Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Un vis ,poate deveni realitate?

din 8 sep 2008 09:32 de Mihaelascumpik

Poi tata are 3 magazine in anglia :D dar eu vreau sa devin organizatoare/producatoare in romania :P

Re: Re: Re: Un vis ,poate deveni realitate?

din 8 sep 2008 04:31 de Bozgoru

:lol::lol::lol: pai... trebuie sa studiezi cum sa-i ceri lu taticu` care de preferat sa fie miliardar sa fi in domeniu asta ,, patroana,, asa cum vrei tu :D

Re: ma indragostesc prea repede de fiecare data

din 8 sep 2008 01:44 de GhoTiK

si eu sunt la fel:p incearca sa fi mai indiferent fata de fete:) sa te concentrezi mai mult asupra ta:)

Ma indragostesc prea repede de fiecare data

din 8 sep 2008 01:17 de Dobitocu`

am si io o problema si dak ma ajutati raman dator o viatza...problema este k de fiecare data knd sunt cu o fata ma indragostesc de ea foarte repede...urat este k am avut 4 relatii pana acum si fiecare au sfarsit la fel-eu plangand si nopti ...

Re: Re: Un vis ,poate deveni realitate?

din 8 sep 2008 00:34 de Mihaelascumpik

15 :P ce trebuie sa studiez? :D

Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

din 8 sep 2008 00:27 de DarkAngel

Atunci ar fi cazul sa incepi sa socializezi la scoala sau la lucru daca este cazul si sa iesi prin oras sau iti gasesti diverse activitati(citit muzica filme sport excursii) Dupa o vreme chiar sa iti cauti alta prietena dar daca stai si te tot ...

Re: Re: Re:

din 8 sep 2008 00:09 de ube

buna...sunt tare patzita cu relatziie la distantza...gelozia pe primul loc, neincrederea isi ocupa si ea un loc primar...nu va rezista, e tare greu oricat de mare este iubirea...totul se stinge usor cate usor...asta in cazul in care nu intervine o ...

Re: Un vis poate deveni realitate?

din 7 sep 2008 23:15 de ExoticDream

[b][i]Vezi ca iti mut subiectul la sectiunea "Altele"!!![/i][/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2008 23:10 de ExoticDream

Parerea mea este ca greseli poti fi de ambele parti, insa in majoritatea cazurilor barbatii nu recunosc asta chiar daca ii prinzi ca au inselat! Normal este ca atunci cand cuplul are probleme, ele sa fie discutate calm, deschis, cu argumente si ...

Re: Un vis ,poate deveni realitate?

din 7 sep 2008 23:09 de Nick_4you

trebuia sa studiezi inca din copilarie 10 - 11 ani Cati ani ai ?

Un vis poate deveni realitate?

din 7 sep 2008 22:52 de Mihaelascumpik

:rolleyes: Visez sa devin producatoare sau oraganizatoare in lumea muzicii :love: imi spuneti si mie ce trebuie sa studiez :D ce trebuie sa fac.. :D :heart::heart::heart:

Re: Re:

din 7 sep 2008 17:53 de simosimina

Pay dk u faci "sex" decat cu palmela si manuela...sincer te cred... :~* Iar in legatura cu site-ul..mai cauta k mie mi-e lene :)))

Re:

din 7 sep 2008 17:27 de Stranger_to_love

Daca ma duc la o prostituata si vai,nu mai sunt virgin,atunci imi dai voie sa-mi dau cu parerea? :blink: A,deci cand te masturbezi nu trebuie sa fi excitat inainte,am inteles. Sa ma exprim mai plastic.Penisul nu face diferenta dintre ...

Re: Re: Dorul de casa.... si iubit!

din 7 sep 2008 14:00 de Mihaelascumpik

Poi..trebuie sa termin cls a 10 aici .. Prieteni am.. dar nah.. nu ma simt bne cu ei.. si cu pr meu vb mereu.. dr nu are cum sa vina la me.. ca el e la servici ca are 20 de ani :D dar in schimb vorbim mereu si la telefon.. si pe net.. dar ...

Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

din 7 sep 2008 02:27 de simosimina

mda...zusamen(impreuna) cum scrie si pe avatarul tau..ar trebui sa descopere tainele sexului..Nu am spus k ala ar fi un motiv ca sa aiba o prietena..

Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

din 7 sep 2008 02:26 de simosimina

=)))))))))))) NU.. =))))))) nu e nociva..dar mai bn te rezolva o fata ;) if u know what i mean :)))))))))

Re: Dorul de casa.... si iubit!

din 7 sep 2008 02:03 de ExoticDream

In primul rand.... de ce nu poti reveni in acest an scolar acasa? Trebuie sa inchei un ciclu scolar inceput acolo? In al doilea rand... daca e musai sa mai stai un an acolo, situatia nu cred sa fie tragica, vorbim totusi de o tara civilizata, ...

Re: Re: DATIMI UN SFAT

din 7 sep 2008 01:53 de ExoticDream

Decat sa-si gaseasca "o prietena" care sa-i rezolve problema, mai onest este sa se masturbeze, nu crezi? De cand fetele sunt obiecte menite sa satisfaca anumite nevoi ale sexului opus?!? Motivatia pentru gasirea unei prietene trebuie sa fie un ...

Re: Ajutati`ma plz :-<

din 6 sep 2008 23:17 de angela

Pai ideal ar fi sa-ti faci prieteni noi la scoala, sa-ti calci pe temeri si timiditate si sa incerci sa comunici cu colegii tai.Sa vb cu prietenul tau pe internet,si sa mentii cat de cat legatura.Intre timp poti sa iti gasesti acolo un englez ...

Re: Re: Re: Re: Aveti incredere in femei?

din 6 sep 2008 23:05 de ExoticDream

In general nu. Trebuie ca ei sa-mi castige increderea (algoritmul este destul de complicat si dureaza). I am a patient person.... :cat::cat::cat:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 524 din 1098
«   1 ... 521   522   523   524   525   526   527 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare