Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa`i arat ca n din 18 aug 2008 17:41 de vera_mary88
Din cate mi-am dat eu seama baietii care au avut o relatie serioasa in care li s-au inselat asteptarile au fost inselati in cel mai rau caz se schimba, nu mai au incredere in femei...se fac rai, se comporta urat in anumite situatii doar pentru ca le ...
Re: Reusesc sa merg mai departe? din 18 aug 2008 16:53 de angela
Nu esti singura femeie care pateste acest lucru si nici ultima. Multe credem ca primul va fi si ultimul, nu e asa din pacate.O sa-ti revii si o sa cunosti la un moment dat o persoana care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu daca esti virgina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacularea din 18 aug 2008 16:12 de Trexv
Clinica ON de ex e prin toata tara :unsure:Este singura de care stiu care se ocupa in special de problemele barbatilor si in special cu tratamente pentru ejacularea precoce. Dar sincer nu cred ca trebuie sa se apeleze la asa ceva pentru ca ...
Re: Re: Re: Sfat prietenesc din 18 aug 2008 16:04 de katherine
Pasarica e aia care te-a facut pe tine, ,,versatule" :lol: Hai sa vedem cate persoane considera ca ideea ta este una buna...
Voua fetelor va place sexul oral din 18 aug 2008 16:01 de vladbodan
am stat sa citesc pana m-am acrit ... am vazut lume care e mai deschisa si alta mai incuiata ... dar intrebarea mea e urmatoarea : de ce nici unui baiat respectiv barbat nu ii este greata , la urma urmei si noi mergem la baie sa ne mai spalam asa de ...
Re: nelamurire din 18 aug 2008 15:47 de vladbodan
eu astept un raspuns concret , care ar putea fi sursa unde trebuie sa bat ca sa o luminez , sa o fac sa aiba mai multa incredere de sine , dupa ce terminam sa spune "TOTUL E OK" sa o fac sa fie mai optimista, sa se trezeasca zambind , sau cand ma ...
Re: Re: Re: eu vreau.. ea nu stie din 18 aug 2008 15:23 de tudores
Eu zic ca sa faci sex normal cu ea la maxim si daca stie ce vrea, se intoarce tot la p.la ta.
Daca nu, trebuie sa faci neaparat sex anal cu ea si cu prietenul ei din Suceava. Mult succes si sa ne tii la curent. :)
Re: Re: Ejaculare prematura din 18 aug 2008 14:47 de marghescuang
Multumesc mult pentru raspuns, insa problema cred k e de natura fiziologica, deoarece acelasi lucru se intampla si cand ma masturbez.
Azi, "am facut sex" cu prietena mea....mi-am pus prezervativul, si la prima perforare a vaginului am inceput sa ...
Re: prima intalnire din 18 aug 2008 13:42 de AlexeyHD
fii relaxat... restu vine de la sine
Prima intalnire din 18 aug 2008 13:20 de gigi85
trebuie sa ma intalnesc co o fata ptr prima data,am corespondat cu ea pe mess.cum sa fac ca intalnirea sa fie f reusita,de ce greseli sa ma feresc?ce trebuie si ce nu trebuie sa fac?va multumesc
Re: Re: Re: Re: Prea multe kg in minus :( . Ce e d din 18 aug 2008 11:51 de Luminati
Trebuie aprobate pozele personale ca sa le puteti vedea ?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 18 aug 2008 10:33 de johhnyybz
Nu in toate cazurile...daca fata e excitata la maxim , va intra usor si fara sa o doara daca este virgina, dar daca nu stii sa o tii in extaz pe dansa la un moment data cand o bagi si o scoti o sa o doara .....tot timpul ea trebuie sa fie lubrefiata ...
Re: Re: Re: Tata..., banii... si prietenul... din 18 aug 2008 01:37 de ExoticDream
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, a fost fara intentie. M-am referit la faptul ca, in general, la un moment dat, fiecare individ este capabil sa se autoaprecieze si sa-si contureze anumite perspective/idealuri. Vine clipa in care trebuie sa ...
Re: Re: Buna din 18 aug 2008 00:53 de ExoticDream
Puneti, fratilor, virgule acolo unde trebuie, induceti in eroare si nevorbitorii de limba romana!
:D:D:D
Re: Re: nelamurire din 17 aug 2008 23:19 de Dolce
Parerea mea si presupun si a altora este sa vb cu ea...si sa iti zica ce se intampla si care este problema...Si chestia cu prietenii nu prea o lua in seama..ei zic sa va despartiti si poate gresesti facand lucrul acesta nu lasa pe nimeni sa se bage ...
Re: Re: Re: Re: din 17 aug 2008 13:05 de sgc
nu rad de problema nimanui, tipul ala! problemele adolescentelor le-am cunoscut inca, de pe cand eram adolescenta. le subliniez, doar. sunt genul probleme pe care probabil ar fi trebuit sa le cunoasca toata suflarea forumista, dat fiind c-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ejacularea din 17 aug 2008 12:59 de Dolce
Buna...Noi fetele ne ducem la ginecolog...voi baietii unde...pt k si prietenul meu are aceeasi problema...si am vrea sa ne ducem la un doctor pt k el a avut niste probleme, a folosit o solutie,iar acum nu se mai poate abtine din kuza solutiei ...
Re: Iubire vs cariera din 17 aug 2008 00:13 de nemesis
Se pare ca numai pentru tine este evident acel "P.S.". Contributia soferilor de tir la cunoasterea umana este intr-adevar importanta... ce pot spune?
Problema de mai sus nu este si nici nu trebuie sa fie comuna. Atat timp cat iti tratezi jobul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 22:33 de sgc
ca sa-mi explici ca n-ai tatuaj, in conditiile in care august 2006 defilai cu pantaloni trei sferturi, si-ti putea vedea oricine tatuajul pe gamba, si ca ai doar o gaura-n ureche. intr-adevar iti pierzi vremea cu povestile acestea.
Re: Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 20:16 de SORIN28
Nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund dar...eu nu am scris nicaieri ca nu s-ar numi piercing. Din pacate, pentru tine, iar trebuie sa te dezamagesc: Nu am decat o singura gaura in urechea stanga, nu am nici un tatuaj, nu am de gand sa imi bag ...
Pagina 534 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |