Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prostitua din 20 aug 2008 00:08 de Listener
Felicitari :D sfat prietenesc ca vad ca stii sa gandesti f rari gandesc asa unii mor cu gandul masturbarii =))...dute la bordel sau la o casa de fetitze ... sunt semi-c...e si fac treaba profesionista..daca i-ti iei..nu-ti lua una de dragu f.....i ...
Re: Fete pe cale de disparitie... din 19 aug 2008 23:56 de Listener
Exista dar foarte putine traim in tara de k.t cu fete si baieti de zici ca sexele sunt opuse :)) multi zic ROMANIA haves nice girls dar nu este adevarat pana si strainii ne iau de carpe,naspa etc...daca intradevar esti capabil sa fii o data ceea ce ...
Re: Re: 14 ANI 6CM din 19 aug 2008 18:49 de Guest
mai nou 6,6
Re: Re: Re: Re: nelamurire din 19 aug 2008 11:57 de vladbodan
ca sa iti raspund si tie , dupa ce ejaculez , normal ca ma spal cu mana nu cu picioarele , si se teme sa nu ii ajunga peacolo vreo celula de sperma , anticonceptionale nu vrea ca oricum nu ia nici un soi de medicament , si am fost primul la toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa`i arat din 19 aug 2008 11:53 de tudores
Vera_mary: in general baietii care au terminat o relatie de lunga durata cu o fata, din diferite motive si dau pe fata cartile cu noua prietena si dau prea multe detalii din vechile relatii, ajung sa fie judecati dupa vechile relatii.
Asa ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematur din 19 aug 2008 11:37 de Trexv
Problema e ca la varsta lui dupa maxim 2 saptamani de pauza din masturbat vor incepe visele umede care sunt mai nasoale decat masturbarea :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematura din 19 aug 2008 11:17 de tudores
Masturbarea nici intrun caz la saptamana , o data la an, iar cand iti vine sa-ti dai drumu in ea trebuie sa-ti sugi burta, starngi din dinti si din fund si iesi.
Si nu te mai grabi ca iepurele, dai motoare incet, ca sa lungesti actu sexual si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematura din 19 aug 2008 11:16 de tudores
Masturbarea nici intrun caz la saptamana , o data la an, iar cand iti vine sa-ti dai drumu in ea trebuie sa-ti sugi burta, starngi din dinti si din cur si iesi.
Si nu te mai grabi ca iepurele, dai motoare incet, ca sa lungesti actu sexual si ...
Re: Re: Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem din 19 aug 2008 10:52 de tudores
Aici vera_mary ai foarte mare dreptate, daca lungimea sexului este prea mare sau prea mica partenerele se plang ca le-ar durea shalele.
Daca ea o are prea stramta, el se simte constrans si se plange de mari dureri de penis si atunci trebuie sa ...
Re: Ce sa cred din 19 aug 2008 09:23 de vera_mary88
ai grija sa nu fie doar orgoliul ei si nimic mai mult..stii tu cum fac copii mici cand vor o jucarie nu? se zbat pana cand parintii le-o cumpara dupa aceea o arunca, nu le mai trebuie asa ca ai grija...:-`
Re: Re: nelamurire din 19 aug 2008 02:42 de simosimina
Cel mai bn e sa plecati undeva in weekend..sau acum cat e vacanta... O cina romantica..nush...gaseste si u ceva ..pt k u o cunosti cel mai bn..si doar u poti sa iti dai seama d c ar fi sau nu atrasa mai mult. Sorry pt mai devreme...dar cred k u o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prea multe kg in minus :( . Ce din 19 aug 2008 01:34 de ExoticDream
Chiar crezi ca menirea noastra este sa promovam bicepsii/tricepsii userilor spre a le inlesni "combinarea" cu trupuri de sex opus?
:unsure::unsure::unsure:
Lipsa intimitatii in apartament partajat din 19 aug 2008 00:33 de Spartan
Prietena mea s-a mutat de curand in alt apartament. Faza mai nasoala e ca e un apartament cu camere cu trecere. Ca sa ajung la ea in camera trebuie sa trec pe la colegele de apartament prin camera.
Si se cam aude dintr-o camera in alta. Nu stiu cum ...
Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 18 aug 2008 23:40 de Nick_4you
foarte tare =)))))
Re: 14 ANI 6CM din 18 aug 2008 23:19 de Br27crs
frate nujtiu eu mi'am masurat penisu sincer de la 12 ani:)) si la 12 ani aveam 13 cm si de la 12 ani pana acum am progresat doar 4 cm... stai linistit mah ca tre sa creasca;);) dar nu ar fi rau sa discutzi asta cu parintzii si sa te duci la un ...
Re: Re: Reusesc sa merg mai departe? din 18 aug 2008 22:25 de RainBow
ai dreptate in ceea ce zici...nu trebuie sa privesc acest lucru ca un impediment atata timp cat eu am valori cu care as putea cuceri un baiat...dar sentimentul asta il am acum...cand m-am desp de curand de el...imi va trece mie cu timpul si voi ...
Re: Reusesc sa merg mai departe? din 18 aug 2008 18:44 de carrie
Cu principiul asta risti sa nu ai habar ce inseamna sa faci dragoste/sex cu adevarat... Spre exemplu, cu primul barbat cu care am fost era ok si placut, insa abia mai tarziu, cu altcineva, am descoperit cu totul alte lucruri si alte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut frant din 18 aug 2008 18:42 de deea
imi amintesc de o prietena de-a mea era asa de speriata sa se sarutecred ca la tinut pe saracu baiat vreo 4 zile zicaaaand lasa ca te sarut...il placea dar era foarte speriata eu si inco o prietena de-a mea am incurajato si pana la urma a facuto.asa ...
Re: Re: din 18 aug 2008 18:35 de sgc
solokd, pardon, Leonard Tudose, ai incurcat userii. suntem 7 useri pana acum in acest subiect.
Re: Re: Re: Re: eu vreau.. ea nu stie din 18 aug 2008 18:03 de vera_mary88
LOL:lol::lol::lol:
Unele fete se lasa prea usor impresionate :wacko::wacko::wacko:
Pagina 533 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |