Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu o p

din 22 aug 2008 14:53 de toteu

cand trebuie sa vorbescu cu o fata nu gasesc subiecte despre care sa discutam(eu stau si ma tot gandesc....dar nu gasesc si daca stau mult timp cu una sau mai multe fete fara sa gasesc ce sa vd...incep sa sa ma gandesc ca ele ma cred un cioban,un ...

Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 14:36 de sgc

domnul administrator, pe dvs. va v-a omora inteligenta. sa recapitulam: 1. apa distilata consumati dvs., eu si oricare pamantean, deoarece, apa distilata se obtine prin fierberea apei plate. prin urmare fie ca beti ceai, cafea, consumati supa, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 12:52 de tudores

Da-mi voie sa te luminez. Atentie ca vin pe tunel cu lampashul pe cap si caut o luminita de la capatul tunelului, dar daca gasesc o vera, nu strica.:D Sincer? Eu cred ca tie iti plac aia care sunt cu par pe piept, pe spinare si cu cioc, ...

Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prost

din 22 aug 2008 11:57 de vera_mary88

Pai in loc sa incerci sa scapi de timiditate...mai bine rezolvi problema in modul cel mai usor posibil sa te duci cu o prostituata...mergi faci sex cu ea o data, moama poti veni sa te lauzi ca nu mai esti virgin dar ce simti tu cand o faci cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 09:54 de vera_mary88

Mie imi trebuie cineva care stie sa ma satisfaca..:-` Da acu nu stiu daca ai zis "aia rai la pat" in sensu bun sau in sensu rau...lumineaza-ma tudore :lol:

Re: Re: Re: Re: Dubios

din 22 aug 2008 09:45 de vera_mary88

Trebuie sa treci peste pentru ca asa numai te chinui.Is de acord cu metafora despre ciorba a doua oara sau a treia nu stiu ce gust mai poate avea....:((

Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 aug 2008 01:14 de 20cm records

sunt barbat si folosesc adidas.....ce imi trebuie mie sa dau 100ron pe 50ml parfum......asta e pentru cei cu bani(manelari)......

Re: Lipsa intimitatii in apartament partajat

din 22 aug 2008 01:08 de astra csm

pai cel mai bine ar fi sa le invitzi si pe colegele prietenei tale....sa o facetzi in 3(sau catzi o sa fitzi)....si toata lumea o sa fie multzumita ;):D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 18:14 de madagascar

usor de zis...:(...da nu pot..dati-mi ceva sa prind curaj..un medicament ceva..:) nu bataie..

Re: Re: Nu stiu sa sarut ''french kiss:X

din 21 aug 2008 18:08 de Un bun frind

e chiar usor.... tot ce trebuie , e sa te asiguri ca nu il sufoci cu limba ta. asa ca ai grija cat de adanc o bagi:rolleyes:

Re: Re: Re: se mai merita!

din 21 aug 2008 17:45 de angela

1. Daca crezi ca o sa te simti mai bine poti sa ii spui vreo doua.Insa mai bine uita-l, sunandu-l o sa-i demonstrezi ca inca mai tii la el. 2.Daca dupa 1 an si 7 luni ,nici nu s-a deranjat sa fie om cu tine si sa incheie relatia intr-un mod ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 aug 2008 16:45 de sgc

cred ca trebuie sa-i spui ca vrei sa iesi in oras cu ea si s-o inviti.

Merita sa-l mai iert?

din 21 aug 2008 12:01 de angelika

am avut o relatie timp de un an si 7 luni cu un tip. in tot acest timp, el a facut multe greseli, imi ascundea multe lucruri. l-am ierat de foarte multe ori...i-am acordat multe sanse, dar din pacate nu a stiut sa aprecieze. degeaba incercam eu sa ...

Re: Re: Fete pe cale de disparitie...

din 21 aug 2008 09:23 de Br27crs

E stupid sa crezi ca nu exista o fata SI frumoasa si desteapta si harnica si toate cele...;);) insa cele care sunt asa au avut parte de niste experientse de kkt si nu mai au incredere ;);) crede'ma ca exista;)

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 21 aug 2008 07:30 de ankka

cred k mai exista,dar trebuie sa cauti bine;))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 20 aug 2008 22:17 de vladbodan

insfarsit o persoana care intelege ;) ... alte variante?

Re: toxine

din 20 aug 2008 17:08 de katherine

Este necesar mult mai mult decat un articol pentru a ma pune pe ganduri inainte sa pun mana pe eye-liner...iar tu ar trebui sa gandesti la fel. Eu, cel putin, sesizez cateva elemente absurde, menite sa sperie(bineinteles ca punctul meu de ...

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 20 aug 2008 11:31 de valentine

Tu-ti dai seama ce vorbesti? Frumoasa si desteapta?:blink::blink::blink: Daca sa zicem, ca ar exista, desi bate spre imposibil, sigur ar avea multe alte chichitze... O femeie in general, ori nu e destul de desteapta, ori nu e destul de ...

Re: Cele mai bune anticonceptionale

din 20 aug 2008 11:23 de Trexv

Cele mai bune anticonceptionale difera de la organism la organism. De aceea, inainte de a incepe sa iei, trebuie sa mergi la un control pentru a ti se prescrie anticonceptionale in functie de organismul tau :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 20 aug 2008 09:54 de vera_mary88

Chestia e ca trebuie sa discuti cu ea...doar voi doi, sa iti explice ce si cum de ce e asa de frica pentru ca daca te speli si nu ii pui mana pe acolo doar o iei in brate nu are cum sa ramana insarcinata si ea ar trebui sa inteleaga asta...mai ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 532 din 1098
«   1 ... 529   530   531   532   533   534   535 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare