimb de pareri pe o anume tema, in fine, cam asa vad eu. este plinuta, ...
Re: Re: Re: Re: din 15 aug 2008 19:46 de sgc
intrebarea i-ai adresat-o in mesajul urmator celui in care-o sfatuiai razand sa-si puna apa oxigenata.
Re: Re: Re: Re: din 15 aug 2008 19:22 de simosimina
cercelul este din argint,deci nu are cum sa se oxideze! iar salonul este unul foarte bun.Am urmat sfaturile..dar degeaba.Am auzit k dk pun cercel de aur se vindeca mai usor..
Re: Re: Re: din 15 aug 2008 18:51 de deuzza666
si tocmai deaia am pus intrebarea inainte de ceea ce am spus .. daca si l-a facut la un salon,persoana care i l-a facut i-ar fi spus cu siguranta ce trebuie sa faca .. si evident nu i-ar fi pus orice metal care s-ar fi putut oxida
Re: Re: din 15 aug 2008 14:17 de sgc
deci, el are in urechi, nu in buric. eu cel putin, n-am nici cercei. dar ma gandesc, ca poate-ar fi mai bine sa revii la salonul unde ti-ai facut piercingul si sa renunti la el cel putin pana se cicatrizeaza cum trebuie rana.
Re: din 15 aug 2008 14:06 de sgc
iubirea trece si prin stomac, fie ca-i stiinta arta sau om obisnuit. Sa ma vezi pe mine si altii ca mine, care nu activam in domenii atat de speciale precum stiinta si arta, cand sunt la munca, timpul dedicat jobului depaseste sensibil 84 ...
Re: Re: Tata..., banii... si prietenul... din 15 aug 2008 12:32 de deuzza666
pana in clasa a VI-a am avut media generala 10 .. plangeam,pur si simplu cand primeam un 9.de pe clasa a VII-a nu ma mai interesau atat notele,insa am fost prima in clasa,pe clasa a VIII-a la fel .. am intrat in liceul pe care eu mi-l doream,cel ...
Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 15 aug 2008 10:42 de dyanaaa
ms de raspuns.asta am citit si eu.dar eram curioasa dak cineva de pe acest forum a incercat aceasta cura si ma gandeam sa imi zika si mie ce rezultate a avut:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 08:43 de Blitzkrieg
Danny aşa cum ai observat în cel puţin trei topicuri eşti "protagonistul" principal.
Eu personal nu văd rostul a trei topicuri pentru a aceiasi problemă.
Nimeni din afara cuplului nu are dreptul de a judeca pe un partener sau pe altul, ...
Re: Tata..., banii... si prietenul... din 15 aug 2008 01:50 de ExoticDream
Am citit povestea ta in jurnal, este trista si era evident ca te va maturiza inainte de vreme. Poate ca la relatia cu tatal tau ar trebui sa mai "lucrati" amandoi, nu cred sa fie dracul atat de negru pe cat pare. Nu am inteles totusi cum anume ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 aug 2008 00:33 de Nestea
am mai citit pe net articole unde scria k exista risc de a ramane din cauza unor picaturi mici care ies inaintea ejacularii si nu pot fi controlate...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 15 aug 2008 00:25 de deuzza666
cateva zile de intarziere nu trebuie sa reprezinte un motiv intemeiat ca tu sa ti faci griji .. si din moment ce afirmi ca nu a ejaculat inauntrul tau,nu ai de ce sa te temi.mai asteapta cateva zile .. uneori se poate intampla si mai mult ...
Re: Iubire vs cariera din 14 aug 2008 23:48 de deuzza666
singurul care poate gasi solutie la problema asta esti tu..prin a contempla situatia.
imagineazati o imensa balanta a vietii tale si gandeste-te care dintre cele doua talere ale sale cantareste mai mult pentru tine? din cate povestesti ...
Pagina 535 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |