Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 16:27 de Blitzkrieg

Dacă tot vrei un răspuns rapid, de ce nu faci o vizită rapidă la un ginecolog ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 16:14 de claudita_mik

yo inteleg ca trebuie sa ma calmez..dar atat de mare putea fi riscul incat sa raman insarcinata? va rog cat mai multe persoane saimi dati un sfat...eu km faceam dush q apa rece sa fie shi din cauza asta sa-mi intarzie????????? sau trebuia sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

din 28 aug 2008 16:07 de Blitzkrieg

În primul rând calmează-te.Nu vei rezolva nimic cu nervi. Datoriă faptului că există "picătura plăcerii", citeşte următoarele rânduri scrise de oameni din domeniu: [i] " Cele mai multe femei folosesc un test de urina pentru a afla ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 28 aug 2008 14:22 de Blitzkrieg

Ai văzut că ţi-ai dat răspunsul singur. O:) Bye.

Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 28 aug 2008 14:20 de Curiosul_xer

Pana la urma trebuie sa uit de chestia cu lungimea si pur si simplu sa incerc sa o fac asa cum sunt...O satisfac bine,nu caut una mai mica sa aibe ingineria mai putin complexa:)Ms mult pt timpul acordat si sper sa ma ajute...Bye

Re: Re: Re: Re: voi purtati chiloti sau boxeri?

din 28 aug 2008 13:13 de GhoTiK

eu oricum asa dorm:ok:

Re: Re: Re: voi purtati chiloti sau boxeri?

din 28 aug 2008 12:10 de Trexv

boxerii pentru ca ofera o libertate mai mare testiculelor care au nevoie de racoarea mediului inconjurator ;) Studiile spun ca pentru a avea testicule sanatoase trebuie sa fie cat mai "libere" pentru a-si regla singure temperatura...astfel cand ...

Re: Re: Mare si mica in acelasi timp :)

din 28 aug 2008 11:59 de Blitzkrieg

Dar ca să creezi valuri îţi trebuie adâncime ( generator de "presiune") :,:cat:

Re: Re: Competitie castigata

din 28 aug 2008 11:02 de onlyHuman

WOW :o cred ca ar trebuie sa dai linkul asta urmatorului care intreaba despre "dimensiunea normala...." adica.... asta da PROBLEMA (X)

Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 01:12 de Incepator

Cu atat mai bine ca e, invatam amandoi A mea sa fie . Eu stiu sa respect doar fetele si femeile care merita .

Re: Re: Re: Re

din 27 aug 2008 23:43 de Stranger_to_love

Si daca e virgina dupa aia zici ca nu stie meserie. Daca asa consideri tu femeile si asa gandire limitata ai,treaba ta. Pai aia iti si trebuie tie,o teava,ca o femeie e prea mult pt. tine.

Re: Re:

din 27 aug 2008 18:38 de sgc

iar baby te-a confundat cu bozgorul si-a raspuns. deci, nu este neaparat nevoie sa oferi flori in secunda in care vezi ca apare la locul stabilit pentru intalnire. florile se pot oferi si-n timpul plimbarii. sper ca am inteles corect intrebarea ta.

Re: Re: Re: Re: prima intalnire..

din 27 aug 2008 17:24 de Incepator

Ea mai o floare frumoasa, nu te fa de c*c*t . Multa sinceritate si naturalete, discutati si vei evdea ca o sa iasa bine . App inchide telu cat esti cu ea, nustii ce intervine si trebuie sa o lasi balta . ...

Re: Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 27 aug 2008 17:01 de luu

...vai de steaua voastra...:)))sunteti varza!!!si nu ii mai umpleti capul fetii cu prostii de cure ca nu ajuta la nimic! tot ce trebuie sa faca sunt exercitii fizice...la sala sau in parc...sau de ce nu..la ea acasa...si sa incerce sa manance ...

...vai de steaua voastra...:)))sunteti varza!!!si nu ii mai umpleti capul fetii cu prostii de cure ca nu ajuta la nimic! tot ce trebuie sa faca sunt exercitii fizice...la sala sau in parc...sau de ce nu..la ea acasa...si sa incerce sa manance ...

Re: Re: Re: prima intalnire..

din 27 aug 2008 16:53 de kennyanu

acuma e discutabil. eu am facut acest topic cu scopul de afla daca trebuie neaparat sau nu, sa ma duc cu flori de la prima intalnire. adica cand ne intalnim fata in fata eu sa ii dau florile sau in timpul plimbarii sa cumpar florile

Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 15:44 de pcgeek

Ok,evident ca voi evita acea situatie,dar daca o sa o intreb asa direct si rapid o sa para ca e la interogatoriu,si cred ca nu i-ar palcea. Treptat-treptat, am scapat de timidate,am devenit putin mai socialbil dar tot am emotii cand vorbesc cu ...

Re: Re: Re: Re:

din 27 aug 2008 15:38 de sgc

:) intr-adevar un dialog monosilabic precum exemplul dat ar putea fi neplacut, mai cu seama ca scopul ambelor parti "El" si "Ea", este o mai buna cunoastere. nu pierde din vedere faptul ca si ea s-ar putea sa fie emotionata cand discuta cu tine. ...

Re: Re:

din 27 aug 2008 14:28 de sgc

ce inseamna "cmf?" - ce mai faci, sau cand ma f...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 529 din 1098
«   1 ... 526   527   528   529   530   531   532 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare