Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi i

din 5 sep 2008 13:15 de baby

sincer eu nu as insela... eu o termin si gata aaa daca nu merge relatia ne despartim si totusi mai cere o sansa o acord....dar in nici un caz sa ne batem joc unul de altul si sa ne inselam mi se pare ft urat :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toti baietii isi insea

din 5 sep 2008 13:12 de simosimina

Nu trebuie neaparat sa traiesti chestia asta ca sa o poti comenta..Dar pp ca ai si u amici..cunostinte...Discutii intre fete..cate chestii nu vb noi intre noi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 5 sep 2008 11:27 de vera_mary88

Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Daca tie iti plac ale 3-4 kg in plus e bine...daca lui nu ii plac sa isi caute un manechin. Da e destul de greu atunci cand iubesti sa zici anumite lucruri dar nu te lasa calcata in picioare. Is sigura dupa ...

Re: Numele

din 5 sep 2008 10:35 de simosimina

De obicei numele trebuie sa fie mai masculine :)) ca altfel ii ranim in orgoliul lor de macho =)) Adevarul k si yo i l-am botezat..si asa i-a ramas numele =))

Re: Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astep

din 5 sep 2008 07:31 de tematoare

fata a luat deja o hotarare...subiect din 2007

Re: Re: Re: Re: Re: .

din 4 sep 2008 21:53 de omu_negru

pai daca stai asa si te uiti la ea sigur nu vei reusi mare lucru. tu trebuie sa te hotarasti daca vrei sa iti fie IUBITA, daca nu iti va fi o simpla prietena. si nu uita ce ti-am zis si mai sus...daca nu te hotarasti rapid o pierzi !!!

Re: ajutatima

din 4 sep 2008 21:20 de GhoTiK

nu trebuie sa iti faci griji,de acum inainte ti-o poti incepe oricand:p

Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 4 sep 2008 20:36 de Celestine

Aiurea!!!!!!!!! Important e sa te hotarasti ce vrei si sa vezi cam ce e in jurul tau :blink: persoane carora zici ca nu le dai nicio sansa la inceput pot deveni alegeri mai tarziu, in functie de circumstante. eu am fost virgina pana la 30 de ani ...

Re: Aspectul fizic...

din 4 sep 2008 19:57 de tequila

Aspectul fizic pentru mn este pe al doilea loc...degeaba dak un baiat arata k un fotomodel si e prost bata,numai in cazul in kre si fata e proasta...ai spus k ti-a dovedit k te iubeste...a iubi..pana sa ajungi sa iubesti e cale lunga..nu poti sa ...

Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o relatie

din 4 sep 2008 19:48 de tequila

nu scrie nikieri ce sa faci cum sa faci si cum sa te porti,doar trebuie sa fi u insati,nu trebuie sa te porti intr-un mod,fi u.:)

Re: Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astepte..

din 4 sep 2008 19:37 de tequila

nare importanta k esti cu el de 3 luni sau va cun de-o viata,avand in vedere k esti virgina vrei k prima oara sa fie ceva special si fiekre fata isi cauta baiatul potrivit,potrivit cum ai spus u iti place foarte mult de el ,dar te-ai intrebat vreo ...

Re: am nevoie de un sfat...

din 4 sep 2008 19:33 de Incepator

Ce vreau sa zic eu: Esti prea mica sa iti incepi viata sexuala. Vorbeste cu parintii despre acest lucru, poate iti vor cere sa il cunoasca pe prietenul tau . Da, corect mergeti la cabinet, o idee buna sa nu uiti sa folositi prezervativul ...

Re:

din 4 sep 2008 15:09 de sgc

in principiu, varsta nu conteaza, dar este foarte bine ca X,Y, si Z, sunt majori(asta este foarte important). acum, ceea ce poate face si trebuie sa faca X, fata de Y, este cea de-a doua chestie(sau varianta 2) pentru ca Y, s-ar putea sa fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luati exemplu

din 4 sep 2008 13:05 de denisucka

femeie nebuna...:lol::lol::lol:..dacai virgina nu trebuie sa arate certificatu unei tarii intregii:lol::lol::lol:

Re: Intrebare pt fete

din 4 sep 2008 12:52 de Sensation

Cel putin pentru mine conteaza.....dar daca ai dimensiuni mai mici ....si stii sa o folosesti este OK (dar ptr asta iti trebuie experientza)!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme,

din 4 sep 2008 01:41 de Celestine

Am eu un prieten care spune ca singurul meu cusur e ca gandesc prea mult :-` eh poate ca nu e singurul dar nu am niciun fel de probleme legate de frumusete sau greutate - nu ca ar fi cazul sa conteze doar aceste aspecte cand vine vorba de relatii. ...

Re: Anticonceptionale

din 4 sep 2008 00:43 de Incepator

Vorbeste cu un ginecolog...nu lua dupa cum te taie capul !

Anticonceptionale

din 3 sep 2008 23:53 de Nataly

cu cat timp inainte de contactul sexual si cat timp dupa el trebuie sa iau anticonceptionale ca sa nu raman insarcinata???

Re: Re: tot despre sarut

din 3 sep 2008 20:49 de Blitzkrieg

Deja văd următoarea fază: [i] -Dragă hai să te sărut, dar înainte trebuie să-ţi bag capul în frigider . -De ce ? :blink: -Păi ca să fii rece. -De ce ? :blink: -Păi aşa mi-a zis cineva. Să te ling ca pe o ...

Re: Subiecte de abordare

din 3 sep 2008 19:07 de barosank17

dk e fitzos asa km zici zik so lasi balta..mai sunt baietzi:P

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 526 din 1098
«   1 ... 523   524   525   526   527   528   529 ... 1098   »

loading...